• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    DURDIN
    DURDIN --- ---
    nejsem si jistý, ale ten památný článek o pubescentech vznikl mám dojem v reakci na jedno téma s podobným ražením jako má tenhle klub, ještě na starém overclocking foru :) ...aby nám teď brzy nevyšel článek o něčem jako "proč nemám rád pseudoelitní komunity, například nyx..." :))))
    (možná to byla tenkrát jen shoda náhod...nebo už si to špatně pamatuju,... než se o něm začlo psát na oc 4u, jsem vůbec netušil, že nějaký Hulán existuje...)
    DOP
    DOP --- ---
    KOC256: Obavam se, ze to bude prvni varianta, protoze pokud by chtel vydelat jeste vic, tak by nemoderoval diskuzi, ale naopak by se s kazdym hadal jako JOE (ktery se svymi prumernymi 400 prispevky pod temer kazdym clankem valcuje vsechny "seriozni" herni platky a konkuruje idnesu a pod.)..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Ja obcas premyslim zda RH vazne takovy je a nebo je jen tak vychytraly ze pise to co mu vydelava :)
    PYRO
    PYRO --- ---
    PYRO
    PYRO --- ---
    tak treba tohle mne zaujalo
    sice podani je priserny, ale ty mlady a tupy to kvuli tomu podani ctou ...
    A ten napad a myslenka neni zase tak spatna
    Je teda pravda ze hned clanek nad i po jsou priserny, ale obcas se neco najit da ...
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    PYRO: jo, muze jim neco dat, treba vedomi, ze jsou picmulinci :)
    PYRO
    PYRO --- ---
    i kdyz jako uplne blbej mi neprijde, umi asi dobre manipulovat s davem. A obcas kdyz se vypusti ta tuna kecu o tom ze je buch a vsychni sou pitomci, tak to co rika neni uplne mino ...

Ale tim nerikam, ze pro normalniho ctenare je to ctivy :))
    Spis pto ty pubertaky na ktery nadava, tak jim po tom precteni muze cas od casu i neco dat.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    On snad nekdo cte Hulana z jineho duvodu nez pro zasmani se? :)
    PYRO
    PYRO --- ---
    teda u Hulanovi vim a ted ste mne presvedsili podivat se k nemu na web a musim uznat zacal sem se valet smichy :))

To je jak kdyz se chci pobavit u televize tak si zapnu kobru 11 :))

jak tohle nekdo o sobe muze napsat :)

Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    MASLIX: to je jen malá slzička v moři blitek, které má Rado na svém super webu vy pubeťácká primitivní lůzo :)

a jak by řekl:
    Osobně žrádlo nemám rád, protože mám rád sám sebe!
    MASLIX
    MASLIX --- ---
    TOTAL_MANGEL: ty jo, to je jako text z nejakeho diktatorskeho proslovu
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    ta nepopsaná šipka má bejt "Bůh"
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého. Na WELL.DONE se upírá pozornost mas, a masa je samozřejmě složená z lidí tupých i inteligentních. Inteligentní lidé to chápou, ale řada jiných (těch tupějších) si léčí své uhry, nízké IQ, nulové znalosti a poškozené sebevědomí nadávkami. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni. Doufají, že si získají pozornost samotného Hulána, jenže nic jiného než řev neumí, tak tedy aspoň řvou. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují.

já ho prostě žeru :D
    ALESH
    ALESH --- ---
    NAGASAWA: ano odesel a zalozil si www.megablog.cz :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ALESH: Tech 13 vterin vyskytu na nyxu by jeho mentalite celkem odpovidalo. urcite zjistil ze je to tady samej uhrovitej zavistivej adolescent a odesel s tim ze to nema zapotrebi.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ALESH: kdo to ?
    ALESH
    ALESH --- ---
    tuhle diskuzi jsem chtel vzdycky zalozit :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MASLIX: Ja si porad uz leta naivne myslim ze je to naprosto dokonale propracovanej fejk a performance protoze neco takovyho prece ani nemuze byt mozny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam