• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: no, ale v tom je právě ten podstatnej rozdíl bobe... nic ve zlým, ale představa, že bude tvoje džekesovina viděna miliony podobně debilních, nebo otrávených lidí právě motivuje k tomu takový píčoviny dělat...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    No tak takovýhle a podobný kraviny dělalo v pubertě spousta lidí ve vašem okolí, akorát se to netočilo na video a dávalo na web, takže byli "slavní" jen v dosahu základní školy, vesnice, čtvrti, kde tyto chytrosti vyváděli. Dnes mohou být slavní díky internetu i mimo svoje okolí.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: me to prislo zajimave. precetl jsem si o fenomenu, kteremu bych se normalne vyhnul sirokym obloukem, a ujistil se, ze delam dobre. rozhodne se nezlobim
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: vyjíměčně s Tebou souhlasím, na druhou stranu, na faktu, že to jsou naprosto totální kreténi to zhola nic nemění a pokud bych měl vynechat tu "stěžovací" fázi, tak ta informační nemá chybu... Je faktem, že dnes je těch kretenů víc, a že se to stává často epizodním životním stylem, právě díky tomu, že existuje i-net a digikemery...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Aleffův článek NEJSI OSEL ? JAKO BYS NEBYL .. je uplná blbost, něco takovýho bych čekal od nějakýho důchodce, že ho to pobuřuje a má potřebu o tom napsat článek. Puberťáci dělali píčoviny vždycky, akorát dneska mají digitální kamery, toť vše.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Krást je můžeme učit my ne ?
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    CRAZY_IVAN: Protože naučit naši, už tak tolerantní společnost k tomu, aby jsme si dali srát na hlavu ještě víc, je těžší, než naučit přistěhovalce to, že tady se nemá krást, každý má jen jednu manželku, a že uříznout někomu hlavu, za to že nevěří v alláha, je neslušné, je daleko těžší...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    PUPU: Jojo, taky jsem se sám sebe ptal, kdo to kurva bude platit? Tohle by přece nikdo jen tak ve svém volném čase za své úspory neorganizoval.
    PUPU
    PUPU --- ---
    CRAZY_IVAN: nahodou, to neni spatnej kseft. pokud budou mit uspech, muzou si pozadat o dotace z EU, a penizky se jen pohrnou. navic to zamestna spoustu obyvatel uteceneckych taboru, kteri by jinak meli tak maximalne na zametani chodniku. vsak my jim to vsichni s radosti zaplatime. nevim jak vy, ale ja se pujdu ucit strilet.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Omg...
    http://zpravy.idnes.cz/deti-zvykejte-si-na-pristehovalce-zacne-nabadat-sdruzeni-pz3-/studium.asp?c=A080801_101428_studium_itu

Nemělo by to být spíš naopak? Naučit přistěhovalce kulturu NAŠÍ? Proč mi se přizpůsobujeme jim?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    no já mám s policií dobrý zkušenosti. Naposled sem jim volal před půl hodinou, že mi před prací postávaj žebráci, co hrajou celej den na píšťalu jednou písničku a nereagujpou na slošnou domluvu ať hrajou něco jinýho bo táhnou. Přijeli, domluvili jim a odjeli s tím, že se sem vrátěj to zkontrolovat. Ž ebráci pochopili a odtáhli do pyči - spokojenopst 100%
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: 'je to porad stejny' mi neprijde ani jako dobre hodnoceni, ani jako duvod k tomu, abych s tim byl spokojen.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Mě to stejně příjde jako zveličování. Babička mi říkala, že dříve se buzerovalo třeba za pověšený prádlo na balkoně, dneska je to za přecházení mimo přechod, neboli pořád stejný. S policií mám tedy zkušeností mnohem více, od zcela pozitivních po zcela negativní, většinou ale šlo o úplné absurdity. No a s přecházením na přechodech, dodržováním rychlostních limitů a kraviny jako lékarnička, či poutání se nemám nejmenší problém.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: prehanim v cem? jak casto se na policistu obracis se zadosti o pomoc, pripadne jak casto ti opravdu dokazal pomoci? a jak casto se musis koukat, jestli se te nekdo nechysta zprcat za prechazeni mimo prechod, proslou lekarnicku nebo jizdu o 5km/h vyssi, nez urcuje limit? uz to staci.

ja osobne jsem sluzeb policie vyuzil za tech 35 let co jsem na svete jednou. v tramvaji me okradli a slohli mi i doklady, takze jsem to musel jit aspon oznamit. zbuzerovan za hlouposti jsem byl dvakrat. jako skore nic moc.

nerikam, ze to je vina policajtu. rikam, ze to je problem celeho smerovani policie - 'pomahat a chranit' je vysmech, spravne ma byt 'omezovat a hlidat'. pokud k tomu pridame chronicky znamou nepostizitelnost prominentu, faktickou beztrestnost jistych etnickych skupin a obcasne zkusenosti osobni ci z blizkeho okoli, pak mi z toho vychazi presne takova nalada, jaka byla vyjadrena v clanku
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Stejně si myslím, že přeháníš. Kolikát tě šikanovali policajti ? Co považuješ za šikanu ? Celkem by mě to i zajímalo.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Tady večer mezi půl sedmou projede Land Rover s MP znaky kolem dolu k botiči a zpět a v noci kolem dvanáctý jedna pěší hlídka, podobně kolem dvanáctý ve dne. Ale jsou tady všude kamery, tak to ani tak neni potřeba, auta se tu téměř nevykrádají.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: tak to asi bydlime kazdy v jine Praze. i kdyz je fakt, ze posledni dobou je nevidam uz tak casto. pochopitelne ani tam, kde by neco delat meli
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: Tak to nevím, jak moc hlídají u vás ve městě, takže nemohu komentovat, ale třeba v Praze by ses bát nemusel, policisté nejsou vidět nikde jinde, než v parkovacích zónách, kde odtahují auta cizinců.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: a s tim mam byt snad spokojeny? brat to jako standard? to asi ne, ze. navic situace se stale zhorsuje. v poslednich letech uz se pri prechazeni ulice nejen divam, jestli me nesejme auto, ale zaroven jestli tam nestoji buzik v uniforme, aby si na me prilepsil. obavam se, ze se nevracime pred listopad 89, ale jdeme jeste dal - na jednu stranu je policie skutecnym gaunerum k smichu, na druhou stranu s ni obycejni slusni lide maji vic a vic problemu. to se mi nelibi a jsem presvedcen o tom, ze se s tim neco da delat.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: Takhle ale stát funguje od starověkého Řecka, ne li déle. Ideální stát vždycky zkrachoval, je to utopie, to snad ví každý. Tobě nepříjde že je tak trochu naivní ? Jako že tentokrát ten radar snímat nebude, Rusák se omluví a řekne mu že má pravdu, policisté budou vyšetřovat, jak to opravdu bylo a naleznou každou smažku/cikána, co vymlátí autu okýnko/vylomí zámek ? A že lidi okrádají a podvádějí, s tím neudělá nic ani stát ani bůh, ani nikdo jiný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam