• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    JENIIK:
    ehm..

JENIIK --- --- 16:07:39 16.3.2012^
    TLOUDEV: Pokud chápu levici zejména jako snahu omezit práva jednotlivce ve prospěch celku, tak zde jednoznačně vládne levice.

JENIIK --- --- 16:30:21 16.3.2012
    TLOUDEV: Osobně neznám levici, jež by vyvážila odebírání práv prospěchem. Ale to je vedlejší.

tak jak? hele asi toho nechme. za me muzu rict, ze mi cele pravo-leve spektrum prijde jako davno prekonane. stacila by mozna dve hasla: 1/ SVOBODA 2/ ODPOVEDNOST
    s vladou, ktera by tahle dve slova zaroven dokazala prosazovat a sama se jimi i ridila, ma sanci na oblibu i uspech.
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    TLOUDEV: Osobně neznám levici, jež by vyvážila odebírání práv prospěchem. Ale to je vedlejší.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ..snad nemusim dodavat, ze to same se da rici i o predeslych vladach..
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    JENIIK: Omyl! tato vlada sice omezuje prava jednotlivce, ale druha cast jaksi neplati. Neni to totiz ve prospech celku - tedy zakladni predpoklad levice - prospech celku - kterym se ohani pri tech orezavani prav jednotlivce jaksi chybi.
    Dalo by se rict, ze tato vlada omezuje prava jednotlivcu v neprospech celku (a prospech vlastni, juchu!)
    JENIIK
    JENIIK --- ---
    TLOUDEV: Pokud chápu levici zejména jako snahu omezit práva jednotlivce ve prospěch celku, tak zde jednoznačně vládne levice.
    LALINA
    LALINA --- ---
    blob né...to je symbol rozkladu a úpadku...:-)))

ehm, j á jsem si vždycky tak nějak vystačilo s křížem a kruhem, ale to už tu taky bylo:-))
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    ...a vubec: co uz vymyslet nejakej jinej symbol, nez ty zpicenou rudou hvezdu? co treba kaplickyho blob? prichazime z jineho sveta... mozky, mozky, mozky... aaargh!
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    JENIIK: pockej, ty tuhle vladu nazyvas kleptokratickou levici? ehm.. kleptokraticka ano, ale levice? tohle je JENOM kleptokracie, bez nejakyho politickyho planu, konceptu.. Ovsem s tou nahradou - fakt uz muzeme jen 'doufat' ze to nezmastej jak soudruzi v 50.letech - nuceny kolektivizace, zabavovani bez soudu.. a celkem by me zajimalo, z ceho jako budou ty stavajici tunelare a tunelarky obvinovat a co jim jako budou dokazovat.. mam pocit ze v tehle hovnech se budeme muset jeste hezkejch par let brodit. a za 30,40,50 let? pockejte na ty restituce malym Dalikum, Klausikum ci Kalouskum, jejichz "fotrum vlada sebrala majetek"... fakt to asi nejlip udelal Nero..
    LALINA
    LALINA --- ---
    TLOUDEV: jojo, vlajka byla kůůůůl:-)) hvězda naděje, hehe..
    mnojo..... někdo říká, že na islandu zvítězila lůza... pohledy jsou různé, žejo...
    v mých očích mají plus, že si nenechali nasrat na hlavu at už jsou luiza nebo jim tak jenom nedko nadává:-))) to my, my jsme v tom přeborníci
    chčijou nám na hlavu a ani nemusejí říkat, že je to déšť, my si to velmi rádi říkáme sami:-)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    TLOUDEV: v prdeli jsme, ale už to jede ven, už to nejsou razažený prdy:-))))) nic pěknýho nečekejme, ale můžeme si za to sami...
    LALINA
    LALINA --- ---
    lidi si neuvědomili HROMADU VĚCÍ...a proto je tu změna a změna změny a další změna, aby se konečně probrali.....

JENIIK
    JENIIK --- ---
    Lidi si ještě neuvědomili, že nahradit kleptokratickou levici ještě větší levicí je kleptokracie nezbaví. Spíše naopak.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    jo byl jsem.. ten Islandan byl dobrej. Ovsem jen do okamziku, kdy na konci vytahl jako "darek" tu vlajku. V tu chvili mi to prislo fakt jako to nejblbejsi, co mohl udelat. Protoze rudy vlajky s hvezdama, na to jsem fakt alergickej. jestli je tohle jedina alternativa, jedina sjednocujici platforma, tak jsme v jeste vetsi prdeli, nez jsme doufali.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    zítra v Praze na Václaváku, ale i všude jinde ve svých městech v 17:00 - přijďte říct svůj názor na vládu a stav naší země...přijďte podpořit Holešovskou výzvu !

šiřte rychle toto pozvání všude, kamkoli a kdekoli !!!
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak to začalo. Jo, myslím, že už to opravdu začalo, dejme se do díla, není nač čekat. Čas uzrál.
    Zrovna jsem ted přišla z Kavčích hor - byla demonstrace na václaváku a potom se šlo k televizi...ani vám nebudu popisovat, co se dělo, asi je vám jasný, jakej to byl boj, aby nás ukázali světu, aby dělali svoji zpravodajskou práci, aby NELHALI o počtu lidí a tak.... Nakonec jsme je vyřvali ven, něco natočili, pustili pár bezpečnějších záběrů pár lidí na ČT24, ale přímej přenos, aby bylo vidět, kolik lidí je ta jejich "hrstka" nebyl. Neměli povolení. Zajímalo by mě od koho muej mít takové povolení, dělat dobře svoji práci veřejnoprávní instituce:-)
    Na fotkách je taky zpravodaj, jak telefonuje a čeká, co bude... nakonec zmizel jako pára nad hrncem... nedostal povolení... my jsme to přestali hrotit s tím, že chceme, aby zítra dorazili se štábem na Václavák. Chystá se tam zítra i mnoho lidí zvenku, bude to myslím hodně velký.
    Na Václaváku byl taky vůdce dobře médii utajené islandké revluce a bylo to hodně zajímavý a vůbec celý to bylo silný....
    takže lidi, zítra v Praze ale i všude jinde ve svých městech - vylezte z pelechu a pojdte zase dělat revoluci.... tentokrát s holema :-))
    Revoluci musí bejt permanentní stav, jinak se nám vždycky ty hovada zahnízdí u koryt a těžko se jich potom zbavovat...

tady pár fotek
    lalina4 | 2012_03_15_demonstrace – rajce.net
    http://lalina4.rajce.idnes.cz/2012_03_15_demonstrace
    LALINA
    LALINA --- ---
    TLOUDEV: no a takovýchle lobotomů je bohužel dost....
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    LALINA: jen si dovolim zavzpominat:
    Jiří Janeček, radní hlavního města Prahy (ODS)
    „Já jsem se tam byl podívat, protože když o tom budu hlasovat, já myslím, že ta lokalita je nádherná, myslím si, že aby tam byl jenom les, je to škoda.“
    z Večerníku z Čech v 18 hodin z reportáže Golfové hřiště v Klánovicích
    Česká televize 1, 4. 9. 2007
    anketa Zelena Perla, rok 2007, 3.misto - http://www.ropak.detizeme.cz/perla/39-zelena-perla-2007.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    tady jedna potěšitelná zpráva - není to konečné vítězství, ale jedna vyhraná bitva, hurá!!!!!!

Nákladové nádraží Žižkov opět památkou
    http://www.tadynenideveloperovo.cz/component/k2/item/157-nakladove-nadrazi-zizkov-opet-pamatkou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam