• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CRAZY_IVAN: náhodu, to je super stránka, prověřil sem se v angličtině, přeložil sem 90% slov a ještě nakrmil dva mudžahedíny
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    :DDDD
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Nějakej opačnej projekt by nebyl?
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    http://www.freerice.com

Aneb oddalte smrt černouška o jeden den.

To je zase projekt... poslat jim tam sazenice, rejče, hrábě, krumpáče a plány na vybudování nějakých polí v jejich podmínkách a ne tohle... tohle jim nepomůže.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    parádní článek, zákon za to nemůže...
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    posledni clanek je teda hodne LOL :D
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    OMNIHASH: To bude příšernej důchodce :-)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    to já jsem taky.. ://

sorry, mě komerčně-stupidní "reklamy" a rady serou...

stejně jako mě sere Autobus na CNG v Táboře, který zasponzoroval E.ON kvůli "ekologické" dopravě a přitom ten autobus skoro pořád stojí... nehledě na to, že E.ON "musí" zdražovat, ale přitom má na milionové "sponzoringy" nesmyslných projektů... :/
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    nrvim nrvim poslední dobou se dfens moc nepřekonává - článek o čp mi přijde, jako by už byl nasranej na uplně všecko........
    PUPU
    PUPU --- ---
    MUADDIB: clanek o IT - naprosty souhlas. clanek o jezdeni v Texasu zajimavy, s reklamami CP jsem se nastesti moc nesetkal. nicmene namet k zamysleni to urcite je - a forma byla take prijemna
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    jj zajimavy veci
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    4Láněk o txasu doporučuju, clekem se mi líbil...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    tak máme další tři přírůstky... článěk o IT mi příjde celkově dost zmatený a vcelku bezobsažný...

článěk o ježdění v Texasu jsme nečetl...

Článek o české pojišťovně jsem četl... a dozvěděl jsme se vtipnou formou nové informace a hlavně, pocítil jsem pocit soucítění, nad těmi mega-píčo-klipy o bezpečnosti na silnicích typu (emancižena) "nerada se ve svém životě vracím, ale na dálnici se vždy vrátím do pravého pruhu"... :)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: spíš bych řekl, že to má zabránit chatování... (což mimochodem není vůbec špatnej nápad... spousta OT příspěvků by byla eliminována...)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    To asi prochází cenzurou či co :-)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    nevím, jestli registrace... ale diskutovat se dá, jen příspěvky se ukážou cca po 292 minutách... což je cca po 4 a půl hodinách....
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Tak od včera jsou na D-fensovi registrace. Uvidíme zda to pomůže (spíš si myslím že ne )
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PUPU: jinak já jiné články než od DF a ty dva další skoro ani nečtu...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PUPU: poslední odstavec je drsný... ale naprosto obšansko-právně "korektní"... popisuje prostá fakta...

nevím, jak se stala ta nehoda... pokud (řidič octavie) jel na zelenou, nebo žlutou, tak je viníkem nehody cyklista (i kdyby řidič měl v ruce telefon, v klíně kurvu a na tachometru stovku) pokud ne... tak je viníkem nehody řidič octavie... na tomto faktu prostě nic nemění nic... :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam