• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    HURDA
    HURDA --- ---
    jak je to s landing tab pro page?

    pro malou community page je to asi nedostupne co?
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Hele když nahraju na facebook stránku video, jde nějak zjistit, kdo všechno ho sdílel na svojí zed (čili jak to video putuej facebookem)?
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    tohle mi tu te sdili kde kdo, tak to dam i sem:
    http://www.youtube.com/watch?v=JL_f0ziwT7E
    RACHETIK
    RACHETIK --- ---
    ALLEYCAT: já mám třebas nick jako druhý jméno a najdou mě tak i tak...
    ALLEYCAT
    ALLEYCAT --- ---
    OGLOKOOG: chapu ze to muze vypadat divne, ale nejde o nejakou paranoidni pozu.
    byt to jen na me tak se na FB vykaslu uplne a vubec takovyhle blbiny neresim. bohuzel trendem posledni doby se stalo ze kdo nema FB je temer jako by nemel napr mobilni telefon. lidi prestali chodit na icq nebo treba nyx:), o konanych akcich se zacinaji sirit vyhradne tam apod.
    FB pro spoustu firem a skupin funguje jako reklamni stit a nemit ho znamena ochudit se o ohromny mnozstvi lidi ktery tenhle komunikacni kanal pouzivaji, coz muze byt pro jejich existenci fatalni.
    a pro me je vlastnictvi toho profilu dulezity i pro to, ze jsem soucasti nejake umelecke skupiny lidi a potrebuju mit nejen prehled o tom co tam ta skupina uverejnuje, abych nebyla za pitomce kdyz se me na to nekdo pta, ale i proto ze je dulezity abych tam neschazela ja jako konkretni osoba.
    zaroven se mi ale nechce uverejnovat skutecne jmeno, pod kterym me navic stejne nikdo nezna a pokud by me nekdo hledal, nebo by hledal v zavislosti na me i ostatni lidi te skupiny nebo skupinu samotnou, bude stoprocentne zkouset prezdivku.
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    HONZIK96: jj k ničemu
    HONZIK96
    HONZIK96 --- ---
    LOSER_: kliknuls na tužku? ;-)
    LOSER_
    LOSER_ --- ---
    Koukám, že stránky "libi se mi" co se mi zobrazují v profilu jsou asi novinka...
    Dá se to okno něják vyrušit ?
    OGLOKOOG
    OGLOKOOG --- ---
    No mě by spíš zajímalo, proč se nechceš registrovat pod reálným jménem. Lidé, které si přidáš do přátel, asi stejně budou muset nejdřív vědět, kdo vlastně jsi a pokud si to nebudeš přát, tak nikdo jiný tě najít nemusí.
    Ona obecně mi tahleta rádoby paranoidní póza, kterou ale bohužel v poslední době dává na odiv stále víc a víc lidí, přijde dost uhozená - čeho přesně se bojíš? Facebook právě spočívá v tom, že skutečně přístup k tvým osobním datům (a to ještě jenom k těm, která si tam dáš - popravdě to nejosobnější, co přímo v informacích můžeš mít, je asi tak telefonní číslo a i s tím by případný lupič dat moc nesvedl) mají jenom přátelé.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    ALLEYCAT: to se mi nějak nezdá
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ALLEYCAT: tak si dej jine krestni jmeno jinak nevim moc co poradit :)
    ALLEYCAT
    ALLEYCAT --- ---
    PETGRIDUS: se mi uplne taky nechce...
    ocekavala jsem ze to bude fungovat podobne rekneme jako tady. a co jsem koukala tak to i nejakou dobu zrejme bylo, protoze uzivatelu s nejakou prezdivkou namisto jmena neni malo, ale zrejme to bylo v dobe minule.
    (vymyslene jmeno mi to samozrejme nechce sezrat, protoze proste neni v seznamu ktery maji oni k dispozici)
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ALLEYCAT: tak si dej krestni jmeno a prezdivku
    ALLEYCAT
    ALLEYCAT --- ---
    Tusite zda pri registraci na FB lze nejak obejit to aby clovek zadaval skutecne jmeno a prijmeni, ale jen dve prezdivky?
    Registrovat se pod realnym jmenem mi prijde na hlavu, ale bohuzel me to pod prezdivkou nepousti.
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    FEDAJKIN: To jsem udělal, mám už založenou skupinu se stejným jménem, vlastníkem jsem ale já.. už se tam přidalo poměrně dost lidí na to abych to nahlásil a to jsem udělal. Teď čekám.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    dole dej report page a do vzkazu jim tam napiš že jde o podvod, že můžeš dokázat, že danou firmu zastupuješ ty atd. Údajně reagují rychle.
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    Ahoj,
    před časem byla založená stránka mého obchodů. Asi za týden jsem zjistil, že to vlastně nikdo z mých zaměstnanců nezaložil, tudíž ta stránka je moderována úplně někým jíným, podezírám konkurenci. Potřebuju akutně zjistit kdo jí založil a pak smazat, majitel nasliboval hafo věcí a vyhlásil hodně soutěží a poskvrní jméno firmy tím, že nikomu nic zřejmě nedojde. Snad mi pomůžete.
    NAILER
    NAILER --- ---
    ADAMM: dík, zkusím!
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NAILER: ovšem borci z BrandzFriendz mají přímo mail, takže to vyřizovali oni. já mám taky maily na nějaký lidi na FB, ale je to bída - odpovídají někdy pozdě, obvykle vůbec.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam