• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    MASLIX: to je jen malá slzička v moři blitek, které má Rado na svém super webu vy pubeťácká primitivní lůzo :)

a jak by řekl:
    Osobně žrádlo nemám rád, protože mám rád sám sebe!
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    TOTAL_MANGEL: ty jo, to je jako text z nejakeho diktatorskeho proslovu
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    ta nepopsaná šipka má bejt "Bůh"
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého. Na WELL.DONE se upírá pozornost mas, a masa je samozřejmě složená z lidí tupých i inteligentních. Inteligentní lidé to chápou, ale řada jiných (těch tupějších) si léčí své uhry, nízké IQ, nulové znalosti a poškozené sebevědomí nadávkami. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni. Doufají, že si získají pozornost samotného Hulána, jenže nic jiného než řev neumí, tak tedy aspoň řvou. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují.

já ho prostě žeru :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    NAGASAWA: ano odesel a zalozil si www.megablog.cz :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ALESH: Tech 13 vterin vyskytu na nyxu by jeho mentalite celkem odpovidalo. urcite zjistil ze je to tady samej uhrovitej zavistivej adolescent a odesel s tim ze to nema zapotrebi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ALESH: kdo to ?
    ALESH
    ALESH --- ---
    tuhle diskuzi jsem chtel vzdycky zalozit :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MASLIX: Ja si porad uz leta naivne myslim ze je to naprosto dokonale propracovanej fejk a performance protoze neco takovyho prece ani nemuze byt mozny.
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    On si vlastne tim svym asertivnim machrovanim dela sice nechtenou, ale precejenom docela velkou publicitu. Kdyby si vsichni rekli, tak a ted na tebe serem a nebudem si te vsimat, tak by bud jeho bublina splaskla nebo by zacal navstevovat rauty pro pseudocelebrity. A to je prece to co chceme, ne? Nebo by bez nej bylo internetove blogerstvi nudne? Neni Hulan uz precejenom nas dost zakoreneby cil vtipu a nase hracka pro kazdy spatny fake? Me ten clovek proste bavi a nic proti nemu nemam...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Radek Hulán: Smysl života aneb zpověď úchyla

Tato kniha bohužel neexistuje, ale podle posledních dostupných informací by se mohla objevit na letošním vánočním trhu. A proč bychom se měli na ni těšit? No přece protože bude dobrá!

Nebylo o ní napsáno mnohé, a prakticky vše, co bylo napsáno, se nedochovalo, neb článek, v němž se o této knize pojednávalo, byl za záhadných okolností smazán. Toto tajuplné nevědomí, obklopující existenci knihy, z ní dělá jednu z největších legend dneška. S tím, že se ještě nestala. Kam se hrabe příběh o Merlinovi a jeho věrném meči Šemíkovi?

Abych nelhal, něco přece jen víme – tento text jsem nalezl na břehu Vltavy na útržku papíru, jenž nestačil zcela shořet…

je to taková „filosofická beletrie“ s názvem Smysl života aneb zpověď úchyla, zatím mám cca 150 stran…

Kniha se jmenuje Smysl života aneb zpověď úchyla a jedná se do značné míry o beletristicky zpracovaný životopis. Snažím se to psát zábavně, aby to bylo čtení pro masy, ale nikoliv „masově-hloupě“. Zatím mám zhruba 350 stran a knižně se snad stihne předvánoční trh.

… praví další zdroj. Tak či tak se máme na co těšit. První dobrou zprávou je, že kniha se blíží dokončení a vydání. Druhá dobrá zpráva je, že to bude dobrá kniha. Pan Hulán umí psát, své pero drží pevně v ruce. Proto já ani zástupy dalších blogerů nebudeme váhat ani chviličku, a jen co se kniha objeví na pultech knihkupectví, vyrazíme si každý pro svůj vlastní výtisk jako psi za liškou.

Nepříjemnou zprávou je, že předvánoční trh každým dnem dosahuje svého vrcholu a pronásleduje mě nedobrý pocit, že do Vánoc se Radek neudělá. Ale my všichni mu budeme držet pěsti.

.....

...tak snad letos na vanoce...
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    DOP: ono je tam vic takovych perel..
    treba cast o operacnim systemu me taky dost pobavila (ve srovnani s tim co ted Hulan blije za kecy)
    DOP
    DOP --- ---
    NAGASAWA: On nedostudoval, protoze byl zkratka na tu skolu proste moc dobrej a profesori mu nemeli co dat :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DOP: Tezko rict ale jeden nikdy nevi co cekat od cloveka ktery se honosi titulem Mgr. ackoli magistrem neni protoze racionalne pohrda razitkem uredniho simla .D
    DOP
    DOP --- ---
    NAGASAWA: Original nebo fake?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---

Zahlavi ?
    DOP
    DOP --- ---
    NAGASAWA: Coze? Hulan propagujici vyrobek ATI? Mit ucet na tom jeho serveru, tak mu to dam sezrat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam