• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LALINAObrana občana
    LALINA
    LALINA --- ---
    CROME: promin, ale s lidmi, kteří se uchylují k osobním útokům (aniž by mě znali) a ještě mě vyhánějí pryč (aniž si připustí, že bych tady hodně lidem chyběla), se nebavím. Je to ztráta času.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LALINA: problém je, že nerozvitá potence Ruska v pupečním stádiu trvá už přes sto let.
    CROME
    CROME --- ---
    LALINA: to co ty predvadis je 1:1 kremelska propaganda, zadnej zdravej rozum, ano jsi hloupa az to mlati dverma...klidne se ale do toho rozvijejiciho se poupete muzes prestehovat, tady chybet nebudes :)
    LALINA
    LALINA --- ---
    CROME: tak já myslím, že vlastní představy nevítačů pocházejí odjinud než z Kremlu, ale nebudu tak drzá a hloupá, abych předpokládala, že ty lidi nemají vlastní hlavy a v nich vlastní mozky. Tyhlecty kecy o tom, jak lidem někdo něco dává do hlavy jsou hloupé, říkají to lidi, kteří jsou přesvědčeni, že ostatní nepoužívají vlastní mozek a musejí čekat, až nekdo přijde a řekne jim, co si mají myslet. Možná tak soudí podle sebe, to nevím, ale pravda to není.
    Naštěstí češi na rozdíl třeba od seveřanů jsou na tom ještě tak dobře, že si zachovali vlastní zdravej rozum - někdy jenom zbytky, ale aspon něco, stačí to na to, aby jim bliklo, jak se věci mají:))
    LALINA
    LALINA --- ---
    a jako mě nevadí, že lidi demonstrovali proti čínanovi, jen at vidí, že z něho nejsou všichni podělaní jako to bylo v London třeba...
    akorát mám tak z titulků novin pocit, že tihle nevítači udělali celé té návštěvě mnohonásobnou reklamu zadarmo, zatímco totální ognorace by myslím splnila účel mnohem lépe. Ale co, je to jejich volba a díky Bohu mají na to zatím ještě právo:)
    CROME
    CROME --- ---
    LALINA: "vlastni" predstavy importovane primo z Kremlu...LOL
    LALINA
    LALINA --- ---
    LUKEH: s kým se stýkat a nestýkat je debata nekonečná.
    Proč by se zeman neměl sejít s čínanem, když se s ním stýkají všichni (od nás letí do ameriky)? Na tohle mi odpověz.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LUKEH: ano, dnes to možná tak nevypadá. A taky vím, že se na to nepříjemně dívá pořádně a nezaujatě (mě to taky dalo práci a nepřineslo mi to žádnou radost) člověk by raději věřil opaku, ale je to holt tak. V rusku je obrovská potence, je to když přirovnám k ještě nerozvinutému pupenu, poupěti. Zatím se nezdá, ale už v sobě má ten list nebo květ a všechno je před ním. Zatímco západ upadá jako starý řím, jako odkvetlý květ.
    Pokud v sobě člověk najde odvahu se na svět a jeho dění podívat nezaujatě a bez vlastních predstav a přání, měl by směr těch pohybů zachytit, vytušit.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA: ačkoli asi ne, asi je to téma přesně sem, protože ve světle toho, co nám bezprostředně hrozí, jsou věci, které jsme tu probírali dosud, jenom nevýznamné detaily:) Dneska jsme v situaci, kdy musíme bránit holou existenci našeho státu a národa, našich domovů, kdy musíme udělat pořádek v nejvyšších patrech, protože zachráněné lípy a lepší tarify nás nespasí...
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    LALINA: určitě to není tak, že má povinnost se s někým stýkat. Naopak.

    To s prosperující Čínou a Ruskem je zajímavá představa, ale z reálných dat nic takového nevyplývá, to je ale asi opravdu na jiný klub.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LUKEH: co naděláš, když politika je plná hajzlů:)))) To by bylo fakt príma, kdyby se lidi mohli stýkat jenom s krásnými, inteligentními lidmi, ale realita je jiná, podle ní se musí žít. Prezident navíc jako prezident je ze své funkce povinen dělat právě toto: pěstovat styky s politiky a hajzly, reprezentovat, dávat medaile, dary, pořádat večeře a podobný chujoviny, je to jeho pracovní povinnost. A i kdyby mu byl ten kterej hajzl osobně odpornej, tak to není důvod, aby se s ním nesetkal, protože je to jeho pracovní povinnost. A tenhle stát má mnoho všemožných zájmů, i protichůdných a všechny chtějí být uspokojeny, to je politika, politika není nic pěkného nebo příjemného, je to výsledek všemožných pnutí a tlaků a protitlaků...

    A kromě toho ať už je čína taková nebo onaká, tak ona pojede dopředu a ještě víc rusko - v horizontu 50-100 let a dál. Starý západ odumírá, dal už světu, co měl, je slabý, vyčerpaný, zkažený - ted už to bude postupně ekonomicky nevýznamná džungle divochů z celého světa v americe a v západní evropě islamizovaný chaos s muslimskými válkami tak jak je mají nyní na blízkém východě.
    Střední Evropa se může zachránit, ale jedině pokud sem nepustí islám a pokud se přeorientuje na životaschopné celky...ale to už je jiné téma na jiný klub asi
    LALINA
    LALINA --- ---
    CICHLASOMA: v klidu, nejsem rozrušená:) ale těžko se někdy z psaného poznává, na co přesně reaguješ :) V pohodě:)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LUKEH: jo, to je fakt, to nevím. Omlouvám se. Je to jenom cca roční zkušenost s lumpenkavárnou řízenou z americké ambasády, AI a podobných aktivistů.
    Když je někdo bojovník proti totalitě, cenzuře, omezování svobod a podobně, měl by (podle mě) proti tomu bojovat všude, kde se to objeví. Jinak je prostě v mých očích nevěrohodnej.
    A pokud bojuje proti Číně jako takový, tak ať se neohání hesly, které jinde nepoužívá a rovnou řekne, že nesnáší čínany, porotože jsou to odpůrci a konkurenti našeho páníčka.
    Ale je to jenom můj názor, nikomu ho nenutím.
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    LALINA: "a jak jsi přišla na to, že se ti na které tady reaguješ ozývají jenom proti Číně?"
    No jsou tady lidi, kteří sem něco hodili "proti" Číně a ty na to reaguješ tak, že proč nejsou proti SA, EU a dalším. Jak víš, že nejsou?

    "Blbost prezident neudělal, protože přijímá prezidenty i z různých jiných států, kde se taktéž vražděj lidi, potlačují se lidská práva a nevládne tam demokracie. "
    Aha, takže protože už nějaké hajzly přijal předtím, tak je v pořádku přijímat další a další? Navíc asi nejde jen o to jestli je ten který stát demokratický nebo ne (a ještě navíc jen podle tebe), ale jak konkrétně to tam vypadá.
    CICHLASOMA
    CICHLASOMA --- ---
    LALINA: Já jsem popravdě řečeno nemluvil o Tobě, ale o těch, jejichž citáty jsi sem kopírovala. Ale vidím, že jsi rozrušená, tak chápu, když něco vztáhneš trochu vedle.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA: jo, tady je to
    Švédské politické strany uzavřely opoziční smlouvu do roku 2022 a zrušily předčasné volby | Česká justice
    http://www.ceska-justice.cz/...iticke-strany-uzavrely-opozicni-smlouvu-do-roku-2022-a-zrusily-volby/
    Je něco shnilého ve státě švédském... - Blog iDNES.cz
    http://milanrohac.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=473826
    LALINA
    LALINA --- ---
    LUKEH: "a jak jsi přišla na to, že se ti na které tady reaguješ ozývají jenom proti Číně?" sorry, ale tuhle věwtu jsem nedokázala rozklíčovat.
    na další odpovím:
    * myslím si, že čína je stát, kde se vražděj lidi a potlačují se lidská práva a není demokratický. Dokonce tam žerou psy a vaří kočky za živa, zničili mému srdci drahou tibetskou kulturu a dopouští se mnoha dalších nechutných věcí.

    * Blbost prezident neudělal, protože přijímá prezidenty i z různých jiných států, kde se taktéž vražděj lidi, potlačují se lidská práva a nevládne tam demokracie. (Tedy po pravdě nesleduju, kdo sem kdy přijel nebo nepřijel, ale celkem jistě tu bylo potentátů už mnoho a nej(h)různějších.)
    Pokud by se chtěl od států, které nejsou demokratické distancovat, musel by patrně přestat zvát jakékoli hlavy států (dokonce i těch spojených).

    Abys mě pochopil : nepovažuju (snad kromě švýcarska) zemně evropy za demokratické - to už je dávno pryč, demokracie, ted už se o ní jenom dokola hystericky žvaní a jenom hlupáci ještě věří, že to, v čem žijí, je demokracie. Je to pseudodemokracie, patrvar, pokurvenina, ale demokracie to není.
    nemám ověřeno, viděla jsem dneska jenom z rychlíku, ještě si to ověřím, ale vcelku tomu věřím a věřím také, že tímto směrem se to bude vbrzku vyvíjet i jinde.
    O tom se nepíše. Ve Švédsku byla zrušena demokracie. Zrušili tam parlamentní volby jako takové. Hrozilo, že zvítězí antiislamisté. Kritika imigrace je tam trestná
    http://euportal.parlamentnilisty.cz/...ze-zvitezi-antiislamiste-kritika-imigrace-je-tam-trestna.aspx
    LUKEH
    LUKEH --- ---
    LALINA: a jak jsi přišla na to, že se ti na které tady reaguješ ozývají jenom proti Číně? A myslíš si teda, že Čína je totalitní stát, kde se vražděj lidi atd a náš prezident udělal strašnou blbost tím co předvedl? Prosím bez dalších třech příspěvků o SA, EU a USA, abysme si zase nemysleli, že téma odvádíš jinam...
    LALINA
    LALINA --- ---
    CICHLASOMA: Ano tím se cítím ohrožena taky a stejně tak, možná i více, protože už to ve velkém probíhá a není to jenom nějaké předpokládáné riziko, se cítím ohrožena stávajícím vládnoucím zhoubným neobolševismem v EU a USA.
    Nemám nic proti tomu, aby se lidi ozývali proti číně, ale vadí mi, že se ozývají JENOM proti číně a ne proti tomu, co právě ted a tady probíhá a ničí nás ted a tady a ne někdy v budoucnu možná.
    Pokud to jsou skuteční bojovníci za svobodu a demokracii, měli by se podle mě v první řadě starat o vzkříšení a zásadní vylepšení chcípající pseudodemokracie tady u nás doma, případně v EU. Napřed si udělat pořádek doma v evropě a potom se teprve spasitelsky srát do jiných:))

    tak, teď už snad budu lépěji pochopena:)))
    LALINA
    LALINA --- ---
    CICHLASOMA:

    ".... hodně ubohé odmítat odpor proti jednomu zlu poukazem na to, že se dotyčný neangažuje proti všem zlům na světě.)"

    jak jsi došel k tomu, že odmítám odpor proti jednomu zlu?
    JENOM proto, že jsem nenapsala Ano ano, taky to odmítám? To jsem musela, abych nebyla za člvoěka, který podporuje nějaký zlo? Vážně???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam