• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    SWEDE: ne...

Odkaz byl (je na stránkách D-F)

A souvislost to má takovou že postoj D-F je proti "nevládním" a "neziskovým" organizacím a Mach to dokáže krásně vyjádřit...
    SWEDE
    SWEDE --- ---
    uniká mi souvislost s tématem. Mach je D-fens ?
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: He he, jeden lepší než druhej....
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    PUPU: já teda ne, mně zaráží ten interpret (je to skutečně takový magor?????)

Ale zase obsahoval odkaz na článek o darince, který mi nějak unikl a to je taky masakr...:/
    PUPU
    PUPU --- ---
    MUADDIB: ja, malem jsem u toho usnul. hroziva slatanina, imho
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Kdo četl článek o motokokotech???
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Já osobně články od "nerenomovaných" autorů ani (moc) nečtu...

Muselo by mně zaujmout téma...

Ale jinak cca to samé co BLAAZEN
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    PUPU: No, vždyť o tom mluvím, D-Fens napíše konkrétní věci, co se mu stalo s cyklistama a proč je tedy nemá rád (článek, jak se vymázl nějakej důchodce na ledu, že mu padají pod kola....) ale tady klučina si vymýšlí naprosto nesmyslný důvody, jenom aby napsal článek, jak nemá rád cyklisty, přitom argumentuje tak, že ti spíše příjde, že je to kolo lepší, navíc ani nepřidá nějakou informaci, proč u konkrétně tolik vaději cykisti, jenom mu prostě vaději (navíc ještě v Praze, kde potkáš za tejden tak 2 messengery v co projíždí kolonou v Žitný a kde cyklostezka znamená barevná čára na silnici, co v době modrých zón nikoho neomezí ). Konkrétně u cikánu ti taky vadí něco konkrétního, nějaká zkušenost a tak, to mi právě v tom článku chybí.
    PUPU
    PUPU --- ---
    BLAAZEN: kvalita clanku zcela urcite kolisa, na druhou stranu je to web o tom, co konkretni lidi sere. tezko se da ocekavat snaha o nejakou objektivitu. me osobne cyklostezky a cykliste obecne nevadi, coz je ovsem dano tim, ze se s nimi nijak zvlast nepotkavam. pokud nekomu 'cyklobuzny' skaci pod kola kazdy den, chapu, ze pak nema rad cokoliv, co kolo pripomina. to mas jako u ciganu (~neprizpusobiva cast cikanskeho etnika)
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Některý články jsou fakt debilní, třeba teďka Cykloztesky z pohledu prostého občana. Podobnou argumentací udělám výsledek 5:0 pro kolo, článek úplně o hovně. D-Fens alespoň napíše, co konkrétně a kde mu na cyklistech vadí, ale tohle je jenom plácání domněnek. Ale některý příspěvky jsou vtipný, posledně ta recenze na životopis nějakýho konstrukéra převodovek, to bylo skvělý, jak může být pro někoho zajímavý a vzrušujcí takovej obyčejnej život nějakýho inženýra, asi tak do 3/4 článku jsem si myslel, že je to jako vtip.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    STOJKO: F-DENS jezdí SEATem Cordoba, favo má jako druhej vůz v domácnosti ;-)
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    No z posledniho clanku mi prislo ze si dava i neco ostrejsiho nez Landu .) Jinak bych rekl ze NS nevoli - ale zbytecne nezatracuje a toho favorita a skodu to uz vubec nevim jak jsi vydedukoval. Narazka na schade je skoro ve vsech clankach s automobilovou tematikou.
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    cece, ano jsem cyklista, dokonce byly doby, kdy jsem jezdil i ve snehove vanioi, po chodniku ale nejezdim, na silnici se neodvazim (zase stran blbecku v autech, co se neumi chovat), z clanku jsem pochopil, ze co cyklista, to debil... no co uz, autem jezdim taky, aby bylo jasno, kdyz vidim peloton bukvic v obleccich, kteri jedou ve dvojicich vedle sebe, mam taky chut je shrnout do skarpy...
    co se tyce d-fensovo blogu, kdysi davno jsemto cetl rad, bylo to vtipne, ctive, proste parada, ale ted clovek ma pocit, ze kdyz neposloucha landu, neobdivuje narodni stranu, nejezdi favoritem apod, nema na teto zemi co delat... proste jsem toho nazoru
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    že by brekot zhrzeného cyklisty? nebo se snad v nějakém článku o nějakém zmrdovi shládnuls...???

Ne, tady je prostor pro otevřenou a nezaslepenou diskuzi o problémech naší společnosti. A neukáznění cyklisté zmrdi jsou... a je zcela normální blbečky-silniční vši odsuzovat...

Tohle není fanklub jednoho názoru, ale fanklub toho blogu, potažmo názorového proudu, nebo spíš názoru, že ne jen ten "jediný a správný, veřejně odsuhlasený názor, politicky korektní" je ten správný... sám D-F o sobě tvrdí že v průběhu času svoje názory mění, nebo upravuje... není to žádný demagog... ale to že shrne, že cyklisté, se coby skupina účastníků silničního provozu obecně chová jak banda kreténů je prostě fakt, a nezmění na tom nic ani to, že existuje jistě mnoho jedinců-odpovědných cyklistů...

Doporučil bych zkusit necítit se tak dotčený a popřemýšlet, co autor, ránou do cyklistova xichtu pendrekem v okamžiku kdy se prodírá davem lidí na chodníku, vlastně myslel... rozhodně tím totiž nemyslel to že každý kdo si sedne na kolo je rovnou kokot...

Kdo se bude bít za práva cyklistů je buď srdcař, sebestředný idiot, nebo nesebekritický blb...

Na silnici jsme si buď (skutečně) rovni, nebo nic...
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    nebudeme zasahovat do odbornych definic normality a slovickarit. zdejsi norma je samozrejme nikoliv nize ci vyse zmineny pojem, ale jaksi ztotozneni se s pokrokovymi a politicky nekorektnimi nazory a myslenkami mistra a jeho ucedniku. vzdyt chce to odvahu vyrvat do sveta, ze cyklisti (nebo kdokoliv jinej) jsou zmrdi a vohnouti, a jen mistr a jemu podobni jsou hodni obyvat tento svet, protoze jsou nejlepsi a nikdo a to kurva nikdo jim nesaha ani po pas!
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    Názvem prostoru pro normální lidi definuju normalitu?

Zajímavá myšlenka...
    STOJKO
    STOJKO --- ---
    hm, zajimavy klub, prostor pro normalni lidi, dalsi z mnoha definic normalnosti :-))

imho, tady se PAN NOVINAR predvedl. jeste bych podotknul ze az Landa spasi svet, tak si to s cyklisti vyridi. a chinaski porad stoji za hovno :-)
    http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009010601
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: :-) jo, překlep sory.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    jako pozvánku???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam