tak jsem dostala zase nejakej meajl.. teda mozna je to jenom takovej hoax a lidi v Barme jenom roupama nevedej, coby, tak prudej na internetu, no... to necham na vasem ctenem uvážení
------------------------------------------------------------
Vážení,
toto je překlad emailu, který mi příšel, promiňte, pokud obtěžuji.
Situace v Barmě je krizová, jeden z nejhorších vojenských režimů desetiletí utlačuje své obyvatelstvo a to se ted odhodlalo k zoufalému boji - minulý měsíc se k němu přidali tisíce budhistických mnichů a mnišek aby společně podpořili mírový proces demokratizace země - ale byli brutálně napadeni vojenským režimem a umírají na ulicích.
Právě jsem podepsala petici adresovanou bezpečnostní radě OSN a Číně, která je spojencem Barmy, ale postavila se na stranu demokratizace - viz společné prohlášení, na adrese zde níže - petice se snaží o okamžité zastavení zabíjení.
Petici podepsalo již 500 000 lidí v několika dnech - takže doslova exploze! Můžete ji podepsat i vy na níže uvedené email adrese - je to lehké. Autoři se snaží získat 1 milion podpisů do konce týdne. Pomozte i vy !
Petice získává propagaci celosvětově i v novinách a je vyhlašována i v radiu v Barmě.
http://www.avaaz.org/en/stand_with_burma/tf.php?CLICK_TF_TRACK
Děkujeme za pochopení!