• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    D-FENS... fenomén mezi Blogy...

Radikální názory, radikální slovník...

Prostor pro normální lidi...

http://www.dfens-cz.com

Pozn. Hledá se spoluspávce ;)
    rozbalit záhlaví
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: takže podle Tebe by mohl klidně třeba do eurosongu jo? :) No je vidět, že na někoho má Landa příliš náročnou hudbu :))))
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BLAAZEN: to bezesporu. Pro mojí babičku sou dodnes sex pistols vzorem děsně tvrdý hudby, co by měl papež zakázat.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Teda to je traktát :-) Napadá mě ale, že pro takovýho obyčejnýho posluchače Evropy 2 a Blaníku to vlastně je děsně tvrdá alternativní muzika s nápaditými texty plnými jinotajů.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Na co si tak z hlavy vzpomenu je stavíme barikády, čistý záchody to mám rád, devet milimetrů argumetů, posílám pozdrav z fronty, oheň už přestává hřát, plály, tenkrát oči plály, ..... a to jsem landu neslyšel možná tak 3-4 roky, jeho písničku slyšet jednou a pak už si jí nemusíš nikdy pusit. Texty samozřejmě chápu a právě proto si myslím že by radši měl psát i love jů a podobně, protže napsat něco podobnýho ražení uměl naposled tak Kryl. To jsou texty na zamyšlení, Landovi jsou spíš jen takový výkřiky jako buďte trochu patrioti, myslete na odkaz předků a podobně, ale těhle písniček má menšinu. Uráží možná tak J.X. Doležala a nějaký anarchisty, nevím proč by to někoho jinýho mělo urážet. Nevím co by musel zpívat aby nebyl mejnstrým (třeba to co hrál a zpíval za dob Orlíku ?) , ale mejstrým je, stejně jako pop. Sdělení hledajíc protivníka stavějíc barikády je určitě lepší než i love jů, ale většina jeho textů je slabších, to musíš uznat.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: Tobě příjdou landovy texty podbízivé? (o nenáročnosti bych se nerad bavil, ono "přečíst" a pochopit text písně jsou dvě věci že...)

Nemůže nikoho urazit? no, já bych na to nevsázel...

přemýšlivého... no, kdo neche, ten nepřemýšlí, to ale není chyba autora... :)

Landa by nejspíše musel zpívat něco hodně "alternativního", "undergoudnového" a vůbec "děsně složitýho"... aby nebyl mejn-strým?

nevím, jak Ty, ale já mezi.... Ou bejby aj lav jů a Hledajíc protivníka, stavíme barikády... vidím podstatný kvalitativní rozdíl...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    A právě proto mi přišlo moc vtipný, když D-fens napsal že to neni žádnej pop :-) když je to pop jak vyšitej
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Landa přesně přesně zapadá do kolonky pop - nenáročné podbízivé texty doprovázené nenáročným melodickým podbízivým poprockem říznutým trocha ska. Muzika pro masy, každý si zapamuteje už po první poslechu refrén, i melodii, jeho hudba nemůže urazit jak mladíka kolem 18 tak maminu od plotny. Na E2 by nikdy nic alespoň trochu alternativního, přemýšlivého nebo konfliktního nikdy nezahráli.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: Noa? to že něco hrajou na evropě neznamená, že je to popová hudba...

Minimálně ne co se týče obsahu, formy a trvalosti...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    BLAAZEN: střední proud ne, to je obor vyhrazený Helence a Kájovi. Ale pop-music určitě.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Co skončil Orlík tak je to Ska-Rock-Pop, vždyť to normálně hrajou na Evropě 2, normální nenásilná muzika, střední proud.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    no, to rozhodně není...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Pobavil mě článek o Landovi - prý Landa rozhodně neni střední proud pop music :-)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Výborná serie článků... konkrátně se mi moc líbí: "přehlídka úspěchů 411ky"
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    v záplavě práce jsme moc nestíhal, ale poslední, otevřený dopis ČT od Hanky je parádní...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Myslim, ze jsem tam (dfens-cz.com) zalozil maly ohynek...:o)
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PREVIT: kdyby zastavila me tak si na zadnej zakon o sedackach nevzpomenu. spis bych rekl ze se to ani nestalo, ale je to hnusna ukazka.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    HARDCABB: Celkem je zajímavý to porovnat s D-fensovým článkem pod tímhle - vtipný, k věci....
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Otazka je, jestli ti, co nezastavili, tak udeleli kvuli zakonu, nebo to byla jen normalni lidska lhostejnost.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Ron v tom zkrátka neumí chodit, nemá šanci. Možná kdyby nějak překecal Ruperta Murdocha, jenže toho mají zaháčkovanýho Buschové a spol.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Článek o Ronu Paulovi je výborný. Taktéž doporučuju přečíst si dole odkaz na článek v britských listech (jakože je obvykle nemusím, tak tenhle článek sedí)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam