• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    IKKIE
    IKKIE --- ---
    KVITKO: ne celej, jenom něco z něj. Plus nějaké další anomálie, které mě už začínají pěkně štvát (statusy řazené absolutně náhodně co se týče data zveřejnění, a to ještě od osob, u kterých jsem dal statusy skrývat).
    KVITKO
    KVITKO --- ---
    taky Vám zmizel pravý panel?
    HANNA
    HANNA --- ---
    ALEF: hezká sbírečka :)
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Ty jsi snědl něco veselého, viď?
    DHA
    DHA --- ---
    UNCLEAN: já nemám mac a taky to zachovalo formátování. Nekonečnej sloupec. Škoda, že nemůžeme nějak převzít zablokované aplikace od druhých, společnými silami bychom tak zablokovali všechny aplikace (nebo aspoň velkou vetšinu, jelikož to je nekonečná činnost).
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    ALEF: ajo, vlastne, pastnul bych tu muj, ale mac zachovava formatovani, coz vypada dost hruzostrasne :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    UNCLEAN: na te uvodni homepage kliknes uplne dole vpravo na "edit options" a tam vyberes zalozku "applications" a tam ten seznam je... :)
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    ALEF: fer ! Kde se to dela ?
    ALEF
    ALEF --- ---
    tak jsem prave zjistil, ze na facebooku se da vylistovat seznam aplikaci, kterym jsem zakazal postovat mi do profilu:

Ake si bol/a dieta? Ako by si sa mal/a volat? Aký si v posteli? Citát pro TEBE!!! Co bys měl/a okamžitě udělat? Co jsi byl/a v minulém životě Co jsi za kreslenou postavičku? Co jsi za povahu Co jsi za tekena? Co na tobě kluci vidí? Co o Tobě vypovídají oči? Co se ti brzo vyplní Co si o tobě myslí lidé na ulici? Co skrýváš před ostatními? Dancing & Cute .. ~ Detektor lži Do jaké historické doby byste zapadli? Do jaké reklamy se hodíš? Do jakého vozu povahově patříš? Drug Quiz? Hulis, hulim, hulime... A jaky jsi ... Ideální Partner pro tebe? IQ - aneb jak jste na tom Jaký jsi odborník v sexu? JAKÝ JSI SYMBOL? Jaký jste drahokam? Jaky kluk je hoden tve lasky? Jaky rapper / RnB zpevak si ? Jaký styl líbání je pro vás ten pravý? Jaký styl máš v duši? Jaký styl oblékání se k tobě hodí? Jaký tip úchyla jsi? Jaký typ protějšku tě sexuálně přitahuje? Jaký typ sexuálního devianta jsi? Jaký učitel na GJK jsi? Jaký(á) jsi partner (ka) ?? Japanese Symbols Jméno osoby, která tě nejvíc nenávidí? Jsi dobrý řidič? Jsi hetero, homo, bi či dokonce zoo? Jsi připraven zvládnout maturitu?? jsi sexy??? Jsi upír/ka??? Jsi závislý/á na icq ?? Jsi zlobivá holka? Jsi znalec umění? Jsi způsobilý/á používat výraz Kumb? Kam bys měl/a jít v Dejvicích na pivo? Kam zapadáš se svým stylem oblékání? Každý čtvrtý počítačový expert je želva? kdo by si byla v sexu ve meste? Kdo jsi ze Simpsonů? Kdo se k tobě hodí??? Kdo se k tobě nejvíce hodí ze tvých pratel? Kdo skutečně jsi? Kdo z Pána Prstenů jsi?? Kdo z rapperů bigg boss seš? Koho miluješ? Kolik % lidí ve tvém okolí Tě má rádo? Kolik sexualnich partneru za zivot jsi mel? Kolika %-ní si hoper/ka jsi? Koliko si EMO? Komu se podobáš? komu se podobáš? Která dokonalost jsi? Která extra poloha se k tobě hodí...? Která postavička z "Medvídka Pú" jsi? Které celebritě jsi vzhledem podobny? Který německý maršál z II. světové jsi? Který slavný upír je vám podobný? Který ze 7 hříchů jsi? Který zloduch moderních českých dějin jsi? Ktoré zviera ste v indiánskom horoskopu si? Ktorý zo známych sociologov si ty? LÁSKA, SEX, NEVĚRA? Minulý život? Na čem si záwislý/á? Na čo máš talent? Na co máš talent? Na co se u opačného pohlaví díváš nejdřív? Na kolik % jsi normální? Naprosto nesmyslný kvíz! Nejoblíbenější sexuální praktika? Jaké Old skúúl maškrty máš rád? PATŘÍŠ MEZI PARTY PEOPLE? POLICEJNÍ PSYCHOTEST Potkáš pravou lásku? :) S kym by sis to měl/a rozdat ? :D S kým z tvých přátel se dáš dohromady? Send Your Friends a Luvs! Song tvého srdce ? Tvá vnitřní energie? Tvoje ideální dovolená? V čem budeš bydlet? V jaký píčovině se vyžíváš ? V kolika a na co umřeš? Vsaď se,že vím,jaké jsi pohlaví? Vybíráme vysokou školu! Význam jména? Země pro tebe stvořená?
    SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    jak si prosím odstraním tab photos v profilu? je tam + pro přidání, ale žádný minus pro odstranění a přes nastavení aplikace to taky nejde.
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    REELOO: cool :) ja som sa pokusal urobit pre vlastnu potrebu nieco ako export mojich doterajsich statusov (niekde v jednej app som videl ze uz ich je cosi viac ako 5000) ale klasicky to zlyhalo na nedostaku casu :)
    REELOO
    REELOO --- ---
    Zkusim jeste takovyhle PR text. :-)

Spionska FB aplikace - zjisti o vasich pratelich vsechno mozne: http://apps.facebook.com/friends-statistics/
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tajná služba zkoumá kvůli Obamovi Facebook
    http://aktualne.centrum.cz/report/kuriozity/clanek.phtml?id=648721

Takže na zablokování účtu stačí založit přiblblej kvíz o Obamovi, bacha na to. :)
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    BOO: mi prislo jako "1500 sms zdarma! máte {požadavek-druh} pozvání."
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    woot?

xxx xxx poslal pomocí Statické FBML pozvání:

'Aktivuj si 1500 SMS zdarma!

REELOO
    REELOO --- ---
    Ahoj,
    mám rád statistiky, tak jsem napsal aplikaci: http://apps.facebook.com/friends-statistics/ , která vykoumá o přátelích kdeco, a pomocí "share" pak můžete zvolenou statistiku publikovat do profilu.
    Ale mám takový pocit, že by se ještě dala řádně rozšířit - nenapadá vás něco?

M1C4A1:
    Díky za info.
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    UNCLEAN: dík jde to :) vtipálci mi psali , že mam ještě 14 dní na to abych si to rozmyslel :D
    VFISA
    VFISA --- ---
    UNCLEAN: mas pravdu, po natlaku pri zmene podminek k tomu pristoupili..
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    pozor, rozdil je deaktivace a vymazani... pri deaktivaci se nahrany material skladuje, pri vymazani imho ne

https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    BOO: lol
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Účet se zruší, ale fotky a tvoje data ne, ty patří Facebooku. To jsi potvrdil při čtení podmínek při registraci, ne? ;) Dělají to hlavně kvůli tomu, aby z profilů existujících uživatelů nevedly mrtvý linky na neexistující fotky apod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam