• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    MNR
    MNR --- ---
    LONESTAR: asi zijeme v ruznych zemich.
    konkretni klauzuv cin: opozicni smlouva se zemanem. i kdyby nic jineho, tohle staci.
    a nekonkretne: cela politicka (ne)kultura, kterou jako hlavni prominent ovlivnoval
    MNR
    MNR --- ---
    LALINA: ad vlastizrada: jde spis o princip - podobne jako byli aspon symbolicky odsouzeni nekteri exponenti bolsevismu (skoda, ze ne natvrdo)
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    LALINA: A takových je hodně... Hlavně co nejvíc případně nejučeněji mluvit...
    LALINA
    LALINA --- ---
    JANYNA: a takových je hodně:-))) raději si hrajou, než aby se starali, v čem budou vyrůstat jejich děcka. Raději se zabejvají minulostí, místo coby pracovali na budoucnosti.
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    PLAGUEDIL: A teď vážně. Kdyby byla defenestrace, ty bys do toho šel? Pokud ne, pak je naivní nedělat něco teď a jen tak plkat nad něčím, co bys stejně neudělal. Protože pak sedíš na zadku a neděláš a ani nehodláš dělat nic. :-)
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    JANYNA: ja myslel že je naivni si myslet, ze politikum daš nějaky signal. nedaš, posledni signal, ktery pochopili byla defenestrace.
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    PLAGUEDIL: No, upřímně, zvolila jsem ji pro tvou naivní hlavinku. :-) Ale jsem ráda, že to bylo vysvěleno, ono to opravdu určitý smysl má.
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    JANYNA: truchu naivní představa, ale ok:)
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    PLAGUEDIL: Hele, představ si, že babi se ti hrubě naveze do slečny a ty nic. Babi si pro příště bude myslet, že si to může dovolit. Kdyby ses rovnou ohradil, dá si příště větší pozor. To je stejný princip jako ten nesouhlas. Občané se ozvou. Je celkem jedno, jeslti z toho bude odvolání nebo ne. Jde o to, že zaujmou nesouhlasný postoj a to vyšle politikům signál. Kapiš?
    LALINA
    LALINA --- ---
    PLAGUEDIL: vzdávám to... tohle ti asi nevysvětlím, o co vlastně jde :-(
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    LALINA: jedine, co mu za to hrozi je odvolani z funkce, ve ktere uz neni, nikde neni receno ze pak nemuze znovu kandidovat, tu amnestii to take nezrusi = vysledek nula. to neni o zadne pomste, jde jen o cisty vypocet toho, ze vynalozenim ucriteho usili se nedosahne niceho, proto mi prijde to usili naprosto zbytecne.
    LALINA
    LALINA --- ---
    PLAGUEDIL: výsledek z toho nebude nula. Nechápu, proč to nechápeš.

dokud lidi uvažujou jako ty, mají ti nahoře vystaráno s nohama na stole...
    LALINA
    LALINA --- ---
    PLAGUEDIL:

PLAGUEDIL: že jedine co se mu muže stát je odvolání

předjímá, že pisatelé chtějí, aby se mu něco stalo, aby za to zaplatil...tedy se chtějí pomstít...nebo to vysvětluješ jinak?
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    LALINA: ja jsem nic o pomstě neřekl, jen že to je zcela zbytečne, protože vysledek z toho bude 0
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: pošta, nezasírej tu nevinný klub hovnama, jo?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: no, taky si ještě můžu dělat prdel z naivů, kteří jo podepisují ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: já tě tu nehodlám ani zabavovat při siestě ani přesvědčovat.
    Zabav se sám, broučku. Nikdo nikde neříká, že něco musíš podepisovat.
    Pokud s tím textem nesouhlasíš, stačí jediné: nepodepisovat ho a basta. Jak snadné, viď?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: ráno? já už mám po obědě ;)
    ale můžeš mi k odpolední kávě chvilku vyprávět o tom, jak zlojed Klaus sám samotinký nastavil to "prostředí, ze ktarýho se potom odvíjely a odvíjejí veškeré průsery, které náš stát ožebračují a i morálně devastují." ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: úsměvný post:-))) dobré ráno.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: po kterém listopadu nastavil prezident Klaus "prostředí, ze ktarýho se potom odvíjely a odvíjejí veškeré průsery, které náš stát ožebračují a i morálně devastují." ? :)
    a ani polistopadu 1989 jsem nezaznamenal, že bychom tady měli diktaturu a všechno prostředí nastavoval diktátor Klaus...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam