• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SATANAS666Ninjutsu aneb bushido jinak (historie a dříve používané techniky)
    SATANAS666
    SATANAS666 --- ---
    CYBERKOTLIK: jo a tuto místnost sem založil, protože na internetu sem našel hodně desinformací nebo né úplně korektních informací.
    SATANAS666
    SATANAS666 --- ---
    CYBERKOTLIK: Znám historii, protože moderní Ninjutsu nebo spíše rozšířené tai jutsu neni opravdu můj obor. Pokud víš víc o dnešních společenstvech BU, mile rád se poučim....prosim,piš.

POLGARA: Ano hatsumi je soke, ale tento člověk tvrdí to samé, pokud to není soke rodiny z Koga.
    POLGARA
    POLGARA --- ---
    Jo Hatsumi je Soke
    POLGARA
    POLGARA --- ---
    SATANAS666: "Titul Soke doslova znamená „hlava rodiny“. Jde o přímého pokračovatele učení, kterému mistři odevzdali všechny své poznatky a informace o škole s tím, aby toto dědictví spravoval a zveleboval." prejato ze stranek http://www.bujinkan.cz
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SATANAS666: eh, nechapu proc si zakladas klub na neco, v cem si uplnej novacek a nic porane o tematu nevis. Na nyxu lidi ktery cvicej ninjutsu hodne dlouho, a nikdy na to nepotrebovali spesl klub. nic proti nemu, ale problem je ze to co tu budes rikat bude mirne zmateny (organizaci, ktery se zabejvaj nejakejma odnozema taijutsu je ve svete cela rada a u nas jich je taky vic)
    CIA
    CIA --- ---
    PAHAVASKA: Spíš ukázka toho, že jsou lidi, co si myslí, že jsou něco víc :) Když má jen dva pokročilé žáky, tak to asi nebude nikdo, kdo by ti mohl dát něco víc, než někdo, kdo jich má víc, ne? ;)
    SATANAS666
    SATANAS666 --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=91NHHU4r6qk já myslel, že Soke je Hatsumi. :)
    SATANAS666
    SATANAS666 --- ---
    PAHAVASKA: :D jj a může být hůř
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    Chaos.
    SATANAS666
    SATANAS666 --- ---
    PAHAVASKA: dvě o kterých vím a oficiální BUJINKAN
    PAHAVASKA
    PAHAVASKA --- ---
    takže jsou Tři frakce???
    SATANAS666
    SATANAS666 --- ---
    POLGARA: Většina pokročilých zůstává věrna bujinkanu
    SATANAS666
    SATANAS666 --- ---
    Bujinkan Bohemia nespadá pod BUJINKAN, taktéž se odtrhli (tuto informaci mam taktéž od mého mistra) :)
    POLGARA
    POLGARA --- ---
    Taky se odtrhnul.....? :o))
    POLGARA
    POLGARA --- ---
    Hm.. jestli říkáš že odtrhnul tak proto by mohl mit málo pokročilých proto...
    SATANAS666
    SATANAS666 --- ---
    POLGARA: no náš mistr tam kdysi vyučoval. :)
    POLGARA
    POLGARA --- ---
    Bujinkan Czech Dojo?
    SATANAS666
    SATANAS666 --- ---
    POLGARA: :) nemohu sloužit, já chodim na ninjutsu k podobné "frakci" a vyučovací metody jsou pravděpodobně stejné
    POLGARA
    POLGARA --- ---
    Jinak mas pravdu je to Bujinkan Bohemia Dojo
    POLGARA
    POLGARA --- ---
    Byla jsem se na jedne hodině podívat. On cvičí všechny pokročilosti dohromady, ale přesto tam 90% bylo začátečníků jen 2 pokročilejší což mě překvapilo.. tak lovim reference ;o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam