• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    DRAHOTA
    DRAHOTA --- ---
    jde vám FB?
    btw. co je to za hloupy obrázek, FB-narcissism...?
    DHA
    DHA --- ---
    DHA: hmmm tak už vím, proč mi to nechodí, protože hroutí Seznam. Na jiný email mi to chodí normálně, tak to vyjimečně nebyla vina Facebooku.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Tak už jsem na to došel. Přenastavil jsem v about:config položku general.useragent.extra.firefox na hodnotu Firefox/3.5.2, protože předtím tam moje Gentoo hodilo položku Shiretoko/3.5.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    FF 3.5
    REELOO
    REELOO --- ---
    M1C4A1:
    Máš IE6 a méně?
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Heh, to okno píše:
    You're using an old web browser to browse Facebook. To use the full version of Chat from within a regular Facebook window, please upgrade your browser.
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Dělá to jenom mně nebo i ostatním? Facebook chat se mi otevírá v novým okně, ve kterým navíc nejde kecat s více lidma zaráz (nebo nevím jak). Zkusil jsem ve volbách možnost Pop in a nic to neudělalo, chat akorát zmizel, ale vpravo dole se prostě neukazuje.
    FROGY
    FROGY --- ---
    SKAFF: patral jsem po tom uz pred casem a nekde jsem nasel, ze snad to nekde v podminkach/faq maji, ale v praxi se k tomu lidi nejak tezko dostavaji...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DHA: Me zase naopak upozorneni docela dlouho chodila, i kdyz jsem je zrusil. Ted me chodi, jen co chci a zda se, ze spravne.
    DHA
    DHA --- ---
    Přestaly mi chodit upozornění (veškerá) na email, trvá to asi dva dni, v nastavení jsem nic nezměnila, máte někdo podobný problém?
    MARIANN
    MARIANN --- ---
    Stalo se vam nekomu, ze bez predchozi varovani byl vas ucet deaktivovan?
    pise mi to tohle:
    Účet zablokován
    Váš účet byl deaktivován. Pokud máte nějaké dotazy podívejte se prosím na stránku častých dotazů zde.
    -nemuzu se docist jak dlouho bude deaktivovanej, popripadne jestli navzdy a proc.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    SKAFF: myslim, ze je to tohle http://www.facebook.com/twitter/
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    draci a dračice, nevíte zda se dá převést (darovat) stránka na jiného uživatele, nemyslím udělat z něj spolusprávce...

díky
    JIMMY23
    JIMMY23 --- ---
    KRYZSTOFF
    KRYZSTOFF --- ---
    The Facebook of Genesis
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    M1C4A1: huste
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    funguje to:)) konecne po vic jak tydnu!
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    Rodiče se o smrti dcery dozvěděli z Facebooku
    http://aktualne.centrum.cz/report/nehody/clanek.phtml?id=649782
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    zdravím,

jsem asi natvrdlej, ale jak do stránky (ne osobního profilu) vložím další aplikaci např. pool nebo extended info?

díky
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    jo a lidi pisou i, ze psali 12x a volali a stale zadna reakce... no teda....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam