• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    ALESH
    ALESH --- ---
    hele to neni cerveny, do toho by hulan nevlezl .)
    PLNT
    PLNT --- ---
    VEETUHS: na svezi a vlhky kusy ta nejlepsi ;)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    PLNT: i s novou hulanokarou, dobry :)
    ALESH
    ALESH --- ---
    :))
    PLNT
    PLNT --- ---
    vylet do brightonu minuly tyden.. :)

PETVAL
    PETVAL --- ---
    no ze text zacina az na druhe strance, prvni jsou 2 sloupce Adsense
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    PETVAL: jak vážně ? mě se radova reklama zobrazuje standardně tj. : " Ad blocked here by KPF " ;)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    pred chvili jsem zavital na jeho web operou 9.5 alpha, kde jsem jeste nemel nastaveny url filter. netusil jsem, ze to s tou reklamou bere az TAK vazne :))
    DARMONLOR
    DARMONLOR --- ---
    KOC256: No to by se snad pochlubíl fotkama. A ty by hned letěly do Panoptika :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOP:
    to by me taky zajimalo jestli takovy sraz byl :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    TOTAL_MANGEL: komentář byl vyhodnocen čtenáři jako brak... komentář byl vyhodnocen čtenáři jako brak... komentář byl vyhodnocen čtenáři jako brak... well.done, boduje i letos!
    DOP
    DOP --- ---
    Pokud se chcete stát členem WELL.DONE klanu, a zúčastnit se velkolepého WELL.DONE setkání 6. 6. 2007 v Praze na Letné, postačí jediné - uveďte svůj email a odkaz na vaši fotku či ruční skicu v rudém oblečku (případně i se zlatým řetězem, pane generále) v komentářích.
    Tak se priznejte, kdo tam byl :)
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    DOP: myslim že jediná spása pro nás bude vstoupit do WELL.DONE klanu, nakoupit si drahý červený auta s pohonem na zadní a jezdit 300 km/h po dálnici a při tom si nechat kouřit blondýnou, která se nám nevyblije na palubku, přesně jako Rado! (a taky mu platit 7500 roční příspěvek )

http://radekhulan.cz/item/zakladam-well-done-klan/category/i-like
    DOP
    DOP --- ---
    DURDIN: To by bylo jeste dobry, ale v druhy fazi nas muze i zalovat :)
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    nejsem si jistý, ale ten památný článek o pubescentech vznikl mám dojem v reakci na jedno téma s podobným ražením jako má tenhle klub, ještě na starém overclocking foru :) ...aby nám teď brzy nevyšel článek o něčem jako "proč nemám rád pseudoelitní komunity, například nyx..." :))))
    (možná to byla tenkrát jen shoda náhod...nebo už si to špatně pamatuju,... než se o něm začlo psát na oc 4u, jsem vůbec netušil, že nějaký Hulán existuje...)
    DOP
    DOP --- ---
    KOC256: Obavam se, ze to bude prvni varianta, protoze pokud by chtel vydelat jeste vic, tak by nemoderoval diskuzi, ale naopak by se s kazdym hadal jako JOE (ktery se svymi prumernymi 400 prispevky pod temer kazdym clankem valcuje vsechny "seriozni" herni platky a konkuruje idnesu a pod.)..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja obcas premyslim zda RH vazne takovy je a nebo je jen tak vychytraly ze pise to co mu vydelava :)
    PYRO
    PYRO --- ---
    PYRO
    PYRO --- ---
    tak treba tohle mne zaujalo
    sice podani je priserny, ale ty mlady a tupy to kvuli tomu podani ctou ...
    A ten napad a myslenka neni zase tak spatna
    Je teda pravda ze hned clanek nad i po jsou priserny, ale obcas se neco najit da ...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    PYRO: jo, muze jim neco dat, treba vedomi, ze jsou picmulinci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam