• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MUADDIBD-FENS the FanClub
    D-FENS... fenomén mezi Blogy...

Radikální názory, radikální slovník...

Prostor pro normální lidi...

http://www.dfens-cz.com

Pozn. Hledá se spoluspávce ;)
    rozbalit záhlaví
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: :-) jo, překlep sory.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    jako pozvánku???
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    MUADDIB: Tak mu pošli poznámku
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    pochybuju že je na nyxu
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    MUADDIB: Tak ho dej rovnou d-fensovi...:o))
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    klub je k dispozici (14 dní life-time...)
    CRAZY_IVAN
    CRAZY_IVAN --- ---
    Výživný článek pro všechny lidi, kteří věří v individualismus
    http://www.gunlex.cz/?p=704
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    WEREWOLF: možná dle litery zákona...

rozhodně ne reálně...

Ono právo a "právo" jsou dvě věci že?

A jedna věc je občanství a druhá věc je národní identita...

Reálný občam má nejen práva... ale i odpovědnost...

Cikáni maj leda občanku... a svoje nároky... :/

Jedna věc je stát, jako úřední aparát, druhá věc je národ a vlast...

Vlast a domov nemají, mají, spíše než národnostní, tak kmenové-rodové cítění...

Oni jsou stále kočovníci... zavření často v panelácích, odkázáni na toleranci a tvorbu reálných hodnot společnosti kolem sebe...

Mají zde možnost žít, ale právo? Právo na vlast má pouze ten, kdo něco jako svou vlast považuje, vlast není pojem pro prostor k vegetaci a parasitismu....

Ne, mně je jedno jakou má kdo barvu kůže, očí, tvar lebky, nebo náboženské přesvědčení... za předpokladu že je pro vlast ochoten pracovat, žít a zemřít... a to podle morálních, etických a sociálních standartů dané země...

To, že máš v ČR z tebe možná dělá právně občana, ale ne čecha...

Vlast může patřit jen vlastnecům... a vlastenec může být kdokoli... zbytek jsou prostě cizinci, bez ohledu na to, jak dlouho tu jsou, jakou mají občanku a zda se tu narodili, nebo ne...

A národní integrita bude buď zachována, nebo nemá smysl mít vlastní území a stát...

Proč by pak existovali politické a národní hranice? proč by pak vůbec existovali hranice?

Nehodlám příjmout model celoevropské unifikace... jsem čech a čechem budu... až do smrti... vlast budu bránit všemi prostředky na všech frontách...
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    MUADDIB: ařkoliv zigeunen nemusím, nemáš pravdu
    minimálně mají ústavou daný "územní právo" vycházející z jejich občanství...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    OMNIHASH: oni za A, nejsou doma, za B oni žádný pojem DOMA neznají...

Oni znají pouze místo, které vysávají... materiálně i sociálně...

Cikán nemá problém opustit danou lokalitu, pokud se mu bude lépe (v jeho očích) dařit jinde... viz Kanada Exodus...

Cikáni nemají žádné územní právo, ať už historické, nebo legislativní...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MUADDIB: problém je, že oni už sou tu doma taky.
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    MRAKY: kultura, nároní cítění a sebeuvědomění je něco, o co přicházíme a někteří se s tím nehodlají smířit, an tom není nic špatného...

Cikán, který je hrdý na to že je čech, není cikán je to tmavší čech... cikán, který je hrdý na to že je cikán je cikán, který má jiný mravní a etický kodex...
    Pokud ztratíme tuto barevnost... tak budeme všichni inifikovaně šedí... s tím já se smířit, stejně jako každý normální člověk, nehodlám, jsem hrdý na to, že nekradu, nenadávám svým potomkům do kreténů od jejich narození, a jsem hrdý na to že nepovažuju nic nedělání a pobírání dávek za vrchol životní kariéry... integrovat se s cikánama nehodlám, já jsem tu doma, kdo se tu nebude chovat tak jak se u nás doma má chovat, ať si táhne k sobě domů...
    MUADDIB
    MUADDIB --- ---
    SKAFF: nemám chuť ani čas tu psát adekvátní protireakci, ale ignorovat fakta... to je smrtelný omyl...
    WEREWOLF
    WEREWOLF --- ---
    ze dalsi generace uz bude mit aspon minimalni povedomi o tom, ze cinani, vietnamci, belorusove nebo treba mongolove neprijeli ze svych diktatorskych nebo polodiktatorskych rezimu vrazdit a znasilnovat mirumilovne a utlacovane cechy
    konec citace SKAFF

BLAAZEN: a ten článek o mongolovi jsem pastnul jen pro ilustraci...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    DEMONOFANARCHY: no kdyz nadava at si nadava, ale nesnazi zmenit sve okoli podle sveho.
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    MRAKY: jj kdyz jsem zil v CR nadaval jsem jaky jsou policajti hovada,ale porad poskytujou lepsi ochranu nez ve spouste zemi... Treba tady nemaji policajti ani zbrane a vubec zadne pravomoce... gangy co tu jsou jsou nepostizitelne...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    mno kdyz uz jsem se tak rozepsal tak at to stoji za to.
    PUPU: "ja osobne jsem sluzeb policie vyuzil za tech 35 let co jsem na svete jednou." zamysli se nad tim co jsi napsal. Ja si myslim, ze vyuzivas sluzeb policie 24 hodin denne po cely tech 35 let. predstav si ze by policie zmizela. Za jak dlouho ti v v takovem meste zacnou vznikat ozbrojene skupiny, ktere si jdou za svymi zajmy ? za hodinu????? :)))) pochybuji, ze bys na tom byl tak dobre aby jsis mohl platit ochranku co zbranemi brani tvou haciendu a dela ti nonstop ochranku

DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    MRAKY: kdysy jsem se bavil s jedni ruskym pristehovalcem v CR a ten byl strasne hrdej rus porad kolem sebe vykrikoval jak ta zeme je uzasna a dokonala a jak my jsme mala hovna a jak to tady stoji za hovno... Jen nechapu proc v te dokonale uzasne zemi teda nezustal a prijel do CR mezi hovna...
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    CRAZY_IVAN: a to skoro naprosta vetsina cikanu na uzemi CR jsou imigranti ze slovenska - prisli a nemeli nic
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    s kolegou (ind) jsme se nejak dostali v povidani k americkym volbam na obamu atd... nejak jsme se dostali k tomu Jesee Jaksnovi a ja rikam ze mi neni sympaticky, ze je to typicky rasista a on ten ind se zarazil - jak muze byt rasista, vzdyt je to cernoch... tohle imho vystihuje dnesni realitu.
    MRAKY
    MRAKY --- ---
    CRAZY_IVAN: no on tenhle multikulti pristup je ciste rasisticka zalezitost - kladeni duraz na to jak je kdo jaky, jakou ma barvu, jakou ma rec. Misto toho aby se kladl duraz na praci, vzdelani, na to aby si lide rozumeli a nevytvarela se jazykova a kulturni gheta

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam