• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na cyklostezky sere pes. Posledni dva DFENSovi clanky jsou vyborny.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LONESTAR: Jakej ? Každej přeci prosazuje to co se mu hodí, někdo líp, někdo hůř - D-fens nejspíš 1.7. 2006 srazil cyklistu a 2.7. mu změřili rychlost a rázem je bez bodů - bojuje proti 411. Někdo má radši svoji čtvrť bez aut, nebo musí jezdit po nějaký šílený silnici na kole - chce cyklostezku, nebo zpomalovací pruhy. Jakej je v tom rozdíl ? 99 % lidí je nějaká 411 u prdele, stejně tak jako 99% lidí je u prdele nějaká cyklostezka, tedy žádný rozdíl.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: no já mezi odporem proti 411 a hnutím za cyklostezky a zpomalovací prahy rozdíl vidím ;-)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LONESTAR: Jenže on se mezi ně krásně svým projektem přihlásil. Ti o kterých píše jsou úplně stejní jako on.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: D-F se nevysmívá aktivním občanům, ale "užitečným idiotům"
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LONESTAR: Takovej článek můžeš napsat na kohokoliv, stačí si dosadit místo humanitní školy technickou, levicovejch názorů pravicový a máš vlastně stejně "vtipnej" článek. Jakoby neměl respekt k ostatním názorům/pohledům na svět (jako třeba nemá BIO23) . O ničem. Zajímavý je třeba že se D-fens vysmívá aktivním občanům (třeba článek tom mostě v Č.B. , o cyklostezkách, sousedovi, co chce zpomalovací prahy.....) a přitom má občanský sdružení proti 411.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: první a poslední tebou jmenované mi (bohužel) moc hloupé nepřijde...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: Ani ne, stejně hloupý jako pohádka o aktivistech, pohádka o IT pracovnících, srovnávání strany zelených s dobou před rokem 89......
    PUPU
    PUPU --- ---
    take vas prekvapil clanek o cyklistech a aktivistech? zezacatku zcela rozumny a korektni, postupne sklouzavajici k zvlastni manipulaci a koncici agresivni aroganci? pochopil jsem az v okamziku, kdy jsem si precetl jmeno autora. tohohle pana opravdu nemusim
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PUPU: osobně věřím zimním a letním klébrům, mišelínům a teď jsem dostal s autem letní EcoContinetály a taky spokojenost.... (octa)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    FORTRESS: takk takk...

PUPU: bohužel... asi nej. je zeptat se přímo uživatelů... pro daný typ automobilu... jen je třeba se vyvarovat machrování... :/
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Dneska byla mezi Teplicema a Ustim pekna asi 6 autova harmonika. Na namrzly vozovce nepomaha nic krome pomalejsi jizdy, vetsich odstupu a praci s pedalama .)
    PUPU
    PUPU --- ---
    MUADDIB: nojo, sakra. ale jak k tomu prijdu ja, ktery autem jezdi jednou tydne? fakt nemam cas prezouvat 6 gum a zkouset, na cem se nezabiju... takze je sice hezke, ze ted vim, ze se na testy neda spolehnout, ale tim to pro me tak nejak konci :-/
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: tak tak...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Taky má pravdu, že na každym autě je ta guma trochu jiná, takže by ta jeho Pirelli, co ho tolik zklamala, byla na jinym autě třeba výborná.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    k článkům o gumách...

D-F to asi vystihl nejlépe tím, že guma sama o sobě neručí za bezpečnost, ale že hlavní odpovědnost spočívá v osobě mezi pedálama a volantem... tzn. že každý by měl vědět, jaké gumy mu sedí nejlépe a srát na redakční testy... :)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BLAAZEN: že sou taxikáři čokry je jedna věc a že je budou jiný dementi na základě svýho vnitřního pseudologickýho uvyažování lynčovat je věc jiná.

Navíc se tu dopouěštíš hrubýho kategorizvání a tím i deformací celýho problému :))
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    FINSON: Ještě se tý verbeže zastávej......s žádnou jinou skupinou obyvatel nemám tak špatný zkušenosti jako s tágařema. Vůbec se nedivím, že mu ten chlapec chtěl jednu vrazit. No a taky mi ta situace přišla vtipná, jak obtloustlej tágař nahání zakuklence okolo passatu/oktavky, tak jsem použil trocha nadsázky ne ?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MUADDIB: ty neonanuješ u landy? Ale to je základní chyba... dokud neznečistím klávesnici za ryku "holky a mašiny záplaty na džíny" , tak nemám chuť do novýho dne
    FINSON
    FINSON --- ---
    BLAAZEN: Máš péro? A postaví se ti? Tak to by tě měli zabásnout za znásilnění, třeba by se nespletli ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam