TOBIAS: tehdy mě taky natočili, měl jsem už odmaturováno naštěstí. potloukal jsem se po škole a zastavili mě s kamerou, říkal jsem si, že si tam bohatý rodiče nějakýho synka točí home video na památku. ptali se mě na Bechyněho, jakej je...byl to muj třídní a jak jsem byl ve víru oslav, tak jsem se rozpovídal, jak ho zkoušení vzrušuje, že při něm poskakuje na židli celej rudej...a pak jsem na to zapomněl.
no a pak jsme měli maturitní večírek u Bechyněho doma v Řeporyjích a nadšenej Bechyně vběhl do jeho dílny, kde jsme popíjeli, že Zatlanka bude ve zprávách, že to nahrává a pak se na to všichni společně podíváme. to mi to eště nedocvaklo. Pak mi ale volal strejda, že sem slavnej a došlo mi to.
No bylo to trochu trapný, Nova to tam dala skoro celý a Bechyně sice dělala jako by nic, no...stejně jsem ho měl rád, nebyl to nějakej nenávistnej štěk...navíc to byl spot, ve kterým se Nova rozhodla použít Bechyněho jako demonstraci českého učitele, který s nasazením a za minimální prachy s osobním nasazením a zápalem vychovává a vzdělává budoucí generace...oslava malýho člověka...takže byl nakonec asi i rád...:)
to byla moje zábavná historka z natáčení....