• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    RETAL
    RETAL --- ---
    Koukám, že se jen potvrdilo, co jsem říkal. Defens a jeho fanoušci jsou lidé milující rychlá řešení komplikovaných otázek: "Cikáni, radar, cyklisté... serou mě, všechno zrušit." :)
    Kecy o tom, že Defens se vyjadřuje k palčivým otázkám, zatímco ostatní mlčí (nechají si je líbit), jsou jen k smíchu.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    _B2SPIRIT_: S tím momentálně uděláme asi jediné... Udělat si vlastní názor a ten se pokud možno pokusit rozšířit mezi ostatní. A když budeme šikovní, tak se třeba ten názor jednou ujme. Hm, optimismus mi nechybí ;)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    _B2SPIRIT_: Trošku omyl, D-FENS nemá nic proti radaru, ale proti tomu, "co vedení naší země společně s příslušně napojenými médii provádí právě teď s lidmi této země." a díky tomu změnil názor na umístění radaru zde.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    CRAZY_IVAN: obé je považováno za vhodný obsah...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    VOID: Nemyslim si, že je tohle fanklub v pravém slova smyslu, zatim to vypadá na prostor pro diskusi ohledně zmrdů a ohledně jeho článků. Kdyby to byl spíš fanklub, tak by tu lítali jeho fotky a pokusy o odhalení jeho totožnosti.
    VOID
    VOID --- ---
    MUADDIB: to je v tomhle korupcnim state asi kazdy politik :))
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    VOID: no podle platu možná...
    VOID
    VOID --- ---
    FLIPPER: no tak klaus je tak o dve tridy vyssi liga, zeano. :)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    FLIPPER: no možná ano, pokud ho někdo chce založit...
    FLIPPER
    FLIPPER --- ---
    VOID: nebo Vaclav Klaus? :)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    poslední článek o EU, by katoda... naprosto sdílím onen pocit...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: no, každý má jiné hodnoty... někdo bojuje na domácí půdě, aby tam mohl zůstat ... někdo na domácí půdě ohýbá páteř...
    FINSON
    FINSON --- ---
    VOID: To bych nechal na neviditelné ruce trhu. D-Fensův fanklub tu je, ergo si ho D-Fens patrně něčím zasloužil.

RADO1: Nebyly by podrobnosti?

PUPU: Přesně.
    VOID
    VOID --- ---
    pak je tu jeste otazka - zaslouzi si nekdo, jako d-fens fanklub? zaslouzi si ho tedy i radek hulan?
    PUPU
    PUPU --- ---
    RADO1: dovolil si s tebou nesouhlasit? osobne jsem presvedcen o tom, ze me ma taky spousta lidi za zmrda - vetsinou ti, ktere ja pokladam za blbe. rekl bych, ze to je normalni
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    RADO1: muzes nastinit?
    RADO1
    RADO1 --- ---
    Po kratkej elektronickej komunikacii s nim som zistil, ze d-fens je rovnaky zmrd, ako popisuje v svojej prirucke na spoznanie zmrda a odvtedy ho mam na osobnom bane a jeho blog necitam...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: Přesně, pro mě jsem nejdůležitější já a má rodina. Kdybych bojoval, tak stejně nejspíš dopadnu jako letci RAF, nebo bych byl terčem posměchu, jako disidenti.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Neboli nikde to neni ideální, mohu ale zvolit menší "zlo". Kdybych byl třeba ten fašista, tak se mi bude snadněji žít v USA, kde mě za propagaci nebudou stíhat, než v EU, kde mě za to samé mohou zavřít.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: aha, takže radši, než s tím něco dělat, tak zdrhnout jo??? :) no taky možnost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam