• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Tak od včera jsou na D-fensovi registrace. Uvidíme zda to pomůže (spíš si myslím že ne )
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PUPU: jinak já jiné články než od DF a ty dva další skoro ani nečtu...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PUPU: poslední odstavec je drsný... ale naprosto obšansko-právně "korektní"... popisuje prostá fakta...

nevím, jak se stala ta nehoda... pokud (řidič octavie) jel na zelenou, nebo žlutou, tak je viníkem nehody cyklista (i kdyby řidič měl v ruce telefon, v klíně kurvu a na tachometru stovku) pokud ne... tak je viníkem nehody řidič octavie... na tomto faktu prostě nic nemění nic... :/
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PUPU: jaký článek...???
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Na cyklostezky sere pes. Posledni dva DFENSovi clanky jsou vyborny.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LONESTAR: Jakej ? Každej přeci prosazuje to co se mu hodí, někdo líp, někdo hůř - D-fens nejspíš 1.7. 2006 srazil cyklistu a 2.7. mu změřili rychlost a rázem je bez bodů - bojuje proti 411. Někdo má radši svoji čtvrť bez aut, nebo musí jezdit po nějaký šílený silnici na kole - chce cyklostezku, nebo zpomalovací pruhy. Jakej je v tom rozdíl ? 99 % lidí je nějaká 411 u prdele, stejně tak jako 99% lidí je u prdele nějaká cyklostezka, tedy žádný rozdíl.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: no já mezi odporem proti 411 a hnutím za cyklostezky a zpomalovací prahy rozdíl vidím ;-)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LONESTAR: Jenže on se mezi ně krásně svým projektem přihlásil. Ti o kterých píše jsou úplně stejní jako on.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: D-F se nevysmívá aktivním občanům, ale "užitečným idiotům"
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    LONESTAR: Takovej článek můžeš napsat na kohokoliv, stačí si dosadit místo humanitní školy technickou, levicovejch názorů pravicový a máš vlastně stejně "vtipnej" článek. Jakoby neměl respekt k ostatním názorům/pohledům na svět (jako třeba nemá BIO23) . O ničem. Zajímavý je třeba že se D-fens vysmívá aktivním občanům (třeba článek tom mostě v Č.B. , o cyklostezkách, sousedovi, co chce zpomalovací prahy.....) a přitom má občanský sdružení proti 411.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BLAAZEN: první a poslední tebou jmenované mi (bohužel) moc hloupé nepřijde...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: Ani ne, stejně hloupý jako pohádka o aktivistech, pohádka o IT pracovnících, srovnávání strany zelených s dobou před rokem 89......
    PUPU
    PUPU --- ---
    take vas prekvapil clanek o cyklistech a aktivistech? zezacatku zcela rozumny a korektni, postupne sklouzavajici k zvlastni manipulaci a koncici agresivni aroganci? pochopil jsem az v okamziku, kdy jsem si precetl jmeno autora. tohohle pana opravdu nemusim
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PUPU: osobně věřím zimním a letním klébrům, mišelínům a teď jsem dostal s autem letní EcoContinetály a taky spokojenost.... (octa)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    FORTRESS: takk takk...

PUPU: bohužel... asi nej. je zeptat se přímo uživatelů... pro daný typ automobilu... jen je třeba se vyvarovat machrování... :/
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Dneska byla mezi Teplicema a Ustim pekna asi 6 autova harmonika. Na namrzly vozovce nepomaha nic krome pomalejsi jizdy, vetsich odstupu a praci s pedalama .)
    PUPU
    PUPU --- ---
    MUADDIB: nojo, sakra. ale jak k tomu prijdu ja, ktery autem jezdi jednou tydne? fakt nemam cas prezouvat 6 gum a zkouset, na cem se nezabiju... takze je sice hezke, ze ted vim, ze se na testy neda spolehnout, ale tim to pro me tak nejak konci :-/
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: tak tak...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Taky má pravdu, že na každym autě je ta guma trochu jiná, takže by ta jeho Pirelli, co ho tolik zklamala, byla na jinym autě třeba výborná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam