• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Úplně vidím v těch novejch adresách využití pro phishing. "Look at my Facebook profile: http://faceboοk.com/m1c4a1 " :)
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    SKAFF: pouzi tinyurl
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    BOO: tak to mi doslo, ale kdyz o tom tak premyslim, tak si podobny veci pisem i mezi kamosema :) i kdyz je jasny, ze ne kazdej ten FB bere jako prdel :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    BOO: lool :D
    ale jo, obcas mi nekde podobne komentuje kvizy pritel a pak se bavim reakcema ostatnich ^-^
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BOO: To je dobre :D
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    BOO: co to je?
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    HOCH: weird...
    HOCH
    HOCH --- ---
    UNCLEAN: kdepak :) Mam to nezmenitelny :(
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    BOO: uz zablokovane :))
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    HOCH: e e

HOCH
    HOCH --- ---
    UNCLEAN: tam jde zmenit jenom mesic a den, rok je tam nezmenitelnej :(
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    HOCH: Profile --> Info --> Edit information (tam kde jsou napsany informace o narozeninach)
    HOCH
    HOCH --- ---
    ...hele, jedinej problem, se kterym si nevim rady, tak je, ze jsem pri vytvareni pokazil datum narozeni a mam tam uplne jinej rok :( Da se to nekde zmenit? Ja si myslim, ze ne, protoze jsem prolez vsechny mozny zakouti fcbk a nikde sem to nenasel :(
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Jde nějak po založení page udělat, abych jako její tvůrce tam mohl psát pod svým jménem a ne pod názvem dané page?
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    PEETIK: to se mi stava neustale... dokonce i kdyz si prohlizim fotky na facebooku
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Tak sem zjistil, že když ve FF píšu současně na facebooku v chatu a na nyxu - kdekoliv. Tak se na nyxu zasekne psaní a nejde nic dělat, dokud nevyzvednu příchozí zprávu na FB. Docela to štve, páč se mi to takhle celý několikrát zozkurvilo, když mi přišla zpráva :-\
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    Neviete co je to zase za vtakovinu?

Květa Tykvartová : Hi I just became the proud owner of Sunshine Ranch and want to share the joy with you by inviting you to join the Sunshine Ranch owner club. Plant carrot, pumpkin, corn, tomato, pineapple, cherry, and a lot more. Watering, fertilizing, harvesting…Decorating with butterflies and flowers. Look after your friends’ ranch in a good way or in a naughty way. J Steal your friends’ harvest or put bugs on their ranches to drive them crazy. But, don’t get caught by their watch dogs.
    HOCH
    HOCH --- ---
    ...fakt nechapu, ze 1) tomu nekdo veri, 2) ze nedokazou pochopit, ze temahle zpravama zaserou fcbk jeste vic :D
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    HOCH: Posílám dál :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam