• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    PROCYON
    PROCYON --- ---
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    CRUSHEER: rozmyslam, ci tu na SK mame podobneho Hulana, ale nic ma nenapada. Ono vlastne keby ich bolo viac, tak by sa svet sam od jedu vydelil nulou :))
    KEJML
    KEJML --- ---
    CRUSHEER: Zas tak hrozný není, pokud má řidičák od 18, tak to má jen asi 180 km za den ;)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    DEMONOFANARCHY: Myslim, ze na OC foru to nekdo pocital s vysledkem, ze 3 roky cisteho casu nedelal nic jineho, nez ridil ci co... =D
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    lol, kdyz vidim tuhle diskuzi, tak si pamatuju, ze jsem v jeho nejlepsich letech zapisoval jeho nejlepsi hlasky a ukladal :) Snad to nebude moc dlouhe...

18.3.2006 21:12 – CzechComputer
    „Problém většiny lidí je, že nechápou pojem soukromé vlastnictví. WELL.DONE je můj web. Není tvůj. Já tam mám 100% práv a ty 0% práv. Na svém majetku se mohu sám rozhodovat, jak s ním naložím.

To, že pár teeangerů se vztahem ke KOMUNISMU si osobuje právo nakládat s mým osobním majetkem je naprosto nehorázné... Ke znárodnění (zatím) nedošlo, i když se o to komančové a socani snaží.

PS: navíc publikuji veškeré komentáře, pokud jsou pravdivé, tedy i nesouhlasné. Je jich na mém webu hromada. Ale... Je mi 33 let a znám toho o 1000% více než většina ukřičených teenagerů, která na můj web cosi napíše a myslí si, zcela mylně, že má pravdu. Pokud komentář není publikován, je pro to jediný důvod - onen teenager pravdu neměl, postrádá vědomosti a znalosti, zato u něj převažuje testosteronová nabubřelost, a já nemám čas publikovat nepravdivé věci a následně je dementovat. Onen teenager se poté cítí "ponížen" a pořvává ještě více, místo toho, aby se něco nového naučil, a za 20 let byl třeba tak dobrý jako já :-) „

22.1.2006 15:37 – PCTuning Forum
    „AMD Athlon 64 je zcela nahovno procesor...“

22.1.2006 22:20 – PCTuning Forum
    „Ahoj teenagere, ATI má o desítky W vyšší spotřebu než NVIDIA. To je fakt. Také její chladiče hučí jak prase. Další fakt. Sbohem, teenagere.“

14.06.2005 15:16 – OC Forum
    „Tak ještě jednou, označit Memory Read dle Everestu na 6800 MB/s a latence 44.5 ns za "shitové paměti" může jen .. teenager Teenager je moje označení pro člověka, co toho moc neví, ale hodně křičí...“

14.06.2005 16:58 – OC Forum
    „Hele, teenagere, přestaň osobně a bezdůvodně napadat, jsi ubožák, pokud na to máš, založ si taky svůj web, co má 3000 lidí denně.. anebo drž (pusu), jinak to co děláš je začátek bezdůvodného flame z TVOJÍ strany“

01.07.2005 22:28 – OC Forum
    „U AMD by si měli konečně zaplatit někoho, kdo jim udělá řadič paměti...“

01.07.2005 22:47 – OC Forum
    „Ahoj idiote, chápu toho 1000% více než ty, a mám prachy třeba i na X2 4400+, a ty ne) Hehe.. A proto nejsem fanatické AMD prase jako ty.“

23.2.2006 10:00 – PCTuning Forum
    „Ahoj idiote (sorry, že ti nadávám, ale ty jsi začal, tudíž mi k tomu dáváš právo, abych se k tobě choval stejně), 955XE je to samé co 920, akorát má navíc HT, který si každý stejně na dualcore vypne. A D920 jde opravdu taktovat na 4.5GHz, když ji nemáš, tak nezáviď.

Jasně jsem ti dokázal, na tebou odkazovaných grafech, že lžeš, tak drž hubu a krok a utíkej za tatínkem brečer, jak je to AMD super..“

23.2.2006 10:40 – PCTuning Forum
    „Víš, teenagere, s.r.o. má jednu super vlastnost, za nezaplacené faktury NIKDO neručí. Zkus se poučit v ekonomické teorii.“

26.11.2005 23:31 – PCTuning Forum
    „Kam ta dnešní komunistickosocanská mládež spěje...“

23.3.2006 8:55 – CzechComputer
    „Jsi nemocný člověk, jediné co děláš, je chození po netu a pokřikování na ostatní bez jediné odborné argumentace. Lituji tě...“

21.1.2006 15:17 – PCTuning Forum
    „Se mnou se prostě nemůžeš hádat, mám mnohem více znalostí než ty...“

29.3.2006 14:37 – PCTuning Forum
    „Jistěže jsi teenager, co mu dokonce tatínek koupil počítač. To je dobře. Už nemusíš masturbovat před časopisem
    Teenageři jsou opravdu moc zábavní. Nic neumí, nic neznají, závidí a nenávidí. Ty lepší .. Hulány. Miluji takovéto teenagerovské socky, neustále mi připomínají, jak jsem o 10000% lepší než oni“

29.3.2006 15:37 – PCTuning Forum (pozn. za tohle dostal na PCTF žlutou kartu)
    „Hele, ty nebetyčná natvrdlá píčo (normálně nejsem vulgární, ale ty sis začal, zase, měl bys konečně dostat žlutou kartu a po hubě), psal jsem o DualCore a DualCPU“.

21.08.2005 13:26 – Well.Done
    „Pokud si v 19 letech myslíš, že jezdíš bezpečně, tak to jsi velice nebezpečný šílenec. Člověk se naučí jezdit až po minimálně 100-150.000 km. Já mám najeto přes 1 mil km.“

21.08.2005 13:56 – Well.Done
    „V 15-ti letech jsi jen puberťák, který si myslí, že je king, ve skutečnosti jsi jen človíček, co má zatím mizerné (skoro nulové) znalosti a zkušenosti, jsi příliš emoční a náladový, snadno ovlivnitelný, reaguješ nepřiměřeně..
    Pubertální teenagery je potřeba usměrňovat ve vývoji, aby se z nich v 25 letech stali normální vzdělaní lidé :-) Když se to nedělá, třeba příliš zaměstnaní či naopak hloupí rodiče, stane se z nich cosi zrůdného..“

21.08.2005 23:22 – Well.Done
    „5 let? chudák kluk, to musí mít pěkně idiotské rodiče. A sám to musí být pěkný hajzlík, když jej baví zabíjet lidi ve hře pro 18+. Normální dítě má rádo hezké věci, úsměv, a pomáhá...“

23.08.2005 01:15 – PCTuning
    „Osobně si mohu dovolit koupit cokoliv, a třeba také napsat, že Obr je opruzená píča na svůj web, a přečte si to 4.000 lidí denně. Blbečku...“

10.05.2005 xx:xx – PCTuning Forum
    „Jsou i jiné věci než internet Třeba zrzavá dvacetiletá maďarka s malým zadečkem a 4kama prsama“
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    DIM_: Tak dobře, spíš jako bakalářka... pořád lepší než třeba ten bendův bulšit...
    DIM_
    DIM_ --- ---
    SUCZKER: Si to asi neotevrel co?
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    HARDCABB: hmmm... ten je asi bez titulu, coz?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    HARDCABB: Co je za problem ? Proste diplomka... porad lepci, nez ty plzensky...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    mozna old, ale nasel sem nekde diplomku Radovana Kaluzi, to musite videt :)) http://www.multiupload.com/PN64ELX9LF
    VIRTUALVOID
    VIRTUALVOID --- ---
    SADAKO: kuuurde to je drzka ..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SADAKO: SUPER!
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    Hehe (repast z okouního Hulánklubiki, ID kak0r)
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    SADAKO: Je to skutečně on. Pod článkem promazává diskuzi :DD
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    KOC256
    KOC256 --- ---
    nez jsem precetl u rADa clkanek tak zmenil design... libi se mi vice ale je to takovy trochu retro styl ;-)
    PROCYON
    PROCYON --- ---
    SUCZKER: Klidne si posluz :).
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    PROCYON: Pošli na okouna ;) Nebo to mam udělat sám ;)
    PROCYON
    PROCYON --- ---
    ...

SADAKO
    SADAKO --- ---
    Repast z okouna, kinderhulán klubiki
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    recycle ^2, fuck yeah!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam