• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LALINA: no když vezmu v úvahu sám sebe nebo mé kolegy dýmkaře, to tvé "vbrzku" bude trvat asi zatraceně dlouhou dobu...to mi připadá jako vědeckofantastično...

problém je asi v tom, že my kuřáci jsme nedostatečně organizováni...těm zákazům bychom se měli mnohem více a aktivněji bránit...
    LALINA
    LALINA --- ---
    TULEN: ouououuuu, ses mi trefil na kuri oko :-]]] ale nic, nechme uz kourení
    TULEN
    TULEN --- ---
    mno nic du si dat cigo doma z vokna, to snad nebude nikomu vadit:]
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: (last but not least) - tyhle idiotské extrémy nám ordinuje SESR (a vždycky se najde dost idiotů. kteří tomu budou tleskat... :-(
    LALINA
    LALINA --- ---
    a jelikož jsme to imho rychle zakouřili, dávám znova:
    tady dalsí občanská aktivita týkající se volby prezidenta, můžete si zahrát na přímou demokracii, hehe:
    http://www.prima-volba.cz/?akce=hlasovat&kandidat=1
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: řešíš chiméry, mas to zapotrebi ? extremy zpravidla nefungujou a neprosadej se, takže klid..ja verim, ze vbrzku lidi prestanou kourit sami od sebe...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: já jsem TAKY slušný a ohleduplný člověk :-P
    otázkou je, jestli mi to zůstane až si fašisti prosaděj povinný zákaz kouření ve všech hospodách ;-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: budes to mit tezky, nebot velmi značná cast kuřáků jsou slusny a ohleduplny lidi a s omezenim sve vášně nemají problemy a souhlasi s ní...
    LALINA
    LALINA --- ---
    :-)
    TULEN
    TULEN --- ---
    LALINA: neprovokuj nebo nekuraci budou za chvili omezeni...:]
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: no já tady právě hledám "co kde se děje, eventuelně kde se do obrany zapojit" :-D
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: fajn... hod sem link na sajtu bojovníků za svobodu kouření, hod sem petici, oznam sem datum nejaky kuřácky demonstrace, seznam zdejsi publikum s návrhy na nové projekty, a kuřácké zákony a vyzvy zdejsi navstevniky k podpoře. OK... bezbrehy plantání tu bejt nemusi.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: ber to akademicky - já OBČAN se chci OBRÁNIT před těmi co mě chtějí omezovat (přitom já je nijak neomezuju) :-P)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: jak jsem rekla ja a tedko i gezicht: skonceme tu diskusi, která patrí JINAM, ano?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    GEZICHT: mě vždycky fascinuje, že když je taková poptávka po nekuřáckejch hospodách, jak to že (ve fungující tržní ekonomice) nikdo ješět nezaragoval odpovídající nabídkou (= že na každém rohu není nekuřácká hospoda...)
    GEZICHT
    GEZICHT --- ---
    chápu, že někoho to kouření v hospodách vytáčí. ale že by to bylo dobrý téma do obrany občana? to snad ne. takovejch témat, a tady se řeší tohle.
    TULEN
    TULEN --- ---
    GEZICHT: moje slova....
    GEZICHT
    GEZICHT --- ---
    prej že nemusíš inhalovat auta při jídle a že už nesmrdí. teda nevim, mě přijde že smrděj pořád. a jestli žiješ ve městě, při jídle je inhaluješ vždycky.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA: ten Klausuv zivotopis se cte jako pohádka..uvěř, kdo chceš a interpretace ruzných skutečností lze taky udelat divy... o tom, že otec Livie byl Viliam Šalgovič tam neni ani zminka.. potom uz vselijaky ty ruzny anomalie v Klausove zivote jsou prece jen srozumitelnejsi, byt mnohem méne lichotive, nez je post zneuznaného, dokonce postihovaného ekonomického genia. .-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    TULEN: aby ti, kdo se chtejí bránit proti kuřákum, věděli, o co se můžou opřít.

taky jsem to nevedela, jen jsem to "nekde slysela" a vidim cedule se zákazem po meste, ale zajimaly me podrobnosti a taky kde a jakej zakon to řeší.

Tak proto.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam