• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: tak to asi bydlime kazdy v jine Praze. i kdyz je fakt, ze posledni dobou je nevidam uz tak casto. pochopitelne ani tam, kde by neco delat meli
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: Tak to nevím, jak moc hlídají u vás ve městě, takže nemohu komentovat, ale třeba v Praze by ses bát nemusel, policisté nejsou vidět nikde jinde, než v parkovacích zónách, kde odtahují auta cizinců.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: a s tim mam byt snad spokojeny? brat to jako standard? to asi ne, ze. navic situace se stale zhorsuje. v poslednich letech uz se pri prechazeni ulice nejen divam, jestli me nesejme auto, ale zaroven jestli tam nestoji buzik v uniforme, aby si na me prilepsil. obavam se, ze se nevracime pred listopad 89, ale jdeme jeste dal - na jednu stranu je policie skutecnym gaunerum k smichu, na druhou stranu s ni obycejni slusni lide maji vic a vic problemu. to se mi nelibi a jsem presvedcen o tom, ze se s tim neco da delat.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: Takhle ale stát funguje od starověkého Řecka, ne li déle. Ideální stát vždycky zkrachoval, je to utopie, to snad ví každý. Tobě nepříjde že je tak trochu naivní ? Jako že tentokrát ten radar snímat nebude, Rusák se omluví a řekne mu že má pravdu, policisté budou vyšetřovat, jak to opravdu bylo a naleznou každou smažku/cikána, co vymlátí autu okýnko/vylomí zámek ? A že lidi okrádají a podvádějí, s tím neudělá nic ani stát ani bůh, ani nikdo jiný.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: ty to chapes takhle? to je ale smutne. ja to chapu tak, ze si platim stat, aby mi zajistil spokojenejsi zivot. misto toho vidim, ze se stat zabyva prevazne mym sikanovanim ve vecech zcela nepodstatnych, nicmene s dobrou sanci na financi zisk. veci, ktere mi vadi nebo ktere me primo ohrozuji, stat prevazne neresi. pokud si chrochtas blahem, ze ty tim umis proplouvat, a staci ti to ke spokojenosti nebo dokonce vyvolava pocit nadrazenosti - potes matko prirodo
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Tak článek od Katody je fakt hustej. Napíše o sobě senátorce a senátorovi, že je tak trochu ťulpas, má smůlu, jezdí rychle tam, kde o radaru ví, že práská na rusáky (kterým se navíc moudře pochlubí a diví se, že ho pak chtěji odprásknout) a viní z toho, že nezvládá život stát :-)
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: tezko rict. clanek napsany brilantne jako obvykle, ale ke konci uz to fakt tahalo za oci. asi se ho nejaky homospoluobcan zkousel balit. docela by me zajimalo, jestli nema tyhle lidi rad, protoze jsou proste jini, nebo ho jenom stve vseobjimajici 'pozitivni diskriminace' vseho mozneho. pokud je to osobni, je to smutne. z toho pubertalniho vztahu k malym detem vyroste, az bude mit vlastni, ale tohle uz by nebyla nedospelost.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Tak se mi zdá, že se z Dfense stává homofob, samá poznámka na teplouše, to dříve nebývalo.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Velice vtipnej článek, jak si kluk z vesnice zplavat šel :-)
    http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008062902
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Nová Várka... prostě paráda
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    MUADDIB: řidiči autobusů jsou překvapivě často magoři :-)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Nová várka článků...

Auto plné peněz... zkuhrání někho nad tím, že při hledání auta se spálil nějaké ty litry benzínu... článek vcelku o hovnech...

Katování Kostů... opět nereg. autor minidílo pojednává (konstatuje) o mizerné kvalitě a její klesající tendenci moderních výrobků... takové povzdechnutí... nic nového pod sluncem nám autor neřekne, ale aspoň to pěkně shrnul...

VŠE vs. VŠB... autor pospec... článek mne naprosto nezaujal... nečetl jsem, tak nevím..

Student Agenci story, nereg. autorka, stojí to za to přečíst... ososbně si myslím, že autorka udělala svým činem (předjetím) velkou chybu... nicméně, pokud je faktem chování řidičů autobusů, tak jsou na silnicích velký magoři... osobně k tomu (článku) ale nemám velkou důveru...

Mýty a fakta o zbraních I. takové shrnutí podobné bowling for columbine... aneb, o tom, jak se tvoří společenské mínění na vlastnictví zbraní...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CRAZY_IVAN: to že stejnou praxsárnu dělá dalších x prdelí rádobyumělců neznamená, že by to bylo v případě Landy košér.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ERI: chápu... :)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Opravdu miluju ty, co pořád křičí, jak Landa znásilnil Krylovi písničky. No a co??? Dneska přezpívává každej všechno a nikoho to neštve, ale jakmile jde o Landu, tak mají určití lidé plno argumentů, proč by se to nemělo (se vobrací v hrobě vole!). Když se mi líbí třeba The wall od Floydů víc, než přezpívánka od KoRnů, tak si pustim originál a nebrečim nad další cihlou ve zdi. Nenadávám KoRnům, že to jsou prasata a že se díky tomu přezpívání Floydům zkrátily prsty na nohou.

A vůbec, jdu spát, dobrou lásko Eri
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    ERI: Nesouhlasím téměř s ničím co jsi napsala, ale napsala jsi toho tolik, že mi nestojí za to investovat příslušný čas a energii do adekvátní odpovědi. A jak o tady po tobě čtu, asi bych tě stejně nepřesvědčil.

:)))
    ERI
    ERI --- ---
    Nesouhlasím téměř s ničím co jsi napsal, ale napsal jsi toho tolik, že mi nestojí za to investovat příslušný čas a energii do adekvátní odpovědi. A jak o tady po tobě čtu, asi bych tě stejně nepřesvědčila. A protože na mě působíš jako pohodář, tak ti ani nechci kazit radost...takže bude lepší, když ukončím tuto polemiku (no polemiku...) :-)
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    ERI: to že někdo pro "z důvodů politické korektnosti" určitou skupinu uvede pracovní název "zmrdi" a "vohnouti" je spíše znak zjednodušené terminologie... ne výraz jednoduchosti... když ti ožralej cikán vrazí kudlu do zad, tak je to prostě hajzl přičmoudlej a hotovo... ne, "nepřizpůsobivý rom v situaci materiální nouze ve stavu zhoršeného vnímání" (& tudíž nevinnen) naučme se věci nazývat správnými termíny... je ovšem pravdou, že v některých (a není jich jen pár) článcích & v mnoha příspěvcích se porjevuje Tebou popsaný jev, kdy nějak "postižení" čtenáři se na základě některých rysů totálně stotožní s autorem a na základě pocitu podpory (kterou DF prostě má) povzbuzen začne zmrdem a vohnoutem nazývat každého, kdo se mu prostě jen nezdá...

"zatímco dnes si tam určitá skupina lidí akorát chodí ulevit od toho jak je někdo (zmrd, či vohnout) nasral...a to je trochu málo" <<< naprostý souhlas, nejenže tyto lidé neumí používat ony termíny... ale pak vzniká právě onen dojem, že (díky jejich aktivitě) je jich vlastně víc... nepochybuju že drtivá většina čtenářů DF si články pečlivě vybírá a rozhodně ne všichny se "profilují" v diskuzích, které jsou MOSN čím dál horší... což je ovšem spíše způsobenou právě tím, že je DF populární, což způsobuje výše uvedené jevy... je to "normální" průběh tvoření všech "úspěšných" komunit...

Militantně laděnou image? člověk, který si nenechá srát na hlavu snad rovnou není militantní ne? Agresivně působící? možná za času orlíků... můj bývalý spolužák, toho času skin (vlastnenecká fronta) říká, že landa poté, co vylezl z orlíku je "pěkně měkkej" a že už valčík je "čajíček"... (před tím, než začnete odsuzovat skiny etc. prosím o alespoň lehká reálné vzdělání v tematice... (reálné znamená ignorovat mainstreamové media tv, všechen tisk etc.) )

Spíše než sílu landa spíše stělesňuje odpor vůči rezignaci na to být vlastnecem a morálním člověkem (chápu, že pro jisté skupiny lidí může vypadat jako extremista, dnes je vlastnění nějakého odlišného názoru brané za zárodek protispolečenského chování). Ale, kdo chce psa bít...

O složení (nynějším) landových "posluchačů" bych se nerad hádal... Hlavně proto, že každý v Landovi vidí něco jiného a je nadmíru jasné... že mezi posloucháním jakékoli jiné hubdy a hudbou pana Landy je zásadní významový rozdíl především ve smyslu ovlivňování posluchače (inseminací) jistými myšlenkovými pochody... to že na řepy působí jako "správnej drsňák", neznamená, že ho poslouchaj jenom řepy...

tak zrovna holky a mašiny bych řadil mezi ty... eufeministicky řečeno, jednodušší díl(k)a, (osobně tohle prakticky neposlouchám), nicméně... je vidět, že Ty víš o čem (ne)zpívá. Chápu, že někdo kdo "to nezažil" těžko může autenticky vyprávět o dané situaci... přesto si troufám tvrdit, že se do toho dokáže vžít natolik, že to dokáže vystihnout... osobně jsem (zcela samozřejmě) nezažil nic takového, ale objektivně dokážu rozlišit, jestli je něco dobré a něco špatné... a věřím, tomu že to Landa dokáže taky... možná, že to některým lidem vadí... a možná tak trochu závidí, protože nemůžou uvěřit tomu, že když někdo "prodá" národ, takže to někdo dokáže považovat za zradu, a že nedokáží uvěřit tomu, že první světová válka byla obrovských deformačním táborem pro miliony lidí... (což výborně popsali její účastníci a Landa to významově pouze převedl do písně). Ve zkratce... to že někdo nechcípl v likvidačním táboře neznamená že nemůže vystihnout tu hrůzu... ti co udělali (hráli v něm) například "šindlerův seznam" (L. Nesson hlavní role) to popsali taky nádherně a přitom, nikdo z nich nebyl nácek ani žid z koncentráku... jsou snad proto neautentičtí???

Orlík nebyl Landův a z duše ho nebožtík kryl může nenávidět... to nic nemění na tom, že píseň od kryla by landa, je pouze píseň od kryla by landa a je to stejné, jako když si kryla (a landu) zpívám já... Je to připomenutí té písně... ne remake...

Jsem rád, že Landovi kritici ví, o čem mluví, jelikož oni na rozdíl od Landy vše, o čem Landa zpívá zažily, nebo o tom alespoň dokáží obejktivně a fundovaně diskutovat. :/

No jestli jde o kvalitu zpěvu... to přesně asi vystihuje... vltava... obsah je forma... :/ asi je důležitější "mluvit" o píčovinách, ale čistě, s parádním šou a hlavně "nekonfliktně" než "mluvit" o něčem, významově hodnotném, nicméně s nedokonalostí v hlase, výpadkem textu... a když po koncertu někdo řekne, vždyť je to jenom nácek... tak je vymalováno... lidi se ani nepokoušej přemýšlet o tom, co vlastně zpívá a proč...

Netvrdím, že s Landou se vším souhlasím a že jeho tvorba a minulost se mi bezvýhradně líbí... ale můžu alespoň říct, že jsem (nejen) díky němu o hodně věcech přemýšlel...

""možná je pro mne snažší být laciným vlastencem, než metrosexuálním eurooptimistickým blbečkem..." raději no comment"... ani se nedivím...

Slečna je intelektuál? posuzuje kdo? normální člověk je? posuzuje kdo? Landovi žrát co? Fašizoidní sekta? víme co je to fašismus? víme co je to sekta? myslím, že se zde projevuje silná indoktrinace mainstremovým (a hlavě nesprávným) chápáním základních pojmů determinující morální, politické, národnostní a další směry, organizace a terminologie obecně...

Plytký rayen... proč?

zakomplexované agresivity? kde? alespoň jeden příklad...
    ERI
    ERI --- ---
    Já nemám pocit, že by na Nyxu bylo víc kreténů a krav než kdekoli jinde. Ale z D-fensova webu vyloženě čiší taková ta zapšklost - všude jenom samí zmrdi a vohnouti. Kdysi v tom webu byla taková příjemná ironie a nadhled, zatímco dnes si tam určitá skupina lidí akorát chodí ulevit od toho jak je někdo (zmrd, či vohnout) nasral...a to je trochu málo.

Ad Landa: prosímtě komu asi tak může imponovat agresivně působící chlápek s militantně laděnou image? Snad jenom ti, kteří pociťují určitý obdiv k síle, kterou Landa ztělesňuje (tzn. zamindrákovaní chlapci) nebo latentni homosexuálové (těch je mezi skíny spousta).

Obliba vážné hudby a vína reflektuje vohnoutství? A na to jsi přišel prosímtě kde? :-) Ale i kdyby, tak co v tom případě reflektuje obliba Landy? Podle mě především naprostý nedostatek vkusu.

Ad přibuzlá tvorba...no když pominu to, že homofobie je typická právě pro ty latentní homosexuály, tak bych ráda poznamenala, že celá řada homosexuálů dělá nesrovnatelně kvalitnější hudbu než Landa.

Ad patos: no pokud ti vyhovují verše (no verše...) typu "kupředu letí česká krev", tak je to tvoje věc. Ale problém s Landou je v tom, že absolutně není autentický - když slyším něco jako "posílám ti pozdrav z fronty" nebo "pořádně to chlapy změní, když opouštěj opevnění", tak je evidentní, že ten člověk neví o čem zpívá (ani nemůže vědět). Vlastně se to projevilo i v těch jeho předělávkách od Kryla (jedním slovem průser...chudák Kryl se musí v hrobě obracet...zvlášť když ten landův přiblblý Orlík z duše nenáviděl). Landa se snažil nedostatek Krylova charismatu nahradit právě jakousi rádobymonumentalitou...a výsledkem byl totální kýč, ještě ke všemu s mizerným zpěvem.

"možná je pro mne snažší být laciným vlastencem, než metrosexuálním eurooptimistickým blbečkem..." raději no comment

Intlektuál nemusí být nutně multikulti (já taky nejsem), ale normální člověk to prostě nemůže Landovi žrát (zvlášť když přihlédne k těm jeho fašizoidním sektám)...celá jeho tvorba je asi tak plytká jako film "Zachraňtě vojína Ryna"...s tím, že je u Landy je navíc přitomen prvek jakési zakomplexované agresivity (která vylízaným makovicím zřejmě imponuje, neboť rezonuje s jejich vnitřním světem).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam