Prosim o radu:
Ukradli mi mobil a bohuzel se to stalo ve chvili, kdy jsem v nem mela otevrenej facebook. Nepouzivam ho denne, takze jsem to, ze s mym uctem manipuluje nekdo cizi, zjistila az za par dni. Mezitim mi psychopaticka zlodejka smazala uplne vsechno,co mohla, tj. pratele, zpravy, vsechny prispevky a fotky, veskery osobni udaje, odhlasila me ze vsech skupin... Mam proste uplne cistej ucet jako na zacatku. Nejsem na fb moc aktivni, takze me vic nez nejaky prispevky serou veci, ktery uz tam znova nenahraju: V pratelich jsem mela 2 lidi, co uz nezijou, v chatu jsem mela ulozenych par poslednich jejich zprav na pamatku. Taky me dost otravuje pomysleni na vsechny ty dobry stranky, co jsem nasla nahodou, mela je lajkly - a uz si na ne nevzpomenu...
Zkratim to, muj hlavni dotaz: To mazani probehlo cca pred 10 dny, heslo jsem si zmenila pred tydnem - a teprve vcera mi kamarad rekl, ze jsem mohla pozadat pres support, aby mi ty smazany data vratili zpet ze zaloh...
Nevite nekdo, jestli tohle je mozny? Predem dik za pomoc.a omluvte zhovadilost dotazu :-)