• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    HOCH
    HOCH --- ---
    ...to vypada, ze nekdo aktivoval Skynet :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    To určitě způsobila nějaká organizace, co chce ovládnout svět, a nechce, aby si o tom lidi psali po Twitteru z celé země. :))
    POLARKA
    POLARKA --- ---
    koukam, ze nejsem jedina komu nejde fb, nebo nekomu uz jede?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    UNCLEAN: "Jede"... já už se asi podesáté pokouším poslat tam jeden tweet. :-D
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    M1C4A1: Twitter uz jede na jejich blogu psali o nejakem utoku a Facebook uz taky vypada ze se otrepal o pricine ale mlci...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    neee co budu delat:( aspon mame ten nyx haha
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Ani Twitter nefachá, asi nějakej útok na sociální sítě. :-)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    celej fb mi nejede chjo
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ne:(((
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    ne e, taky se divim...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    funguje vam normalne ted posta na fb?
    HOCH
    HOCH --- ---
    MICHIGAN: thums up :)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    UNCLEAN: mno, tak ale stejne to pak nemuzes nijak obnovit nebo snad jo? takze je to k nicemu, nehlede na tu bezpecnosti diru, co jsem psal.
    navic, ucty uzivatelu jsou urcite pravidelne zalohovany, takze fb personel by ten ucet mohl obnovit sam, kdyby chtel.
    HOCH
    HOCH --- ---
    UNCLEAN: ja tam fotky nemam a kdyz uz tam neco mam, tak to mam i nekde jinde a i na photobucketu, takze kdyz nazerve photobucket, tak me to mrzet nebude :)
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    HOCH: no, ale vem si kdyz budes na facebooku 10-20let lol tak pak tech informaci/fotek bude strasny kvantum, je to neco jako by si nechal vymazat sve vzpominky...
    HOCH
    HOCH --- ---
    UNCLEAN: jediny, co by me rozcilovalo, by bylo to, ze bych u novyho uctu nemel asi ty pratele, co pred tim... Fotky dohledam vzdycky a osobni udaje vim, takze porad se mi to zda zbytecny :)

KVITKO: nn, neblbne a to mam novou verzi ff :)
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    KVITKO: jj, ja se bojim kazde aktualizace firefoxu, po tehle se mi taky zda nejaky divny... zkusim vysypat cache.
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    neblbne Vám to?
    mě od včerejší nový aktualizace firefoxu neskutečně, nyx je v pohodě, ale fcb, čekám 20minut než se mi otevře jedna fotka, klikání na potvrzení, nebo odkliknutí nefunguje.
    brr.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam