• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    SNIPERCZE
    SNIPERCZE --- ---
    XMARGE: ja mam normalne na strance viditelne vsechny komu se to libi v panelu pro spravu
    TRAVIX
    TRAVIX --- ---
    Stává se vám to taky?

KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    XMARGE: ja mam pres 200 a je to to same.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    MICKEY_MOUSE: jj, přesně tak, vidím jen lidi, co mám v přátelích... zatím likuje 82 lidí, tak čekám, jestli třeba od stovky to půjde vidět....
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    XMARGE: To by mě taky zajímalo, jestli to nějak jde. Já vidím konkrétně jen lidi, kteří jsou v mýcvh přátelích, ale ostatní netuším, jak zobrazit.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    na facebooku spravuju stránku. Budu někdy vidět, kdo mi dal like (jakože komu se celá stránka líbí) - třeba od určitého počtu like?
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    zdravím, poslední cca týden se mi děje téměř pořád, že mi nejde načíst stránka Facebooku. něco naběhne, ale nejde psát, pořád se něco načítá a skončí to hláškou, že se to nepodařilo. dřív jsem se s tím nikdy nesetkal. mám notebook s win 7 64bit a prohlížeč Chrome. žádná jiná stránka to nedělá. děje se vám to taky? netušíte někdo, co s tím?
    díky.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    nektere klienty (trillian apod.) protokol facebooku samozrejme umi a ty uz si pak historii ukladaji samy. ale chce to je pouzivat, no.
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    BOO: Po dvou rocich konverzace si mi dost blbe vzpominalo.. Dostal sem se ani ne do pulky.. Myslel sem jestli nejde naka zaloha nebo tak..
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    Introducing Hashtags on Facebook

Public Conversations on Facebook - Facebook Newsroom
    http://newsroom.fb.com/News/633/Public-Conversations-on-Facebook
    HLAVNI_KAT
    HLAVNI_KAT --- ---
    Zdravim. Je nakej figl jak v poste skocit na zacatek konverzace?
    CYBER_GEORGE
    CYBER_GEORGE --- ---
    Par zajimavosti:

10 věcí, které jste nevěděli o Facebooku! | eXtra.cz
    http://www.extra.cz/10-veci-ktere-jste-nevedeli-o-facebooku
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    oh ... jasně :-)
    no já si s ním skrz FB nepsal vůbec nikdy, prakticky ani nemám účet (jen takovou mrtvolu která ani nikdy pořádně nežila) takže tohle je, obávám se, no-go. Ledaže bych se poptal jeho ostatních přátel ale takovýhle vlny se mi rozjíždět zatím nechce ...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KEMAL: vidis len ak cital najnovsiu spravu od teba. ak si mu medzi tym napisal dalsiu, vidis len, ze ju necital (nie je tam info o tom, ze ju cital). takze ano - tvoje odoslane spravy jemu.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    HADIAK: to rozlišení od kdy přestal číst zprávy lze zjistit aniž bych byl přihlášen přímo na jeho účet? (na ten pochopitelně přístup nemám, a nechat ho nějak hákovat se mi moc neche)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    KEMAL: ma napada, zistit kedy naposledy precital daku spravu (poslanu ehm do chatu/posty, ci co to teraz je). kazda ta sprava ma status, ci bola (a kedy) precitana. ak mu pisalo viac ludi, nieco z toho ma precitane a nieco nie, da sa zistit cca cas posledneho citania sprav (nie prihlasenia, len citania).

samozrejme, daky jeho status/koment - ak je.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    zdravím pokročilé uživatele facebooku,
    prosím, je nějak možné zjistit okamžik poslední aktivity účtu na facebooku? Mám nezvěstného kamaráda a rád bych rozptýlil nejhorší obavy ...

díky moc
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    WOJTISHEK: konkretne mam na mysli tohle

WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    da se nejakym zpusobem nechat zmizet ikona pritele ze seznamu chatu, ktery se objevuje vlevo dole (tedy ne na tom chat baru, tam jsem si ho jiz zablokoval)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam