• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETGRIDUSwww.facebook.com - komunitní server
    COURT
    COURT --- ---
    E2E4: :D tvl, nojo !
    E2E4
    E2E4 --- ---
    COURT: může bejt hůř.

    byl velkej problém v USA u sex workers - přes telefonní kontakt se nabízely klientům prostitutek jejich profily a naopak.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    COURT: možná jsi naopak ty nejlepší pro ně. :)
    COURT
    COURT --- ---
    E2E4: jo, vyžral... tak Messenger, žejo.... protože jinou interakci než pár sms a telefonátů jsem s těmi lidmi nikdy neměla. Takže to musí být odtud. jako mně osobně to ani nevadí, ale jestli já se navrhuju jim, tak mi to přijde z mojí strany jako pěkný trapas.
    COURT
    COURT --- ---
    jsou to vesměs lidi, které jsem viděla 2x v životě, bylo to pracovne a příčí se mi do konce života vidět od fb nabídky na kámošení s nimi... jako mě to nevadí, ale snad se to nezobrajuje jim taky...přijde mi to krajně neprofesionální když jsou to kontakty z práce, příčí se mi to.
    COURT
    COURT --- ---
    E2E4: prej nejlepší :DDD to bych si je nechtěla nechat skrýt a přijala je, ne:D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    COURT: někde hluboko v nastaveních soukromí si snad můžeš nastavit, komu se může tvůj profil zobrazovat, nebo možná i něco kolem toho návrhu přátel.

    mám pocit že na androidu ti Messenger přebere funkcionalitu SMS a vyžere ti telefonní seznam.. případně možná stačí Facebook aplikaci dát přístup k telefonnímu seznamu.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    COURT: točí se ti tam ti, které máš největší šanci ofriendit, protože čím víc přátel tím lepší všechno. facebook pak má možnost vybírat z víc lidí tu nejlepší možnost, kterou ti zobrazí na timeline a bude šance že s ní budeš interagovat. tím tam budeš trávit více času.
    COURT
    COURT --- ---
    nevíte jak nastavit, aby se muj profil nezobrazoval v doporučených profilech lidí, na které má muj fb odněkud kontakty a začínají se mi nabízet jako přátelé? a přátelit se s nimi fakt nechci a nechci hlavně to, aby jim FB nabízel mně, stejně jako je nabízí mě. A jedinou vazbu, kterou jsem kdy s nimi měla bylo tuším pár esemesek. A je docela zvláštní, že se mi v nabídce točí ti samí konkrétní lidi, a ne třeba jiní... prostě jak srýt to, abych se objevovala někomu, komu nechci, jako potenciální kémoš ("lidi, které možná znáte") Nikde v nastavení jsem nenašla, že by to šlo vypnout
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Facebook vypne systém na rozpoznávání obličejů — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3394854-facebook-vypne-system-na-rozpoznavani-obliceju
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Společnost Facebook se přejmenuje na Meta. (AFP)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    Nedaří se mi dohledat - nechci, aby moje komentáře cizích příspěvků vyskakovaly na zdi mých přátel. Dá se to vůbec omezit? Je to celkem vlezlý, když nevim, komu se co zobrazuje...

    příklad třeba komenty pod článkama z medií nebo cokoliv veřejnýho
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    Nevím, jestli je to problém v telefonu (Samsung Galaxy M31s) nebo aplikace v telefonu (Lite), mám z určitých důvodů dva FB účty, po nedávném pořízení nového telefonu a přihlašování do dalších aplikací mi to nabízí k přihlášení jen jeden z těch účtů, přestože bych u některých aplikací chtěla být přihlášená přes ten druhý a nenašla jsem možnost, jak to změnit. Netuší někdo, co s tím?
    KEVIN00
    KEVIN00 --- ---
    Lze místo FB aplikace používat aplikaci Maki, kde si můžeš nastavit interval aktualizace či časově rozmezí Nerušit.
    WRATA
    WRATA --- ---
    Jelikoz google se snazi o totalni integraci messengeru namisto klasickyho systemovyho reseni tak to casem bude dost problem
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    JEREMIUS: tak alebo msng nepouzivat vobec a pouzivat nieco co logout ma - napr facebook LITE.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    HADIAK: Ok, díky, zkusím. Přijde mi teda na palici si zakládat fejkový účet, abych mohl být na svém off-line, ale když není jiná možnost... :-D
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    JEREMIUS: da sa zvolit, ze budes mat 2 ucty, ale to nechces. takze ano; sekundarny ucet bude online a primarny bude offline.

    a samozrejme podat feature request na logout button.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    HADIAK: Aha, takže jako jde o to, vytvořit si jiný účet a na něj se přihlásit? Takže na svém účtu bych byl off-line a na tom fejkovém on-line? Nebo pak jsem on-line na obou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam