• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    rozbalit záhlaví
    CODEAS
    CODEAS --- ---
    TOMBOM: jak velkou práci vyčistit ty data z FB při exportu do html? Koukal jsem a Facebook má dost ošklivě (lomítka dopředná, zpětná a tak :)

    nebo máš nějakej hint?
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    Tak například jsem to zkušebně nasadil sem: www.eurotrialog.cz coz zobrazuje facebook.com/eurotrialog nejhorsi je si samozrejme pohrat se stylovanim, to uz nechavam na grafika. Jinak na ty fanoušky to moc páky zatim taky nevim. Jde hlavně o odkaz na webu festivalu, že tam chodí hodně lidí a přes to se tam dostanou a pak sem tam napíšu známejm ať mi to přepošlou dál ale jinak nic extra.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    jaké všechny metody aktivizace fanoušků na vaše FB pages používáte?
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    TOMBOM: jojo hoď link :-)
    ADAMM: a ty hoď info o "Kateřině" ať můžu zařadit do nabídky :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOMBOM: hoď link, ať se můžem podívat, pokud to není tajné :)
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    ADAMM: njn tak nic no :) Jinak jsem rozhodil tu rss ctecku, ze stahuju posty z FB primo do webu ze to skoro ani neni poznat ze je to z FB, jde o správné nastavení User agenta v php, kdyby měl někdo zájem poradim
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOMBOM: muhahahahahaha... nejde to. nejde to. nejde to. pokud neutrácíš na FB za reklamu víc jak 10k dolarů, tak ti to nikdo nepřejmenuje. pokud se ti to povede, tak dej vědět, protože budeš imho první v celé ČR, komu se něco takového zadařilo. ale to by to muselo mít imho trochu víc lidí než 2000. třeba 200 tisíc nebo tak.
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    Mám ještě znova dotaz ohledně toho změnu názvu fanpage, máme tam překlep a je tam už 2tis lidí tak se nám to nechce rušit a zakládat znova. Nemáte někdo typ na jakou adresu se obrátit s prosbou o změnu názvu? hledám na fb a nikde se žádnej kontakt neobjevil...
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MINER: po pravdě řečeno si nejsem jistej, kde jsem to četl, ale bylo tam napsaný, že si máš přidat url fb stránky do Google Readeru - správný link se vygeneroval sám :) funguje to imho dost spolehlivě.
    MADFORIT
    MADFORIT --- ---
    tombom: diky moc. otazka c.2 prosim: pokud zrusim ucet na FB, jak dlouho mi budou blokovat uziti toho emailu treba pro novou reg ? kolega mi chtel vyjit vstric a zalozil ucet, kterej sem musel zrusit a ted samozrejme nemuzu udelat jinou reg, mail je stale v uzivani, nehlede na spamy, ze se mam prihlasit pod svym starym loginem :) jinak nevis, jak je to s tim, kdyz ti nechteji povolit hned jmeno, ktzery si vyberes ? klapne to nakonec s nakou tou zadosti o overeni ? :) diky mockrat.
    MINER
    MINER --- ---
    ADAMM: to je přesně to, co potřebuju já:)
    Jak je to spolehlivý? Kde jsi našel tuhle adresu? Nikde jsem se k ní nedostal, i když funguje to tak, jak píšeš...
    Díky.
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    ADAMM: no me jde prave dostat to z fb nekam na web a je to celkem problem ten feed jde fakt leda v ty google ctecce
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    TOMBOM: tak teď nevím, jestli se bavíme o stejné věci - pokud bys potřeboval aktualitu z jiného webu dostat NA facebook, tak to samozřejmě taky jde... jinak jak propsat FB RSS jinam - to ti neporadím, nejsem programátor. já mám pár RSS stránek, které mě zajímají, v Google Readeru, používat FB pro aktualizaci jiného webu, to mě ještě nenapadlo :)
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    ADAMM: jo to je přesně ono, lidi právě nebaví aktualizovat web a zároveň FB tak to řešim jak to spojit. Jen mi na to nejde napasovat žádná čtečka v php, neměl bys nějaký typ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MINER:
    TOMBOM: je to easy, ale dost k ničemu - protože v tom RSS feedu je vidět jen to, co na stránce napíše admin, nikoliv to, co tam napíšou fanoušci. viz:
    http://www.facebook.com/feeds/page.php?format=atom10&id=111007295588977 - tohle je RSS pro moji stránku Egon Bondy - Ve všední den i v neděli. stačí vyměnit to ID za ID své stránky (pokud jste si udělali krátkou adresu, uvidíte původní ID při kliknutí na profilový obrázek).
    KLA
    KLA --- ---
    DIM_: dík
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    MADFORIT: no to je co jsme tu nedavno uz resili, ze se da umelec nebo udalost zalozit jako samostatny profil, misto fanpage ze to neni moc koser ale ze to ma zas nekolik dalsich vyhod. Ale jako takovy asi samostatne nepujde, vzdycky potrebuje mit nejakeho spravce
    MADFORIT
    MADFORIT --- ---
    ahoj. mam dotaz k FB, kdybyste nekdo mel chvili:
    muze existovat umelecky ucet sam o sobe bez nutnosti spravy uctem osobnim ?
    diky moc.
    TOMBOM
    TOMBOM --- ---
    MINER: to by se mi taky docela hodilo :)
    MINER
    MINER --- ---
    nevíte náhodou někdo jak dostat z mojí FB stránky nějaký RSS nebo kýho čerta, na který bych pak napojil svojí sajtu, aby zobrazovala nejnovější příspěvek na zdi? Nemůžu to najít, díky.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Zítra už zase jinak:

    New “Drastically Simplified” Facebook Privacy Controls Start Rolling Out Tomorrow
    http://techcrunch.com/2010/05/25/facebook-privacy-controls-2/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam