• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GIDDYMOONCUP, LUNETTE, LADYCUP, DIVACUP a další --- vychytávka pro menstruující ***
    LILY
    LILY --- ---
    ARQANA: mně to taky pár měsíců po porodu protékalo. Měla jsem doma Ladycup, který právě po porodu protékal, tak jsem k němu z tohoto důvodu dopořídila Mooncup, který po několika měsících testování taky furt protékal, tak jsem je opět vystřídala a s překvapením jsem zjistila, že mi Ladycup protýkat přestal (až na občasné výjimky). Tak nevím, jesli to bylo tím porodem nebo nějakým úplně jiným důvodem, každopádně je dost pravděpodobné, že to časem přestane samo.
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    GIDDY: no určitě ne opakovaně... slyšela jsem od jedné uživatelky mooncupu, že si koupila ač po porodu tu menší velikost a funguje to. ale nevím, je to dost velká investice, tak sonduju...
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ARQANA: nemuzes mit ucpane ty dirky?
    ARQANA
    ARQANA --- ---
    Potřebovala bych poradit - mám LadyCup a Mooncup po porodu tu větší velikost, ale oba mi protékají, přestože je zavádím dobře (obkroužím a tak), nějaká rada? Mám si koupit jinou velikost/tvar/značku?
    LAURA
    LAURA --- ---
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    LAURA: ne, morskou houbu znam pouze z biologie, nikoliv z medicinske aplikace. jak se takova houba dezinfikuje?
    LAURA
    LAURA --- ---
    ANABEL_LEE: zjistovala sis o tom neco? Moc to tak nezni...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    GIDDY: no ja ti nevim, aby se to nak nezdrclo, prece jen je to prirodni material...
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    ANABEL_LEE: ja bych z toho strach nemela, vyvaret se to tusim muze, ne? ja to chci pak doporucit dceri az prijde jeji menstruacni cas (coz este tak deset let potrva:D
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MANIFEE: no ja bych mela teda trochu strach ze si tou morskou houbou neco zavlecu, prece jen ma to relativne velky povrch a nevyvaris to, nevychlorujes to... myslim, ze nepotrebujes mit vevntitr ctvrt kila jogurtu, ja bych si to tam asi proste zavadela cas od casu prstem.. ta houba se mi moc mikrobiologicky nelibi .)
    MANIFEE
    MANIFEE --- ---
    holky mate zkusenosti se zavadenim morsky houby misto tamponu? potrebovala bych si zavadet namoceny tampon v jogurtu a nejak se mi do nej nechce. Tak premyslim, ze bych ho namacela v ty hoube. Jde pak dobre vyndat? Kalisek vim, ze staci vytlacit, kdyz se zasune moc daleko, to mi ale prijde ze s tou houbou moc nepujde...
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    GIDDY: píšou: před zavedením nechat vyschnout ...
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    todle se tu uz resilo? dyz nekdo nema moznost umyt vodou, todle mi prijde fajn alternativa mit to na zachode u sebe misto utirani toaletakem
    LadyWipe
    http://www.primisima.eu/pece-udrzba-o-kalisky/ladywipe.html
    GIDDY
    GIDDY --- ---
    KACHNIK: podivej se na tu tabulku velikosti a rozmeru na nastence, velky je taky vetsi yuuki
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KACHNIK: Nemam osobni zkusenost, ale podle fotek vypada ten L flekrcup tvarove vetsi, neni v dolni pulce tak zuzeny, ale treba nekdo poradi ze sve zkusenosti..
    KACHNIK
    KACHNIK --- ---
    Nevíte o nějakém XL kalíšku? Mám L ladycup a mám pocit, že je mi malý. Ať ho zavedu jak chci, po pár krocích se mi začne sunout dolu :/.
    GALTHEA
    GALTHEA --- ---
    MARGARITKA: konečne niekto s fleurom do partie:)
    MARGARITKA
    MARGARITKA --- ---
    dneska mi prisel velky FleurCup a je skvely! Mam maly LadyCup a Mko MeLunu a ty se ted muzou jit zahrabat :) Fleur ma krasny design, je z nich nejmekci takze ikdyz je velky, vubec neni citit a dobre se rozevira oproti Melune, ma poradne vroubky, takze se da dobre uchopit a vytahnout a vysel levneji nez LadyCup i s postovnym.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    QUANTI: pro me taky, to jo, ale myslela jsem jakoze z hlediska hygieny...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam