• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: no, já mám asi jinou představu o dobrém zpěvu :)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: Jo z nějakýho Live DVD, s kytarkou a přizvukujcíma zpěvačkama. Ten hlas má fakt dobrej i takhle na živo (což třeba u Shakiry říct nedá)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: viděls tu LIVE nahrávku... nestudiovou??? :)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Prej tu písničku v USA raději zakázali vysílat. Jinak má ta Pink dobrej hlas, to se jí musí nechat.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    VOID:
    1) já se s Tebou hádat nebudu, je nadmíru jasné, že prosté konstatování faktů je pro někoho forma nepřijatelná...

2) jaké výroky? konstatuje a rozvíjí (na rozdíl od PINK) známá fakta... napiš, budu se těšit (pokud to nějak rozebereš, rozepisovat se o tom, jak se Ti to prostě nelíbí nemusíš...)

to že tu souvislost nechápeš, neznamená, že tam není...

Jenže na rozdíl od jednostrané ptákoviny od PINK napsal D-Fens jednostraný souhrn faktů a rozebral konfliky os. zkušenosti interpretky a textu její "písně"

Noa? nejde o ten kanon, ale o tom jak zle naivní krávu použít v "reklamních kampaních" a jak mají měkou páteř... o tom, kdo je zlý a kdo dobrý právě vůbec není řeč... Ty to furt nechápeš.... ten šlánek neobhajuje buše ale konstatuje, že ta Jantarka vůbec nemá ponětí (a ani nemůže mít) o tom co zpívá a přesto se tak prezentuje... nehledě na to že přímo uráží konkrétní osobu (bez argumentace) a dává ji za vinu věci, za které přímo nemůže...

řekl bych spíš že je to sametová záplata na jutový pytel...
    VOID
    VOID --- ---
    MUADDIB: 1) to, ze je forma spatna, musi byt zjevne naprosto komukoliv a nemusi to byt zrovna copywriter.

2) d-fens pink nezna, tudiz o ni stezi muze vest takovy vyroky. ta pisnicka mi prijde jako neskutecnej blabol, to beru. ale d-fensovy vyroky jsou unahlene. az budu mit trosku vic casu, napisu vic.

ze d-fens prida odkaz k jane fondove, nema s pinickou od pink zadny vztah.

ad 2.reakce: dedukce a iluze jsou rozdilne pojmy. presto d-fens naprosto zjevne napsal jednostranny clanek. ze je takova i pisnicka pink? na tom se shodnem.

ze napsal o zlem kanonu, ktery zabijel americany se taky shodnem. ze ti americane tam byli proto, aby zabijeli vietnamce, se shodnem taky. ze o tom nenapsal nejspis tez. tak co resis?

oba pouzivaji nefer recnicke triky
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    VOID:
    1) to že se ta forma tobě nelíbí, neznamená, že je špatná...

2) nepravda, jeho argumentace se zakládá na skutečnostech...

D-Fens přímo netvrdí, že pink lže, D-Fens tvrdí, že Pink o tom všem ví úplnou píču a pouze na základě módního trendu (PINK) předkládá nepodložené spekulace.

Nepravda, D-fens odkazuje na konkrétní zdroje, které lze ověřit...

Z článku vyplívá pouze to co jsem řekl...

To co ty předkládáš je maximálně Tvůj (mimochodem špatný) dojem :)

VOID: a číst tam i to co tam není co? :D ha ha ha :D dedukce a iluze jsou rozdílné pojmy...

mimochodem, ten, kdo tam používá nefér řečnické triky, je právě pink v text toho paskvilu...

BLAAZEN: no, to zcela určitě může, otázkou pak zůstává, zda to co zpívá má smysl, zda má nějakou páteř (interpret) a zda ten text náhodu není prachpustá lež :)

Já neříkám, že to byla její iniciativa, osobně si myslím, že je natolik blbá, že by nezvládla sama svou produkci ani z 0.5%.
    VOID
    VOID --- ---
    nehlede na tom, ze pouziva nefer recnicky trik, kdy akci pink ilustruje pomoci Jane Fondove a kanonu, ktery zabiji "nebohe americke vojaky". ze ten kanon byl na ochranu "nebohych vietnamskych bojovniku" taktne nezminil.

cist mezi radky muad-dibe!!! ;)
    VOID
    VOID --- ---
    MUADDIB:
    1) forma je velice dulezita. nejpodstatnejsi je sice obsah, ale forma vypovida leccos nejen o recnikovi, ale i o cilove skupine, na kterou text miri.

2) d-fens proste proti agitce bojuje agitkou s opacnym znamenkem

zakonitosti logiky zname:

d-fens tvrdi, ze pisen pink neni pravdiva - neguje ji

negace vyroku "bush je spatny" se da vyslovit napr.: "neni pravda, ze bush je spatny" - to bych zkratil na "bush neni spatny".

taky nikde nedava dukaz pravdivosti, proto jediny dukaz je d-fensova autorita.

pak z clanku jednoznacne vyplyva:

bush neni spatny
    protoze to rekl d-fens
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Ale proč by nemohla zpívat nějakej text aniž by to prožila, měla s tim zkušenost ? Je to interpret, tudíž zpívá to co jí producent řekne, aby zpívala, vůbec s tim nemusí souhlasit ani se s tím ztotožňovat. Může to být taky úplná blbost (což většinou taky je :-) ). Navíc je to jen POP zpěvačka, jde jí o to vydělat co nejvíc peněz. A dnes je moderní nadávat do USA a Bushe, tak to taky zpívá.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: no, o mnoha to skutečně říct můžeš... ale rozhodně ne o všech... že by například Kryl?

krom toho, tady jde hodně o způsob podání a o tom, co si bereš do huby... pokud si vypatlanka, evidentně ve vatě, dovolí kecat něco o svobodných matkách a těžké práci a dávat TO za vinu prezidentovi s tím že o tom NIC neví, je jako tvrdit že TY (jako ID BLAAZEN) jsi omezenej blb, kterej nic neví... a že nevíš nic o práci (a já bych byl "zlaté dítě")
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Ten článek o Pink je opravu mimo, podobnou věc můžeš napsat o každym zpěvákovi, kterej má nějakej politickej názor a zpívá o něm.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    VOID:
    1) forma není podstatná....
    2) jakto? při prohlížení CV skutečně nenajdeš nic o stavění domů a těžké práci... stejně jako její "kam větry, tam plášť" zaměření songů v časovém průběhu je jednoduše dokazatelný fakt... :)

že by měl někdo problémy s vnímáním reality?

ha ha ha ha há... známe zákonitosti logiky??? D-Fens neřekl, že Bush není špatný, ale že Pink je vypatlaná kráva, které ve svém "protestsongu" ze sebe dělá pomalu obět války a těžce pracující svobodnou matku.... :)

bush je spatny,
    protoze to rikala pink

je naprosto výstižný stručný obsah sračky, kterou naše "umělkyně" vypustila...
    VOID
    VOID --- ---
    MUADDIB:
    1) stylisticky naprosto mizerne zpracovane
    2) v clanku nejsou naprosto zadne argumenty, d-fens proste vzal jednostrane zamerenou pisnicku pink, obratil znamenko a publikoval - bez jakekoliv vyvazenosti.

a ta blbost s tim:

bush je spatny,
    protoze to rikala pink

je na urovni zhruba toho, kdybych rekl ja:

bush neni spatny
    protoze to rekl d-fens
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    VOID: já bych řekl, že nemáš pravdu, zakozdoucenu-přispívající-neargumentující provokatér(e).

Aneb, co je na článku dementního...??? (na tom, že song dementní je, se shodnem...)
    VOID
    VOID --- ---
    s/soubor/souboj/
    VOID
    VOID --- ---
    ja bych rekl, ze ten clanek je stejne dementni, jako je dementni ta pisnicka od pink. zkratka soubor zakazdoucenu-levicove aktivistky vs. zakazdoucenu-bojechtiveho pravicaka

zkratka vrana k vrane seda, rovny rovneho si hleda ;))
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Nádherný článek o Pink...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    LONESTAR: mě se líbí to pojetí :) že to prostě recenzuje jako osobní automobil a správnej "OFROUT" :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    no právě článek o Tatře mě jako exinsidera moc nedojal...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam