• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DUNAR_: to víš, primitivní fandové D-FENSe, kteří jsme sami líní přemýšlet a vyhovuje nám vesměs černobílý a vulgární pohled, si obšas dokáýžeme na netu najít i zajímavé články ;-P)
    PUPU
    PUPU --- ---
    DUNAR_: je to priklad praktickeho rasismu. neboli to, co teoretici nazyvaji cernobilym videnim, v realnem svete
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DUNAR_: ne... (kontrolní otázka - vidí černobíle xenofobii nebo rasismus Gipsy.cz? ;-))
    rozhodně vidí tyto problémy reálněji než Uhl & Co. - ale to je spíše na debatu sem [ RASISMUS - nikdy jsem nebyla rasistka a vzdycky nadavala kdyz cikan okradl nekoho v mym okoli ]
    PUPU
    PUPU --- ---
    DUNAR_: ne. ja treba jsem zcela urcite rasista. jak vidim cikana, hlidam si penezenku. v okamziku, kdy zjistim, ze to je ta pani, co u nas uklizi a co jsme ji uz dvakrat vraceli zapomenute klice, uklidnim se a slusne pozdravim. je to cernobile?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DUNAR_: a z toho vyplývá že jsou to "cernobile a vulgarni pohledy"???
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: ať chci nebo nechci, zákony platné v této zemi mi holt nějakým způsobem budou kecat do života vždycky ;-)

pokud mi (obecně) nějaká špatnost vadí, je lepší "držet hubu a krok", jak radíš ty (V životě jsou jiný důležitější věci na rozčilování, než nějakej nesmysl v zákoně) nebo se raději ozvat jako D-FENS (a když už nic jiného, tak donutit čtenáře k zamyšlení, jestli on ten D-Fens nemá - alespoň v něčem - pravdu a jestli by s s tím nedalo něco udělat?)
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: nemyslim. a rekl bych, ze prave to je duvodem tveho nazoru - nikdo se ti do tveho zivota nejak zvlast nenacpal. jenze to neni dobry postup, zavrit oci a doufat, ze kdyz se te to zatim netyka, ze se tim nemusis zabyvat. protoze az se te to jednou tykat zacne, s prekvapenim zjistis, ze uz je pozde
    PUPU
    PUPU --- ---
    DUNAR_: no vidis. pokud ti cini problemy uz tohle, tak proc ctes dal? pan je masochista? ;-)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LONESTAR: Chtěl jsem jen naznačit, že pokud chceš, tak ti do života nikdo kecat nebude, nebo jen vyjímečně a jaksi nezbytně nutně. Myslím, že nikde to není ideální a do života ti budou na týhle planetě kecat vždycky a všude, tomu se nedá vyhnout. Taky bych řekl, že kdo má nasbíráno kolik bodů, je do diskuze pod nějakym příslušnym článkem na dfens.com :-)
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: no jeje, chybi a jak. zrovna ted bych potreboval nejake dalsi tipy :-[
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DUNAR_: sorry, ale fakt mám pocit, že tvoje "cernobile a vulgarni pohledy" mají znamenat spíše "pohledy, se kterými DUNAR_ nesouhlasí...

možná by pomohlo, kdybys uvedl nějaký konkrétní příklad D-FENSova "cernobileho a vulgarniho pohledu" a konfrontoval ho se svým NEčerným a NEvulgárním pohledem na tentýž problém ;-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DUNAR_: není to spíše tak jak píše PUPU? Tobě D-FENSovy názory nesedí (neladí s tvým jásavým pohledem na Brave neě world ;-), tak šmahem označíš všechny kteří s ním souhlasí za lili, kteří jsou sami líní přemýšlet a vyhovuje jim vesměs černobílý a vulgární pohled. ??? (zjevně máš na mysli "kteří na tozdíl od DUNAR_e jsou sami líní přemýšlet a vyhovuje jim vesměs černobílý a vulgární pohled!) ...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: já jezdím víceméně podle pravidel, ale 411 už mi do života zasáhl (konkrétně měšští policajti pokutující za 55km/h na zcela rovné cestě már metrlů před značkou konec obce)
    nepracuju v chemičce, ale Bursíkův návrh na ekodaň za (mj.) vytápění rodinných domků uhlím se mě docela dotýká...
    kromě toho mě všemožní spasitelé kteří vědí lépe než já co je pro mě dobré a jsoou připraveni mi to dobro vnucovat i proti mé vůli (ovšem za (i) moje prachy...) dlouhodobě serou (je mi o 10 let více ;-))

a to je to o čem D-FENS píše... někdy možná příliš kategoricky, někdy možná příliš zjednodušeně - ale pořád lepší než jásavé vítání skvělého euroujního multuikultigendereko brave new world...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: Jsem jen o dva roky mladší a autem jezdím každý den, jen mi třeba cikáni, 411, ekologie a podobně vůbec nijak do života nezasahují, umím se s tim vyrovnat, neřeším to, nebo to mám vyřešeno. V životě jsou jiný důležitější věci na rozčilování, než nějakej nesmysl v zákoně. Ale třeba až přestanu jezdit podle pravidel, budu pracovat v chemičce, která je v cikánskym ghetu a cyklista mi odře lak na autě, tak se mě to bude i týkat :-) D-Fensovi články mi ale příjdou vtipné, líbí se mi i styl jakým jsou napsané.
    Taky vám chybí staré články o manažerech ?
    PUPU
    PUPU --- ---
    WOOTEEP: no ja tedy nevim, ale 'jeho výkřiky se dobře čtou lidem, kteří jsou sami líní přemýšlet a vyhovuje jim vesměs černobílý a vulgární pohled.' me osobne jako pokus o zesmesneni pripada
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLUERAVEN: az na pravopisne chyby bych se pod tohle i podepsal ;-) nicmene zaroven souhlas s FINSON, tohle asi nikam nevede.
    BLUERAVEN
    BLUERAVEN --- ---
    a mně končí oracovní doba... tak mě klíďo smažte..
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLUERAVEN: Většinou ano, i když někdy si pisatel zaslouží upozornit, že se to po něm skoro nedá číst. Tahle varianta vede ke konci č. 1 mého výčtu :-)
    Jinak klidně to rozeberte, nechci nikoho odrazovat. Jen já sám dnes nějak nemám chuť...
    BLUERAVEN
    BLUERAVEN --- ---
    FINSON: IDEALISTICKY jsem chtěl dát příležitost lidem, kteří to nepovažují za problém, nebo se mnou vysloveně nesouhlasí aby pokud možno sofistikovaným způsobem napsali svoje stanoviska. (a aby nepoukazovali na to kdo má v příspěvku kolik pravopisných chyb...já tu mam 4. mimo jiné velmi oblíbená praktika v diskuzích; taky to u vás vzbuzuje, že ten kdo použije takovýto argument asi nemá moc silné karty?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam