• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jestli ve fb jdou prolinkovat udalosti mezi skupinami? Napr mam skupinu spolku, ve ktere zalozim udalost a tu bych chtel prolinkovat do udalosti skupiny mesta.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    Jde nejak vypnout v Messengeru notifikace zprav ktere jsem uz precetl na webu? Po zapnuti dat na telefonu mi zacnou chodit zpetne vsechny notifikace, ikdyz mam ty zpravy uz prectene. Vygooglit se mi to nepodarilo.
    KARMA
    KARMA --- ---
    PULTANELA: Dobrý den (Ahoj spíš ;), na email se dá bez hesla těžko dostat, alespoň běžný občan se tam nedostane ;)), no a co se týče fb, tak jedině si rozkliknout inkriminovaný profil z jiného účtu, který je s tímto zpřátelený a vidět tak aspoň sdílené přispěvky (zprávy nelze).
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Mě už to prudí. Ve feedu (myslím tím číselný upozornění, když nejsem přihlášen) se mi pořád objevujou upozornění na aktivitu přátel – ve smyslu, že si něco přidali na zeď atp. V nastavení mám upozornění vypnutý, ale to je k ničemu. Někde jsem četl, že to je zejména u lidí, který fb tolik nepoužívají, tak aby tam jako chodili víc a používali to. Už mně ty jejich praktiky lezou krkem.
    TOM
    TOM --- ---
    Hodně se v tom teď asi vrtají.
    Mně se v newsfeedu nahoře zobrazují příspěvky nejlakovanějších přátel. Což by bylo fajn, kdyby nebyly i tři dny staré.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    RUDIE: Aha. Takže teď nemám žádnou možnost si to zkontrolovat? Teda kromě toho, že si vytvořím nějaký druhý účet a podívám se na ten svůj?
    RUDIE
    RUDIE --- ---
    JEREMIUS: Dali to pryc, protoze tam byla chyba, ktera umoznovala ztratu uzivatelskych dat. byla to docela kauza nekdy v srpnu-zari. Pocitam, ze se to asi jen tak nevrati
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Nevíte, kam zmizelo "View as" u mého profilu? Abych si mohl zkontrolovat, co je veřejného na mém profilu? Nějak to už na svém profilu nemám
    PULTANELA
    PULTANELA --- ---
    dobrý večer,jsem na NYXU úplně poprvé, takže ani nevím kde přesně můj dotaz položit, třeba mi poradíte, znáte někdo způsob, jak se podívat na email nebo facebook bez toho, že znáte heslo /přiznávám, je to z důvodu opakované nevěry manžela, žijeme spolu 30 let , máme 3 děti/, není to sice morální, a takové věci běžně nedělám, ale moc by mi to pomohlo v dalších životním rozhodnutí
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    ROMANICAK:
    stalo se mi ted to samé, za každou cenu chtěli fotku, je moc fajn, že slušný lidi buzerují a blokují jim účty, zatím kde jaká špína je tam naprosto v pohodě..
    maj to dobře vymyšlený...zablokují účet, není komu napsat a když ano nekomunikují, stala se z toho pěkná mafie..
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    Kolik mate fejku na FB ?
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ADAMM:
    Jako chapu, kdyby mi napsali, ze to jmeno neni realny a ze bud prestanu fakeovat a dodam spravnej dokument nebo bude muj ucet zamknutej. Ale nic takovyho nenapsali.

    Zkusil jsem napsat na support, uvidime co z nich vyleze. Uz je to na me nejak moc dlouho.
    https://www.facebook.com/help/contact/357439354283890
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    takovej sikovnej kluk je to
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    napis Raman - Raman Growduino a nemas problem, nejen u indickeho supportu
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ROMANICAK: hele, řekl bych, že "R-man" vypadá podezřele už aj pro indickej / filipínskej / marockej support ;) kdybys to obětoval a dal si tam "Roman", třeba by ti to příjmení uvěřili. nebo taky ne, no.
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ADAMM:
    Tak samozrejme ze realnou :-)

    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ROMANICAK: velmi pravdepodobne ano. kdyby to nebylo nejak "obyc" fake jmeno, tak bych ti byl poradil vyphotoshopovat si obcanku, ale pokud uz jsi jim naskenoval realnou, tak mas velmi pravdepodobne smulu a kdyz ti prepisou jmeno na to z obcanky a ucet odblokuji, je to imho ta lepsi varianta (horsi je, ze ti ucet neobnovi).
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    FCB me vyzval k overeni pravosti jmena a zablokoval mi ucet. Mate s tim neckdo zkusenost?

    Napoprve jsem jim poslal "ofocenou" obcanku, ale jmeno mam R-Man Growduino. Ihned jsem se mohl prihlasit a pohoda. Po pul dni to zas zablokovali. Poslal jsem jim tu samou znova, ale uz se tam nedostanu, prej probehne nejaky review.

    Co ted? Fakt si tam budu muset dat skutecny jmeno?
    TOM
    TOM --- ---
    MICHIGAN: nevybíravej bug report :)))
    čtete tady někdo lupa.cz? algoritmy pro newsfeed už kritizují několik let
    jinak mně pomáhá když dám refresh stránky a hned potom co se načte hlavička, tak to načítání zastavím, fcb pak nestihne odstranit "nezajímavé" novinky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam