• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Fejkbook zase blbne... kámoška mi ppřed chvilkou napsala zprávu - čas: 16.září 8:40, no a já sem odpovídal v 8:50 a mám tam nastavenej čas 15.září 23:48 :DD
    back to the past :)))
    PHRANKY
    PHRANKY --- ---
    Ahoj,

na facebooku si nase firma nechala zalozit stranku pres obchodni oddeleni facebooku (tzn.za poplatek), ted chceme ziskat prihlasovaci udaje, abychom mohli stranku spravovat sami, ALE obchodni zastupce tvrdi, ze je nam nemuze poskytnout, protoze na jedny prihlasovaci udaje je vedeno vice firem. Pritom na strankach facebooku jsem cetla, ze jmeno a heslo se da zmenit.

Nenapada vas neco, jak by se z nich to heslo dalo dostat.

Dekuju za radu!
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    tak co rikate na http://lite.facebook.com/ ? :)
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    DHA: to já budu muset počkat, až si najdou chlapy :-))
    DHA
    DHA --- ---
    _JOAN_: taky je tam házím, po čase je pustím z "karantény", když zjistím, že se nepolepšili, mažou pryč úplně. Teď tam mám několik fanatických příznivců Strany Zelených, kteří spamovali nad únosnou mez a několik kvízařů.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    M1C4A1: To je dobra volba.
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    PREVIT: hážu do ignore. Vlastně sem byl nucen až u dvou nevyřáděných dívek, do té doby klídek, internetově neaktivní lidé, většinou z ciziny...FB je právě docela praktická záležitost a časově nenáročná
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Jinak teď je možný tagovat uživatele přímo ve statusech - http://blog.facebook.com/blog.php?post=109765592130 Twitterovatí to. :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    PREVIT: Tak nemusíš si je přidávat, že. :) A nebo můžeš, ale můžeš nastavit, aby se ti od nich neukazovaly zprávy.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    JULESKAH: nj, neco na tom bude...
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    zjistila jsem, ze tam mam v pratelich trestuhodne malo nyxaku, nebo nevim ...
    MARDUK
    MARDUK --- ---
    PREVIT: klasika...ignore a je klud
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    M1C4A1: Me ty lidi nabidl FB...:)
    Jen pro ilustraci ty nudy....

UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    KVITKO: jj, presne...to prejde :)
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    http://i.nyx.cz/files/00/00/02/89/289368_127a01181b3ab74a9edd.jpg

jeden včera, druhej hned podtim 4. září a dragon před 9. hodinama.

omg.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    UNCLEAN: tak jsem to zakrikl :) facebook je zase nemocny, zmizely highlighty a vidim ldii ktere jsem si schovaval pred par minutama...
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    KVITKO: tohle mi dela taky posledni dobou... rekneme, posledni 2 dny to delalo, ted se tvari ze je vse v poradku.
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    neblbne vám to? z ničeho nic mi to napíše "zobrazit 36 nových příspěvků"
    a jako první je z úterý, 17:30
    _JOAN_
    _JOAN_ --- ---
    tam si ale můžeš nastavovat, komu to který album fotek ukážeš, takže imho vpoho, co se týče soukromí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam