• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    OFFINKAA: jen pockej abych si te na fb nepridal a tesne pred tvym radostnym odkliknutim "ano, pridat" si to nerozmyslel :P
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    TARMAQ: WOODY_: ty jo, to je sociologicky i psychologicky zajimavá problematika tohle přátelství :-)
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    TARMAQ: jasny, to vsechno vim:) mne nevadi, jestli se to dozvi
    vim, ze si zadosti vsiml a neodklikl ji, ale ani nezamitl .. a ja si ji mezitim rozmyslela:)
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    WOODY_: nicmene nebudes mit jistotu, ze se o tom ten uzivatel nedozvi..
    a) mohl si toho uz vsimnout
    b) muze mit v emailu info ze jsi se ho snazila pridat
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    HADIAK: hotovo, dik moc:)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    WOODY_: chod na toho uzivatela a hore, jak byva pridat, teraz je tam, waiting a vedla toho je x.
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    taky mam prosbu, snazila jsem se to uz hledat, ale nenchazim .. poslala jsem zadost o pratelstvi, potvrzena doted neni a ja si tu zadost rozmyslela:) ale nevim jak/ kde ji zrusit
    pokud uz se tu nekdo ptal, tak se omlouvam:)
    SNICKERS
    SNICKERS --- ---
    KETHAMINA: moje čistka dopadla takto
    před: 502 přátel
    po: 87 přátel
    a je mi fajn)
    WZINOKINO
    WZINOKINO --- ---
    KETHAMINA: jde i ignorovat prispevky od dotycnych uzivatelu pokud jde pouze o spam
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    HITOMI: díky, nakonec jsem to našla pod účet a vymazala jsem spamovačů rovnou celou řadu, ne jen jednoho .)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    KETHAMINA: ja si vydzckz najela na konkretni profil dotycneho a pod levym sloupkem s infem, prateli a likovatkama je "remove from friends"
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    hola, netušíte,jak se mažou přátele na fb? prohlížela jsem různě menu i nastavení a nenašla jsem to.
    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    OFFINKAA: jj zkousel sem, tohle nebrat
    M1C4A1
    M1C4A1 --- ---
    LEFTY: Mám. Facebook prostě nestíhá.
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    ach, tak jsem to našla...vypadá to, že to jde propojit jen s blogem ...
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    lama dotaz: jak propojit web aktuality s facebook poznámky? lze? jak?
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    už dlouhou dobu mám problém, že se mi velmi obtížně zobrazují fotky. Dám si zobrazit něčí album, a natáhne se mi třeba polovina thumbnailů. Při procházení fotek se jich spousta prostě nezobrazí - běží jenom progres indikátor uprostřed a jinak prd. To samé na zdi.
    A není to vždycky stejný - dám reload stránky, a načtou/nenačtou se mi zase jiný fotky.
    Nemáte někdo tenhle problém? Ffox 3.6.10, ale děje se to už dýl (o pár verzí zpět)
    TADEK
    TADEK --- ---
    ADAMM: a presne o kvantitu jde. napr produkce co toci reklamy pro agentury si toto casto plati aby klient/agentura kela psychicky pocit z poctu fans nebo views ze viral/reklama funguje...

OFFINKAA: http://www.viralbooster.cz/ ceny nevim :/
    HURDA
    HURDA --- ---
    Řešil jste někdo publish to stream aplikací s offline přístupem na zeď Page?

jak je to teď s OAuth? o jaká práva přesně musím požádat?
    OFFINKAA
    OFFINKAA --- ---
    ADAMM: a koho by si doporučil? ceny mě zajímají (monitoruju konkurenci a zkouším zjišťovat kolik za co, viš?)
    no za ty prachy bych si je chtěla vyzkoušet, co to jako bude...i když ty reference mě moc nepřesvědčily.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam