• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    BOO: ffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu-
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Jó, taky mi to tady blokuje webwasher, proxynu nevím, protože i když zadám "proxy list" do Googlu, tak se to zcenzuruje. :-D Ale možná dobře, nějak mi ten FB v práci nechybí.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    tak sem myslel, jestli tu někdo něco úspěšně nepoužívá na ochcaní korporátní sítě
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    my to máme všechno poblokovaný.Stěží najdu něco použitelnýho.
    Musel jsem použít proxynu z našeho webu aby to nebylo bloklý a FB šel (to znamená neni to asi tim scriptem), ale nešlo se nalogovat a tak nevim jestli to neni nějaký bezpečnostní opatření FB.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    KOOTCHA: přes nějakej anonymizer by to nejelo? nebo se ještě podívej jestli tam v nastavení připojení nemáš náhodou v LAN settings "use automatic configuration script", v některých firmách to nezakážou na proxy, ale jen scriptem v prohlížeči...
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    nevíte někdo o nějaký proxyně přes kterou by fb šel?v práci to mám bloklý a našel jsem jednu proxy, přes kterou to leze, ale jen úvodní stránka a nezaloguju se...
    V3S
    V3S --- ---
    tak moje highlights jsou zpatky ... jak bez vystrahy zmizely, tak se znenadani objevily .. :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Dnes jsem zahlídl další killer aplikaci - vaši profilovou fotku půjde zeskládat z fotek vašich kamarádů (kteří jdou samozřejmě ve výsledným obrázku otagovat). Čekejte návaly těchto fotek ve vašem newsfeedu i highlightech. :-)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    nevite jak poresit toto: chci poslat private message vice lidem na jednou...ale nechci je zaspamovat az na ten message budou reagovat- jde to udelat, ze odpoved prijde jen mne? a ne jim
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    to je diny:) ...asi je to rozbite...
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    MISSTY: no ty ji vidis to je jasny, ale oni ne...
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    MISSTY: hm, tak to nevim teda... anyone ?
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    UNCLEAN: pokud jsi si ty vybrane dala do skuiny (list) tak se ten list tam da vybrat a je vymalovano.
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    MISSTY: asi to mas v cestine, ale:

settings -> profile -> Wall Posts -> customise... Except these people

jinak nevim :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    co je to za debilitu s tim tagovanim na fotkach - znameni/ animovane postavy atd.
    strasne mi to vadi... chodi mi kazdou pul hod. notifikace...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    UNCLEAN: uf. Tak to jsem rad ze mi pratele jeste nejsou tak dementni ;)
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    ESTEN: neres, to se jen ta aplikace snazi vetrit :) Hide all...
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    MISSTY: pockej, tak to jsem mozna nepochopil Tvuj dotaz :) Co vlastne chces, aby Tva zed nebyla videt, nebo aby si je na zdi nevidela Ty ?!
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    MISSTY: aha, ok... no tak slozitejsi reseni je si toho jednotlivce nebo skupinu dat do listu (nelevo od newsfeedu create list) a tomu pak nastavit nejake prava ?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam