OK, rozebereme si tedy lži nepravdy a polopravdy daného článku
"Když jsem se jednou přichomýtl ke startu nějakého cyklozávodu, tak jeden dva a možná i více těsně před startem vytáhli brko a začali před zraky desítek, možná stovek diváků močit"
- na ten článek si pamatuju,psal tam zřetelně o JEDNOM exotovi, byla to nějaká jízda na podporu dne bez aut v Budějovicích
"Ta pakáž neměla předepsané osvětlení."
- načež dodává, že nezná vyhlášku, notabene "přední blikátko" = svítilna s dodatečnou funkcí blikání( ano uznávám, je to demence, proto to nikdo normální nepoužívá, nicméně vohnouti chtěj mít třistadvacet pět funkcí v jednom, i kdyby těch třistadvacet čtyři bylo uplně na pyču)
"Během té minuty u pumpy si nejméně jeden městský kolopolicista vyprázdnil láhev na pití tak, že ji prostě vybryndal kolem sebe"
- a.)nejméně jeden = jeden b.)vybryndal - tady vidim dvě možnosti - buď měl teplý pití a chtěl ho vylejt - což v případě poldy vidim na vodu(energy nápoje sou moc drahý na to aby je lidi lili po zemi, chlast si s sebou do práce doufám nevzali, čaj si do horkýho léta vezme s sebou málokdo) což nepovažuju za sebemenší problém - nebo právě přijeli a polda byl tak žíznivej, že se při vycucávání polil, ale to by musel bejt opravdu extra nešikovnej.
ad helma -ano, moje chyba, přesná citace tam opravdu neni, někde se tam myslim vyskytovala v komentářích nicméně :
"...když takového stealth mamrda sestřelíte..." x "Vypadalo to jako další tři obyčejný mamrdi na kolech. Jednalo se o dva policemany a jednu policewoman. Na sobě měli černý oblečky, hodně všelijakých reflexních nášivek a svítivý nápis Městská policie. Na hlavě měli helmičky jako dědeček Hříbeček a vůbec se mi hodně zamlouvali."
- tady se za á sere do helem, za bé nejdřív si stěžuje, že kolaři nejsou vidět a pak že maj reflexivní nálepky, evidetně i kdyby na sobě měli vycházkovou uniformu, tak mu to nebude dost dobrý.
- tady to pokračuje dál:
"Nevím jak vy, ale obejda na kole s helmou a nášivkami Městská policie pro mě není důvěryhodná osoba." - pomineme-lli fakt, že to co má obejda na sebe je uniforma cyklohlídky, je tu opět narážka na helmu.
Ze tří bodů se dá souhlasit jenom s posledním. Zbxytek článku sou jedovatý sliny bez jakýkoliv vypovídající hodnoty. Chápu, že ho jakožto zarytýho autaře cyklisti serou. Ale ve chvíli, kdy se pasuje do role národního zmrdobijce číslo jedna, tak by se měl vyvarovat článků, ve kterejch sám jako zmrd vypadá.