• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    T_Y_L
    T_Y_L --- ---
    LALINA: Nikdy jsem nevyužill služeb léčitele, nejsem jakýmkoliv způsobem zainteresován navíc je mi obor zdravotnictví poměrně vzdálen, takže se nebudu vyjadřovat k tomu, zda něco podobného podpořit či nikoliv.

Co mě ale zaráží je forma emailu - nefungující odkaz na zákon, kritika jakýchsi dvou paragrafů - ale ty paragrafy nikde. Pokoušel jsem se taktéž zdrojový návrh zákona najít, ale nepovedlo se (a to mám k těmto věcem velmi dobrý zdroj informací). Pokud tedy někdo přesvědčivě neukáže, že vůbec nějaký návrh zákona existuje, tak bych to bral spíše jako hoax.
    LALINA
    LALINA --- ---
    NAVARA: za co? .)
    LALINA
    LALINA --- ---
    nejvetsi nebezpeci je v tom, ze si lidi tak nejak zvykli, ze svoboda je neco prirozenyho a jasnyho, samozrejmyho.. a dokud jim reklamy a politici budou do tech jejich hlav hustit, ze JSOU svobodní a ze MAJI svobodu, klidne tomu budou verit..a nez se vzpamatujou a proberou, bude pozde...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LALINA: styd se :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    ajo, uz vim, to heslo mam v domacim klubu uz nejakou dobu v zahlavi:-)
    "Člověk, který je ochoten vyměnit svobodu za bezpečí, si nezaslouží ani svobodu, ani bezpečí". Benjo Franklin

LALINA
    LALINA --- ---
    NAVARA: a ted cesky, esi by to slo..
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LALINA: Benjamin Franklin: Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.
    LALINA
    LALINA --- ---
    BNT: bud ten vykrik nejak konstrultivne rozved, nebo se smaz, tohlecto je vcelku k nicemu .-)))
    BNT
    BNT --- ---
    to je husty tyvole :((
    LALINA
    LALINA --- ---
    Nejlip se ovládaj lidi, které nechám v jejich tupé nevědomosti věřit tomu, že jsou svobodní.

nevím, jestli neco podobnýho řek Machiavelli, nebot ho nemam načtenýho, ale pokud jo, ani se nedivim ;-]
    LALINA
    LALINA --- ---
    zda se, že napřed, nez se pustime do protestu, bude jeste práce vůbec nekde vydolovat to, co se na nas chysta (nebo nechystá) :-]
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem po delsim badani vyklikala pouze toto:

http://www.mzcr.cz/index.php?kategorie=97
    LALINA
    LALINA --- ---
    AXTHEB: dobře, tak kdepak je? co se na nas teda chysta za zakon? jeak jsou ty prvni paragrafy formulovany? ví se to?
    LALINA
    LALINA --- ---
    nemuzu uverit, ze ten clovek tak dokonale atrofoval a klesnul..clovek, kterýho jsem pred 15ti lety, v dobách dřevního internetu, vcelku ráda četla 8-// ale je fakt, že potom jsem prestala, pac zacal "nejak blbnout" ..hm hm, kam do dotáhl :-//

From: Ondřej Neff xxx@xxx.czDate: Fri, 29 Jun 2001 14:09:45 +0200To: "AGENTURA NIKOLA" film.nikola@iol.czSubject: Re: protest proti zákazu léčitelství navrhovaným zákonem

Ja se naopak domnívám, že bude řádění podvodniků učiněna přítrž. Zcela podporuji jakoukoli zákonnou formu omezení zvůle lidí, kteří se živí na zoufalství a lehkovernosti.Ondřej Neff
    LALINA
    LALINA --- ---
    vám reknu, že sleduju uz delsi dobu nejen tady, ale i ve svete, jak se nam ta re_klam_ovaná svoboda zacina svinskym tempem zmensovat a scvrkavat, at uz pod rouskou boje proti terorismu, ochrany obcana pred kdecím a tak dale, a myslim, ze je opravdu nejvyssi čas rict hlasite NE... Nebo tu sice treba i nadále budeme mit "svobodu volby" (kupř. potraviny, školství, léčení atd...) ale PRAKTICKY uz nebude z ceho volit, protoze vsechno, co nebude povoleno kdovíčími skrytými zájmy nebude existovat, bude zakazany a zlikvidovany.

Nechci zit ve zlaty kleci, kde se casem uz ani bez povoleni neotocim z boku na bok :-/////
    LALINA
    LALINA --- ---
    no takže jak? kde pak ho najdeme?

ma nekdo z vas za to, že jde o hoax?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LALINA: Podle myho na ty adrese nikdy nebyl.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PALEONTOLOG: no vsak rikam... nenasla...žeby nekdo nemel zajem, aby ten navrhovanej text znala siroka veřejnost? kdepak on je?!?!?!
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    LALINA: Ten odkaz http://www.mzcr.cz/legislativa/navrhy/002.doc nefunguje, a navic zcela neodpovida tomu jak sou na mzce ukladany prilohy k clankum (ten redakcni system uklada pod adresar data - vim to, psal sem ho:-] )
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jsem klikla na navrh zakona , ale neotevrel se mi, mate nekdo moznost tento zakone (jeho navrh) nekde schrastit? at neplasime zbytečně..ackoli opet se mi jeví, že je potreba tomu zvysenou pozornost venovat, že to zle nebude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam