PUPU: můžeš mi říct,co antifašisti tentokrát rozmlátili?McDondu?KFC?pobočku nějaké banky? a kde se rvali s policií? mám pocit,že napadli dva nácky,co se pak běželi schovat do policejního auta a když si pro ně šli,policie je rozehnala (souhlas s postupem policie),protože jim realně hrozilo velké bití....
nikdy jsem nebrojil pro zákaz jakékoli demonstrace(ani té nacistické)...je to cesta do pekel,začne to náckama,skončí to Orwellovskou společností... uznávám právo jednoho každého na svůj názor a pohled...to ale nijak nebrání v aktivním odporu proti níže popsanému zlu...
a jestli nejsi schopen rozlišit mezi fašistou a antifašistou,tak to jako sorry...tady nejde o nějaké férové bitky ve stylu fotbalových hooligans...
ve 30.letech chodili naši dědové barvit bílé podkolenky nácků černou barvou a kam to dotáhli jejich vnuci??? pupu,ty neodsuzuješ nácky a jejich perverzní myšlení,ty odsuzuješ lidi,kteří v sobě mají tolik morálky a osobní uvědomělosti,že se těm dutohlavům aktivně postaví...srovnání s MMF je tady úplně mimo mísu,copak to nevidíš???