• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ERI: to že se Ti landa z jakýchkoli důvodů nelíbí neznamená, že jeho posluchači jsou výhradně "zamindrákovaní chlapci"... ne každému se líbí přibuzlá současná tvorba, dost-jako.že-hustě "alternativní hudba" a ne každý je "vyznavačem" "vážné hudby" podobně jako "vyznavačem" "dobrého vína" (obojí je často jaksi trend moderní doby, který reflektuje jisté vohnoutsví mladší a střední generace).

Nevím, jestli je jeho "vlastenecký" patos laciný... je možná jediný srozumitelný a objektivní. Nevím, možná je pro mne snažší být laciným vlastencem, než metrosexuálním eurooptimistickým blbečkem...

Co má co společnáho národní myšlení s prostotou?? Jako že intelektuál musí být "multikulti" a nadšen z toho všeho humusu?

neco co jsi tím chtěla říct???
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ERI: já stále články od D-F (a některých jiných autorů) považuji za velmi kvalitní... pravdou je, že s popularitou webu se na něj nalepilo spousta lidí, které prostě jenmom něco sere a líbí se jim použité výrazivo, které neváhají použít naprosto neodpovídajícím způsobem...

Ale tvrdit že je to pro ně azyl? Snad trochu přehnané ne? Je to jak Tvrdit, že na NYXu jsou samí kreténi a krávy jenom proto, že jich je to celkem požehnaně...
    ERI
    ERI --- ---
    ...to co jsem napsala docela dobře koresponduje zrovna s tím Landou, který je na těch stránkách často veleben....to je zrovna takový idol zamindrákovaných chlapců, kteří by chtěli být jako on, přičemž jsou natolik prostí, že se nechaj utáhnout na tom jeho laciném "vlasteneckém" patosu :-)
    ERI
    ERI --- ---
    Tak jsem po delší době zavítala na D-fense a docela jsem se pobavila. Ten web byl kdysi (tak v letech 2002-2004) jedním z nejvtipnějších, zatímco dnes je jedním z nejsměšnějších. V podstatě je to takový azyl pro zakomplexované rádobypravicové magory, kteří si myslí, že všichni kolem nich jsou zmrdi a vohnouti, jenom oni sami jsou ti chytří, slušní, pracovití, pořádní apod. :-)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Jo, taková Touha by byla dobrá, rozhodně lepší než Kabáti
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: takže podle Tebe by mohl klidně třeba do eurosongu jo? :) No je vidět, že na někoho má Landa příliš náročnou hudbu :))))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BLAAZEN: to bezesporu. Pro mojí babičku sou dodnes sex pistols vzorem děsně tvrdý hudby, co by měl papež zakázat.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Teda to je traktát :-) Napadá mě ale, že pro takovýho obyčejnýho posluchače Evropy 2 a Blaníku to vlastně je děsně tvrdá alternativní muzika s nápaditými texty plnými jinotajů.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Na co si tak z hlavy vzpomenu je stavíme barikády, čistý záchody to mám rád, devet milimetrů argumetů, posílám pozdrav z fronty, oheň už přestává hřát, plály, tenkrát oči plály, ..... a to jsem landu neslyšel možná tak 3-4 roky, jeho písničku slyšet jednou a pak už si jí nemusíš nikdy pusit. Texty samozřejmě chápu a právě proto si myslím že by radši měl psát i love jů a podobně, protže napsat něco podobnýho ražení uměl naposled tak Kryl. To jsou texty na zamyšlení, Landovi jsou spíš jen takový výkřiky jako buďte trochu patrioti, myslete na odkaz předků a podobně, ale těhle písniček má menšinu. Uráží možná tak J.X. Doležala a nějaký anarchisty, nevím proč by to někoho jinýho mělo urážet. Nevím co by musel zpívat aby nebyl mejnstrým (třeba to co hrál a zpíval za dob Orlíku ?) , ale mejstrým je, stejně jako pop. Sdělení hledajíc protivníka stavějíc barikády je určitě lepší než i love jů, ale většina jeho textů je slabších, to musíš uznat.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: Tobě příjdou landovy texty podbízivé? (o nenáročnosti bych se nerad bavil, ono "přečíst" a pochopit text písně jsou dvě věci že...)

Nemůže nikoho urazit? no, já bych na to nevsázel...

přemýšlivého... no, kdo neche, ten nepřemýšlí, to ale není chyba autora... :)

Landa by nejspíše musel zpívat něco hodně "alternativního", "undergoudnového" a vůbec "děsně složitýho"... aby nebyl mejn-strým?

nevím, jak Ty, ale já mezi.... Ou bejby aj lav jů a Hledajíc protivníka, stavíme barikády... vidím podstatný kvalitativní rozdíl...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    A právě proto mi přišlo moc vtipný, když D-fens napsal že to neni žádnej pop :-) když je to pop jak vyšitej
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Landa přesně přesně zapadá do kolonky pop - nenáročné podbízivé texty doprovázené nenáročným melodickým podbízivým poprockem říznutým trocha ska. Muzika pro masy, každý si zapamuteje už po první poslechu refrén, i melodii, jeho hudba nemůže urazit jak mladíka kolem 18 tak maminu od plotny. Na E2 by nikdy nic alespoň trochu alternativního, přemýšlivého nebo konfliktního nikdy nezahráli.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: Noa? to že něco hrajou na evropě neznamená, že je to popová hudba...

Minimálně ne co se týče obsahu, formy a trvalosti...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BLAAZEN: střední proud ne, to je obor vyhrazený Helence a Kájovi. Ale pop-music určitě.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Co skončil Orlík tak je to Ska-Rock-Pop, vždyť to normálně hrajou na Evropě 2, normální nenásilná muzika, střední proud.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    no, to rozhodně není...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Pobavil mě článek o Landovi - prý Landa rozhodně neni střední proud pop music :-)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Výborná serie článků... konkrátně se mi moc líbí: "přehlídka úspěchů 411ky"
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    v záplavě práce jsme moc nestíhal, ale poslední, otevřený dopis ČT od Hanky je parádní...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Myslim, ze jsem tam (dfens-cz.com) zalozil maly ohynek...:o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam