• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    BIO23: Psychoanalýza do hloubky, nice.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    MUADDIB: no jasně...normální člověk(nejspíš jako ty) sedí doma,mydlí counter strike a veřejně si zahajluje jen na pokyn TV NOVA...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    HARDCABB: normální jedinec se k tomu vůbec nedostane...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    HARDCABB: Labilnějšího jedince v tomto smyslu je potřeba schladit gumou mezi oči.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MUADDIB: tak to samozrejme souhlas, zapalovani aut a rozbijeni vyloh je fakt na kulku. ale s mlacenim fizlu se to pry ma tak ze ty fizlove se taky nechovaj moc vybirave.. takze labilnejsi jedinec za chvili tu prvni kostku hodi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HARDCABB: nech je odpocinout, vzdyt jeste bitkarej... navic musej obejit cajty, aby si mohli dat v noci napresdrzku, docela se s tim couraj, nedrzej plan...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    HARDCABB: noa? dát si pochod klidně můžou... mě je to jedno, je to banda jardů... ať si klidně hailujou... ale ať neomezujou dopravu (což většinou dělají), neničí okolí (což v první fázi nedělají) a ať nestojí veřejné prostředky (což dělají vždy, neboť se vždy najde pár áčkařů, kteří si vždy najdou příležitost natáhnout kapuce a vietnamky, a pak v zájmu "antifašismu" házet kostky na policajty... a někdo tomu musí bránit).

Pokud vím, tak shromažovat se může kdokoli kdekoli, ale nesmí propagovat nacismus... prostě nevidím důvod přítomnosti antify ani koholkoli jiného, pokud se ty paka budou chovat slušně... pokud se chovat slušně nebudou, pak bych klidně střílel gumama...

ale policajti zasypaný dlažkama (páč ty "svině náckovkský" chrání) a zapálené auta (páč to ten "konzum podporuje") beru za daleko horší projev lidské debility...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    NAVARA: ok, koho kontaktujes ty a koho ja? :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HARDCABB: to je jednoduche - anarchistum posles tajne info o tom, ze nackove chteji poradat pochod a nackum posles tajne info o tom, ze anarchisti chteji poradat pochod :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MUADDIB: jenze to neni o domluve "cau nacku, tady anarchista, za tyden v praze, dojed se vsema kamaraden, pobijem se", ale "heil hitler kamaraden, dame si pochod" - "hele na ty zmrdy, musime jim to prekazit" :)

do anarchismu vubec nevidim, ale pochybuju ze nemaj nic jako organizaci
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    HARDCABB: proč ne? tam by to bylo rozhodně bezpečnější pro ostatní lidi...

Organizovat se klidně můžou, ale je to jak popíjení vínka na srazu nealkoholiků...

anarchismus nemusí nutně znamenat chaos, ale nesmí jít o organizaci... pak to ak nějak není anarchismus...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ne ze bych sympatizoval s anarchismem, ale dycky budu podporovat kazdyho kdo by mlatil nacky (a dejme tomu i agresivni bolseviky :)), pokud by potom nechtel nastolit svoji diktaturu
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    To je teda debata............
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HARDCABB: no nejdrive by se mlatili s nackama, mezi sebou az kdyz by snedli vsechny nacky a meli hlad
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CRAZY_IVAN: pac ode mne by je to neprekvapilo :)

MUADDIB: mne by zajimalo, jestli by se zacali navzajem pojidat a jestli by stale drzeli nazorove rozdili :) to jak by se ridili by take bylo zajimave... jestli by nedopadali jak sedlaci u Chlumce :)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MUADDIB: proc by se meli antifasisti, nebo teda anarchisti, mlatit jen tak z prdele na louce?
    a proc by se nejaci priznivci anarchismu nemohli organizovat? anarchismus snad znamena kompletni nekontrolovanej chaos?
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    NAVARA: já bych to taky vyvezl někam na letiště... a bitvu ve stylu 14. toletí... prapory nácků, legie anarchistů (zajímavé, jak se vůbec můžou anarchisté oraganizovat??? :) ) to by byla paráda...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    NAVARA: A že tohle nenapíšeš do hry na vzkazy? Já tam byl ukamenován za to, že jsem si stál za názorem, že náckové a antifa jsou stejná pakáž. :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CRAZY_IVAN: antifa jsou radikalove, pravicaci jsou extremisti :)

jinak jsem pro narvani vsech holohlavych, zhulenych, hnedych a jinych radikalu do sazka areny (at k necemu je) a poradani hry "Highlander", z kterezto se bude primy prenos prodavat perverzakum a z vytezku se zaplati olympiada a statni dluh.

vyleze samozrejme jen jeden :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    PUPU: Teď jsem zmaten a doufám, že to byla ironie :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam