• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PUPU: ty lidi co delali bordel na MMF bych zfackoval a dal jim aspon podminky. ale se zasahem proti nackum tak nejak souhlasim..
    PUPU
    PUPU --- ---
    BIO23: aha. takze 'postaveni se bezpravi, genocide a nacismu' vypada ve tvem pojeti tak, ze se zamaskujes, vyrazis s partou sobe podobnych do ulic, rozmlatis par kapitalistickych hracek, zmlatis kazdeho, kdo se ti nelibi, pak se porves s policii a spokojene odkracis domu? to uz jsme tady totiz videli, mimo jine u prilezitosti zasedani MMF. vis co je to demokracie? mimo jine i jista prava, napriklad pravo shromazdovaci, svoboda projevu a jine 'nepodstatnosti'. a ty prava se netykaji pouze tech, koho ty uznavas, pane spravedlivy. ty chces totiz demokracii, ale jenom pro sebe a svoje kamose.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    BIO23: zacneme politickymi korektisty
    BIO23
    BIO23 --- ---
    PUPU: no já si myslím,že slušný člověk se kdykoli postaví bezpráví,genocidě,nacismu.... ale začíná mi být jasné,že slušný člověk ve tvém podání by je raději všechny odvezl na louku,ať si to tam ty paka vyříděj,že....ty hlavně potřebuješ klid na práci a nechápeš,kdo si tady plete demokracii s anarchií.... ti ,zdá se, nedochází že po antifě,cikánech,židech,homosexuálech dojde i na tebe,pokud ti pravá ruka nevystřelí nahoru...ale to by ti asi nevadilo,vždyť by tu byl tak nádherný pořádek bez té nechutné lůzy....já bliju,demokrate
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: jo, velmi zajimave. bohuzel clovek, ktery se danym oborem vice nezabyva, si takovych manipulaci vetsinou ani nevsimne. ja se taky obcas chytam za hlavu, kdyz ctu v tisku neco o Internetu...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Jak se vám líbí ten článek o zimních pneumatikách ? Já jsem se pobavil.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    haha, jiste :)
    PUPU
    PUPU --- ---
    BIO23: muzes mi vysvetlit, o co ti jde? jestli chces ukazat, ze jsi jediny spravedlivy bojovnik proti strasnemu nebezpeci, tak se ti to moc nedari. ti hosi se satkem pres hubu, co se prisli o vikendu porvat, jsou zcela zjevne stejna verbez jako plesouni, ne-li horsi. prazdna hlava, par naucenych kecu a hlavne udelat bordel. to neni nic, s cim by chtel mit slusny clovek co do cineni.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    MUADDIB: ty si hlavně nezapomeň navléct kápi až budeš onanovat u daníčka landy
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BIO23: no, když si to myslíš :D
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    BLAAZEN: A ty po večerech sepisuješ udání na sousedy :))
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    CRAZY_IVAN: Podle ikonky v Nyxu...... :-)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    BIO23: Psychoanalýza do hloubky, nice.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    MUADDIB: no jasně...normální člověk(nejspíš jako ty) sedí doma,mydlí counter strike a veřejně si zahajluje jen na pokyn TV NOVA...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    HARDCABB: normální jedinec se k tomu vůbec nedostane...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    HARDCABB: Labilnějšího jedince v tomto smyslu je potřeba schladit gumou mezi oči.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    MUADDIB: tak to samozrejme souhlas, zapalovani aut a rozbijeni vyloh je fakt na kulku. ale s mlacenim fizlu se to pry ma tak ze ty fizlove se taky nechovaj moc vybirave.. takze labilnejsi jedinec za chvili tu prvni kostku hodi.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HARDCABB: nech je odpocinout, vzdyt jeste bitkarej... navic musej obejit cajty, aby si mohli dat v noci napresdrzku, docela se s tim couraj, nedrzej plan...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    HARDCABB: noa? dát si pochod klidně můžou... mě je to jedno, je to banda jardů... ať si klidně hailujou... ale ať neomezujou dopravu (což většinou dělají), neničí okolí (což v první fázi nedělají) a ať nestojí veřejné prostředky (což dělají vždy, neboť se vždy najde pár áčkařů, kteří si vždy najdou příležitost natáhnout kapuce a vietnamky, a pak v zájmu "antifašismu" házet kostky na policajty... a někdo tomu musí bránit).

Pokud vím, tak shromažovat se může kdokoli kdekoli, ale nesmí propagovat nacismus... prostě nevidím důvod přítomnosti antify ani koholkoli jiného, pokud se ty paka budou chovat slušně... pokud se chovat slušně nebudou, pak bych klidně střílel gumama...

ale policajti zasypaný dlažkama (páč ty "svině náckovkský" chrání) a zapálené auta (páč to ten "konzum podporuje") beru za daleko horší projev lidské debility...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    NAVARA: ok, koho kontaktujes ty a koho ja? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam