• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    ALESH
    ALESH --- ---
    NAGASAWA: ano odesel a zalozil si www.megablog.cz :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ALESH: Tech 13 vterin vyskytu na nyxu by jeho mentalite celkem odpovidalo. urcite zjistil ze je to tady samej uhrovitej zavistivej adolescent a odesel s tim ze to nema zapotrebi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ALESH: kdo to ?
    ALESH
    ALESH --- ---
    tuhle diskuzi jsem chtel vzdycky zalozit :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MASLIX: Ja si porad uz leta naivne myslim ze je to naprosto dokonale propracovanej fejk a performance protoze neco takovyho prece ani nemuze byt mozny.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    On si vlastne tim svym asertivnim machrovanim dela sice nechtenou, ale precejenom docela velkou publicitu. Kdyby si vsichni rekli, tak a ted na tebe serem a nebudem si te vsimat, tak by bud jeho bublina splaskla nebo by zacal navstevovat rauty pro pseudocelebrity. A to je prece to co chceme, ne? Nebo by bez nej bylo internetove blogerstvi nudne? Neni Hulan uz precejenom nas dost zakoreneby cil vtipu a nase hracka pro kazdy spatny fake? Me ten clovek proste bavi a nic proti nemu nemam...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Radek Hulán: Smysl života aneb zpověď úchyla

Tato kniha bohužel neexistuje, ale podle posledních dostupných informací by se mohla objevit na letošním vánočním trhu. A proč bychom se měli na ni těšit? No přece protože bude dobrá!

Nebylo o ní napsáno mnohé, a prakticky vše, co bylo napsáno, se nedochovalo, neb článek, v němž se o této knize pojednávalo, byl za záhadných okolností smazán. Toto tajuplné nevědomí, obklopující existenci knihy, z ní dělá jednu z největších legend dneška. S tím, že se ještě nestala. Kam se hrabe příběh o Merlinovi a jeho věrném meči Šemíkovi?

Abych nelhal, něco přece jen víme – tento text jsem nalezl na břehu Vltavy na útržku papíru, jenž nestačil zcela shořet…

je to taková „filosofická beletrie“ s názvem Smysl života aneb zpověď úchyla, zatím mám cca 150 stran…

Kniha se jmenuje Smysl života aneb zpověď úchyla a jedná se do značné míry o beletristicky zpracovaný životopis. Snažím se to psát zábavně, aby to bylo čtení pro masy, ale nikoliv „masově-hloupě“. Zatím mám zhruba 350 stran a knižně se snad stihne předvánoční trh.

… praví další zdroj. Tak či tak se máme na co těšit. První dobrou zprávou je, že kniha se blíží dokončení a vydání. Druhá dobrá zpráva je, že to bude dobrá kniha. Pan Hulán umí psát, své pero drží pevně v ruce. Proto já ani zástupy dalších blogerů nebudeme váhat ani chviličku, a jen co se kniha objeví na pultech knihkupectví, vyrazíme si každý pro svůj vlastní výtisk jako psi za liškou.

Nepříjemnou zprávou je, že předvánoční trh každým dnem dosahuje svého vrcholu a pronásleduje mě nedobrý pocit, že do Vánoc se Radek neudělá. Ale my všichni mu budeme držet pěsti.

.....

...tak snad letos na vanoce...
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    DOP: ono je tam vic takovych perel..
    treba cast o operacnim systemu me taky dost pobavila (ve srovnani s tim co ted Hulan blije za kecy)
    DOP
    DOP --- ---
    NAGASAWA: On nedostudoval, protoze byl zkratka na tu skolu proste moc dobrej a profesori mu nemeli co dat :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DOP: Tezko rict ale jeden nikdy nevi co cekat od cloveka ktery se honosi titulem Mgr. ackoli magistrem neni protoze racionalne pohrda razitkem uredniho simla .D
    DOP
    DOP --- ---
    NAGASAWA: Original nebo fake?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Zahlavi ?
    DOP
    DOP --- ---
    NAGASAWA: Coze? Hulan propagujici vyrobek ATI? Mit ucet na tom jeho serveru, tak mu to dam sezrat :)
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    magooor, ale zas nic co bychom od nej necekali :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Děkuji ti za rozhovor. Přeji ti hodně štěstí v osobním i profesním životě. Pokud ti leží ještě něco na srdci, co bys chtěl vzkázat našim čtenářům, zde máš příležitost to říci.
    Děkuji a přeji všem mnoho nadání, píle a pravicovou vládu podporující ty schopné (a nikoliv jen prezentující svoji neomezenou moc, jako to dělá levice), aby si všichni z nás mohli dopřát luxus hraní v NVIDIA SLI či ATi Crossfire na minimálně 24” monitorech. :)
    OBOJETNIK
    OBOJETNIK --- ---
    to si takhle brouzdám na svém oblíbeném ruském varez sevříku a co nevidím :]

a ještě:
    DOP
    DOP --- ---
    INSIDES: No alespon ses slavnej, uz mas jeden hlas :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam