• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: neboli 'kdyz budeme vsichni drzet hubu a krok, bude nam vsem dobre'? a 'kdo vycuhuje, dela problemy a rusi nas klid; nechceme ho'? poslys, to ale vazne neni moc pekny postoj. pochopitelny mozna, ale neocekavej, ze te za nej pochvalim.
    PUPU
    PUPU --- ---
    DUNAR_: ano. c/b videni tech, kteri hlasaji, ze rasismus je spatny, aaano.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PREVIT: jo, o tom to je...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    já mám raději Enimena :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    LONESTAR: Nad blbosti nelze zvitezit, ale je treba proti ni bojovat. Jinak zvitezi ona.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: jistěže nějaké zákony na mě budou platit kdekoliv na téhle planetě (o tom se tady snad nepřeme ;-)) - v čem se asi neshodneme je to, jestli máme blbé zákony mlčky trpět, nebo na jejich blbost upozorňovat, případně proti ní bojovat...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: Nezavírám oči, jen se "vyhýbám" potencionálním problémům a když už nějaký zákony porušuju, tak tak aby se na to nepřišlo, nebo holt ponesu následky. Zkrátka mi to nestojí za to, se kvuli tomu rozčilovat, až na to Dfens časem příjde, pak svůj blog ukončí.
    LONESTAR: Jak jsem napsal, nějaké zákony na tebe budou platit kdekoliv na téhle planetě, stačí si vybrat a přestěhovat se, jenže nějakej Dreamland neexistuje (jak se přesvědčil Michael Jackson :-) ) takže ty chyby a vnucování to je úplně všude !
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DUNAR_: to víš, primitivní fandové D-FENSe, kteří jsme sami líní přemýšlet a vyhovuje nám vesměs černobílý a vulgární pohled, si obšas dokáýžeme na netu najít i zajímavé články ;-P)
    PUPU
    PUPU --- ---
    DUNAR_: je to priklad praktickeho rasismu. neboli to, co teoretici nazyvaji cernobilym videnim, v realnem svete
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DUNAR_: ne... (kontrolní otázka - vidí černobíle xenofobii nebo rasismus Gipsy.cz? ;-))
    rozhodně vidí tyto problémy reálněji než Uhl & Co. - ale to je spíše na debatu sem [ RASISMUS - nikdy jsem nebyla rasistka a vzdycky nadavala kdyz cikan okradl nekoho v mym okoli ]
    PUPU
    PUPU --- ---
    DUNAR_: ne. ja treba jsem zcela urcite rasista. jak vidim cikana, hlidam si penezenku. v okamziku, kdy zjistim, ze to je ta pani, co u nas uklizi a co jsme ji uz dvakrat vraceli zapomenute klice, uklidnim se a slusne pozdravim. je to cernobile?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DUNAR_: a z toho vyplývá že jsou to "cernobile a vulgarni pohledy"???
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: ať chci nebo nechci, zákony platné v této zemi mi holt nějakým způsobem budou kecat do života vždycky ;-)

pokud mi (obecně) nějaká špatnost vadí, je lepší "držet hubu a krok", jak radíš ty (V životě jsou jiný důležitější věci na rozčilování, než nějakej nesmysl v zákoně) nebo se raději ozvat jako D-FENS (a když už nic jiného, tak donutit čtenáře k zamyšlení, jestli on ten D-Fens nemá - alespoň v něčem - pravdu a jestli by s s tím nedalo něco udělat?)
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: nemyslim. a rekl bych, ze prave to je duvodem tveho nazoru - nikdo se ti do tveho zivota nejak zvlast nenacpal. jenze to neni dobry postup, zavrit oci a doufat, ze kdyz se te to zatim netyka, ze se tim nemusis zabyvat. protoze az se te to jednou tykat zacne, s prekvapenim zjistis, ze uz je pozde
    PUPU
    PUPU --- ---
    DUNAR_: no vidis. pokud ti cini problemy uz tohle, tak proc ctes dal? pan je masochista? ;-)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LONESTAR: Chtěl jsem jen naznačit, že pokud chceš, tak ti do života nikdo kecat nebude, nebo jen vyjímečně a jaksi nezbytně nutně. Myslím, že nikde to není ideální a do života ti budou na týhle planetě kecat vždycky a všude, tomu se nedá vyhnout. Taky bych řekl, že kdo má nasbíráno kolik bodů, je do diskuze pod nějakym příslušnym článkem na dfens.com :-)
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: no jeje, chybi a jak. zrovna ted bych potreboval nejake dalsi tipy :-[
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DUNAR_: sorry, ale fakt mám pocit, že tvoje "cernobile a vulgarni pohledy" mají znamenat spíše "pohledy, se kterými DUNAR_ nesouhlasí...

možná by pomohlo, kdybys uvedl nějaký konkrétní příklad D-FENSova "cernobileho a vulgarniho pohledu" a konfrontoval ho se svým NEčerným a NEvulgárním pohledem na tentýž problém ;-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    DUNAR_: není to spíše tak jak píše PUPU? Tobě D-FENSovy názory nesedí (neladí s tvým jásavým pohledem na Brave neě world ;-), tak šmahem označíš všechny kteří s ním souhlasí za lili, kteří jsou sami líní přemýšlet a vyhovuje jim vesměs černobílý a vulgární pohled. ??? (zjevně máš na mysli "kteří na tozdíl od DUNAR_e jsou sami líní přemýšlet a vyhovuje jim vesměs černobílý a vulgární pohled!) ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam