• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: tak tak...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Taky má pravdu, že na každym autě je ta guma trochu jiná, takže by ta jeho Pirelli, co ho tolik zklamala, byla na jinym autě třeba výborná.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    k článkům o gumách...

D-F to asi vystihl nejlépe tím, že guma sama o sobě neručí za bezpečnost, ale že hlavní odpovědnost spočívá v osobě mezi pedálama a volantem... tzn. že každý by měl vědět, jaké gumy mu sedí nejlépe a srát na redakční testy... :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BLAAZEN: že sou taxikáři čokry je jedna věc a že je budou jiný dementi na základě svýho vnitřního pseudologickýho uvyažování lynčovat je věc jiná.

Navíc se tu dopouěštíš hrubýho kategorizvání a tím i deformací celýho problému :))
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    FINSON: Ještě se tý verbeže zastávej......s žádnou jinou skupinou obyvatel nemám tak špatný zkušenosti jako s tágařema. Vůbec se nedivím, že mu ten chlapec chtěl jednu vrazit. No a taky mi ta situace přišla vtipná, jak obtloustlej tágař nahání zakuklence okolo passatu/oktavky, tak jsem použil trocha nadsázky ne ?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MUADDIB: ty neonanuješ u landy? Ale to je základní chyba... dokud neznečistím klávesnici za ryku "holky a mašiny záplaty na džíny" , tak nemám chuť do novýho dne
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLAAZEN: Máš péro? A postaví se ti? Tak to by tě měli zabásnout za znásilnění, třeba by se nespletli ;-)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BIO23: já něměl potřebu něco někomu nandávat (že by podle sebe soudím Tebe?) já jsem prostě konstatoval...

Netrefil, u Landy skutečně neonanuju... a člen, ani sympatizant OLT nejsem... jsi vedle, jak ta jedle... když už to teda chceš vědět... (i když teda vůbec nevím, jaký by to mělo mít vliv na probírané téma...) netrefil jsi se ani s tím CS a vůbec s ničím...

je mi Tě líto... nejenže lidi "soudíš" podle ikonky, dvou vět a sledovaných auditorií, ale navíc je "soudíš" naprosto nesprávně...
    BIO23
    BIO23 --- ---
    PUPU: oukej,končím...sorry za OT
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    KENJIRO: Ty to nechápeš, já to pochopil dobře - myslím si, že mlátit taxikáře je jedině dobře, nikdo si to nezaslouží víc než oni a policajti ho měli rovnou zabásnut za krádež, nespletli by se.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BIO23: blekot jednoho hysterickeho takynovinare. nedekuji, zase jsem zbytecne ztratil 5 minut. moje nazory na straslivou nebezpecnost ceskeho neonacismu vystihuje http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2007102802 .mimochodem, nikde jsem tam nenasel ani zminku o tom, kdoze to vlastne delal bordel, rval se a kopal do lezicich. to se panu spravedlivemu asi nehodilo do kramu
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ano o takovych nazorech se psalo na dfensovi v "J@ bych ho" .)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Kdyz to tak sleduju, tak bych vzal vsechny blbce z jedny strany a vsechny blbce z druhy strany, nahnal do areny a nechal je hrat "Highlander - last man standing", jak to nekdo vtipne poznamenal :) A viteze vystrelil na Mars v ramci kolonizace
    BIO23
    BIO23 --- ---
    PUPU:
    MUADDIB:
    CRAZY_IVAN:
    hoši tohle si přečtěte http://kostlan.blog.respekt.cz/c/15828/Boj-o-Zidovske-mesto.html
    nevládnu bohužel takovou výřečností jako autor,ale je to velice trefné a samozřejmě mnohem kultivovanější :)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAAZEN: Ale on nikomu nenatáhl, soudruhu, tos špatně pochopil... :-)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    CRAZY_IVAN: zkus být trochu konkrétní,tohle moje slaboduchá mysl nepochopila...
    myslíš tu narážku na landu?taky jsi fanoušek tohodle rytíře čistých a krásných lidí?
    nebo jaké argumenty z vody máš na mysli?a nálepku jsi mi sám briskně nalepil :))
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Proč se mi zdá, že BIO23 tady vaří argumenty z vody a lepí nálepky na všechny okolo jen aby zakryl svojí slaboduchou mysl? :)
    BIO23
    BIO23 --- ---
    MUADDIB: tys mi to nandal,sám mistr sarkasmu a ironik šesti slov,boží :))) jsi vítěz,zrovna jako tihle tady http://www.odpor.org/index.php?page=clanky&kat=&clanek=718
    s tím landou to byla trefa do černého,co?templáři :)))
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    KENJIRO: Na to přeci musí být jako taxikář zvyklej, že když někoho natáhne že mu dotyčný nějakou natáhne :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BLAAZEN: Protože ten byl napadený...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam