• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    D-FENS... fenomén mezi Blogy...

Radikální názory, radikální slovník...

Prostor pro normální lidi...

http://www.dfens-cz.com

Pozn. Hledá se spoluspávce ;)
    rozbalit záhlaví
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    ze dalsi generace uz bude mit aspon minimalni povedomi o tom, ze cinani, vietnamci, belorusove nebo treba mongolove neprijeli ze svych diktatorskych nebo polodiktatorskych rezimu vrazdit a znasilnovat mirumilovne a utlacovane cechy
    konec citace SKAFF

BLAAZEN: a ten článek o mongolovi jsem pastnul jen pro ilustraci...
    PUPU
    PUPU --- ---
    SKAFF: vis, co jsem si z Tveho vyplodu vzal ja? privandrovalec se nas snazi poucovat, jak on je vlastne skvelej a my jsme hajzlove, co maji jasat nad tim, co do jejich zeme prichazi, protoze je to vykvet lidstvi.

Jisteze jsi to tak nemyslel (tedy alespon doufam!), ale vyznelo to tak. Ja osobne proti pristehovalcum nic nemam, dokud se chovaji slusne. Jestli ovsem TOHLE ma byt jejich oficialni prezentace skutecnosti, pak mozna zmenim nazor.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: totální souhlas...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: ne... to s tím ovšem nemá absolutně Žádnou souvislost...

Fkatory, ovlivňující vývoj osobnosti jsou mnohé... nikdo tu neche zakazovat tytrubko.kom, hry, nebo debilní seriály... já jen tvrdím, že když by ty kreteni neměli možnost poblikace sama sebe, tak by jich bylo mnohem míň.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    SWEDE: Ale vždyť víš jak to myslím. Je to úplně normální, že děti co nechodí každej den třeba do kroužku, jsou venku a blbnou, vždycky to tak bylo a bude. Jen Allef se v článku diví, jak je divný a tady přikyvují jak se to rozmáhá, přitom je to pořád stejný, jakoby sami nebyli mladý a nedělali pitomosti. Akorát dneska se u toho natočej a vyvěsej to na Youtube, to je tak jedinej rozdíl.
    SWEDE
    SWEDE --- ---
    BLAAZEN: kolik máš dětí, s kterými každé odpoledne hraješ Člověče nezlob se ?
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Problém je v tom, že na ně kašlou rodiče, kdyby s nima měli odpoledne program, tak by na kraviny němeli čas, nebo alespoň míň času.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: Jo a zabíjení ve hrách taky zbůsobuje to, že děti teď masově zabíjej spoluobčany. Vy jste snad důchodci nebo co, dělali by píčoviny i bez Jackes. Jako že kdyby to neviděli, tak by tihle spratci seděli doma a psali úkoly ? Ne, běhali by po sídláku a vytrhávali veřejný osvětlení, běhali po autech uplně stejně, nějakej přihlouplej seriál má na to pramalej vliv.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: no, ale v tom je právě ten podstatnej rozdíl bobe... nic ve zlým, ale představa, že bude tvoje džekesovina viděna miliony podobně debilních, nebo otrávených lidí právě motivuje k tomu takový píčoviny dělat...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    No tak takovýhle a podobný kraviny dělalo v pubertě spousta lidí ve vašem okolí, akorát se to netočilo na video a dávalo na web, takže byli "slavní" jen v dosahu základní školy, vesnice, čtvrti, kde tyto chytrosti vyváděli. Dnes mohou být slavní díky internetu i mimo svoje okolí.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: me to prislo zajimave. precetl jsem si o fenomenu, kteremu bych se normalne vyhnul sirokym obloukem, a ujistil se, ze delam dobre. rozhodne se nezlobim
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    BLAAZEN: vyjíměčně s Tebou souhlasím, na druhou stranu, na faktu, že to jsou naprosto totální kreténi to zhola nic nemění a pokud bych měl vynechat tu "stěžovací" fázi, tak ta informační nemá chybu... Je faktem, že dnes je těch kretenů víc, a že se to stává často epizodním životním stylem, právě díky tomu, že existuje i-net a digikemery...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Aleffův článek NEJSI OSEL ? JAKO BYS NEBYL .. je uplná blbost, něco takovýho bych čekal od nějakýho důchodce, že ho to pobuřuje a má potřebu o tom napsat článek. Puberťáci dělali píčoviny vždycky, akorát dneska mají digitální kamery, toť vše.
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Krást je můžeme učit my ne ?
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    CRAZY_IVAN: Protože naučit naši, už tak tolerantní společnost k tomu, aby jsme si dali srát na hlavu ještě víc, je těžší, než naučit přistěhovalce to, že tady se nemá krást, každý má jen jednu manželku, a že uříznout někomu hlavu, za to že nevěří v alláha, je neslušné, je daleko těžší...
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    PUPU: Jojo, taky jsem se sám sebe ptal, kdo to kurva bude platit? Tohle by přece nikdo jen tak ve svém volném čase za své úspory neorganizoval.
    PUPU
    PUPU --- ---
    CRAZY_IVAN: nahodou, to neni spatnej kseft. pokud budou mit uspech, muzou si pozadat o dotace z EU, a penizky se jen pohrnou. navic to zamestna spoustu obyvatel uteceneckych taboru, kteri by jinak meli tak maximalne na zametani chodniku. vsak my jim to vsichni s radosti zaplatime. nevim jak vy, ale ja se pujdu ucit strilet.
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Omg...
    http://zpravy.idnes.cz/deti-zvykejte-si-na-pristehovalce-zacne-nabadat-sdruzeni-pz3-/studium.asp?c=A080801_101428_studium_itu

Nemělo by to být spíš naopak? Naučit přistěhovalce kulturu NAŠÍ? Proč mi se přizpůsobujeme jim?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    no já mám s policií dobrý zkušenosti. Naposled sem jim volal před půl hodinou, že mi před prací postávaj žebráci, co hrajou celej den na píšťalu jednou písničku a nereagujpou na slošnou domluvu ať hrajou něco jinýho bo táhnou. Přijeli, domluvili jim a odjeli s tím, že se sem vrátěj to zkontrolovat. Ž ebráci pochopili a odtáhli do pyči - spokojenopst 100%
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam