• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: tak to těžko (nebyl amerikofil) :)

No a nic, pokud ti nevadí sockomunistický kašpárek, ochotný odkývat každou kravinu, kterou ČSSD s komárama po dalších volbách navrhne, tak mě teda jo......

těším se až (jestli) bude přímá volba...

Lidem, co ve Tvém věku neví, co to je láska k vlasti, to nemá ceny vysvětlovat... nic ve zlém... ale bylo by to házení perel...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: Masaryk byl ještě větší amerikofil a reprezentoval nás celkem dobře. Má rodinu a práci jinde, no a co ? Co je to prosím tě láska k vlasti :-) ?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    BLAAZEN:

Stačí se podívat kam židovské zájmy dotáhli USA. Ale to je pohádka z uplně jiného kindervajíčka .)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: mě příjde důležité, aby mě nereprezentoval nějakej amerikofil... což dokazuje svojí "láskou" občanstvím a "láskou" k vlasti, ve které nežije... :/
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Jakoby nebylo jedno co má napsaný v občance nebo jaký má pas - proč je to důležitý ?
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Lánský měl jeden čas švédský. Někdo snad německý z ministrů. Džamila je kapitola sama pro sebe, kosmopolitní feudál to samý - tady je možný všechno :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KENJIRO: zatimco presidentem usa muze byt pouze nativec :)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    BIO23: Přesně takovýhle formality jsou opravdu důležitý :-)
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BIO23: Podmínkou je, že musí mít české občanství, ne že nesmí mít cizí.
    BIO23
    BIO23 --- ---
    nemá náhodou švejnar US občanství?může být cizinec prezidentem čr?
    musím říct,že pro mě je nepřijatelné,aby prezidentem čr člověk,který v čr desítky let nežije, není občanem čr a korunu tomu dává to,že je občanem USA...to si nedovolili ani komáři,udělat prezidentem ruského bolševika....
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    FORTRESS: Tak ta masáž je pochopitelná - Švejnara nikdo nezná, zato Klause zná každý. Jenže stejně prezidenta volí parlament, takže je celkem jedno, zda je dotyčný v novinách nebo není. A že pozlobil - takové typické pro Klause že je proti a že má opačný názor, řekl bych že se dá odhadnout kdy se šprajcne - vždycky :-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    BLAAZEN: Tak DFENS celkem správně odhalil tu pravdolásko-kliku a mediální masáž. Mě ty lidovky a MF nasírá už celkem taky kvalitně poslední roky. Máš pravdu s tim, že to neni tak silná pozice jako třeba v USA, ale Klaus taky dokázal že umí pozlobit (a to se ani nemusel pohybovat na hranici Ústavy). Ani se nedivim že se proti němu eurohurvínci a enviromentalisti spřáhli se soc-dem ;)
    SEOMAN
    SEOMAN --- ---
    BLAAZEN: No vzbuzuje emoce hlavne u politiku, pro ne je to asi dulezite mit tam "sveho" proto nechteji aby ho volili lidi
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    FORTRESS: nejspíš proto, že zajímavý názor nemusí být zajímavý pro všechny... jinak souhlas...

BLAAZEN: mě jde o princip... osobně...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    BLAAZEN: Vím, že jemnuje ministry, soudce, schvaluje zákony a je velitel ozbrojených sil, ale i zcela levicová vláda bez větších komplikací fungovala s pravicovým prezidentem.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    FORTRESS: Nechápu, jak může volba prezidenta (víceméně reprezentativní funkce ) v parlamentní demokracii tolik vzbuzovat emoce.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Článek o prezidentské volbě nic moc, ale některé příspěvky v diskuzi celkem stojí za to. Škoda, že ty zajímavé názory nelepí hned pod článek.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Železná opona... paráda...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: do jisté míry to může být úhel pohledu... až ti někdo vrazí kudlu do zad, bude to vražda z jakéhokoli úhlu pohledu... :/

Nebudeme... normální člověk vytváří reálné hodnoty aby uživil sebe, rodinu. jehovista nevytvoří jedinou reálnou hodnotu... jedná se o parazitní oragnizace.

někdy to těžké být může, jindy to zase vůbec těžké není...

Pokud v té své vizi nikomu nebudeš ubližovat, prosím... to je o obecné toleranci...

Mě je to taky jedno, ať si každej dělá co chce... ale NEBUDE přitom šlapat po mých snech, právech a statcích...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: O tomhle je pěknej film Pulp Fiction :-)
    Nejde o pravdu, ale úhel pohledu - v tomhle případě budete mít pravdu oba.
    Já právě říkám, že blázen může být klidně šťasný, jen je těžko určit, kdo je blázen.
    Důležitý podle mě je, že tě nikdo nebude za to co si myslíš a jak ten svět vidíš utlačovat.
    Hezky to napsal Fortress - ať si dělají co chtěj, já to vidím jinak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam