• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz
    KEJML
    KEJML --- ---
    HRAX: No v té diskuzi na mobilmanii se vyjadřuje... zatím tomu nevěří
    HRAX
    HRAX --- ---
    Pobavilo na Twittru od Davida Grudla:
    Windows Mobile 7 bez multitaskingu a Flashe: http://tinyurl.com/ycuhvdy na @radekhulan čeká nelehký úkol tohle vychválit a nebýt za vola ;-)
    http://twitter.com/DavidGrudl/status/8812285007
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    repast z Okouna :)
    Já to vidím zhruba takhle:

Mistr (Radek) (přichází do Bossovy kanceláře) "Tak, konkurs skončil..."
    Boss (Filip Fary) (zády k Mistrovi) "Jo, skončil..."
    Mistr (Radek) Co dál?
    Boss (Filip Fary) Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zkrachovalejch socek se sekačkou a rajčatama a ...
    Mistr (Radek)Já myslel co dál mezi mnou a tebou?
    Boss (Filip Fary)Mezi mnou a tebou? ... Jo todle co dál. Povim ti co dál mezi mnou a tebou, už neni já a ty, je šmitec. Firma neexistuje, pohledávky jsou zapomenuté.
    Mistr (Radek)Sme si kvit?
    Boss (Filip Fary)Jo, to sme. Dvě věci: Vo tomhle nikomu nic neřekneš. Tohle je mezi mnou, tebou a pastičkou na myši. Je to jenom naše věc. Za druhý: Zmizíš z internetů. Hned teď. Když zmizíš, budeš zmizelej, nebo tě zmizim já. Jako blogová celebrita jsi prostě skončil. Bereš?
    Mistr (Radek) Jo.
    Boss (Filip Fary) A teď vypadni.
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    repast z okouna, nemohl sem si pomoct :D
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    KYTT: a to nema v nemocnici s nadstandartni peci internet included nebo co
    KYTT
    KYTT --- ---
    MORIARTY: rado má rýmu, kterou chytil od paní v letadle !!

viz. jeho twitter
    Tu ženskou, co na mě ve čtvrtek po 3 hodiny prskala přes sedadlo v letadle svoji kapénkovou infekci nemám vůbec rád...
    11:10 AM Jan 30th from Seesmic
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    a navic nesmazal trapnou zavistivou hlasku nejakeho pomateneho picmulinka, utahujici si z jeho kreativni firmy
    http://myego.cz/item/vylepsujeme-synaptic-touchpad
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    rADo už čtyři dny nic netwitnul, uhrovité socky se o něho bojí
    DIM_
    DIM_ --- ---
    MORIARTY: :D Asi zapomnel masirovat nebo co to jednou psal...

Kdo by guglil jako ja -> 9 inch = 22.86 centimeter
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    DIM_: Nemá to cenu, už i ten penis se mu zkracuje

DIM_
    DIM_ --- ---
    Tohle se mu povedlo.. teda alespon ten uvod
    http://myego.cz/item/facebook-je-novy-a-mnohem-lepsi-koncept-internetu-nez-ten-stary-protoze-lide-si-nejsou-rovni

Facebook je internet, který všichni chytří lidé chtějí. Jsou tam jen vámi zvolené inteligentní bytosti a žádní blbci. Nejsou tam chudáci, co potřebují psychiatrickou léčebnu, protože se neumí vyjadřovat bez vulgarit, zakomplexovaní puberťáci s beďary řvoucí na každého kolem sebe, lidé otravující se spamem v komentářích, či skupinky pomlouvačných debilů pobírajících sociální dávky a schovávajících se za zdánlivou "anonymitu".

Dal to nema cenu cist, je to sracka, ale ten uvod asi tunil posledni 2 tejdny.
    Furt je to ale vetsi a vetsi luzr. Ma cenu ho jeste sledovat?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    WYDER: stal se holt svou vlastni parodii :)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    jeee, Hulanoj před pár dny vypršel zbroják na jeho penis, to si bude muset obnovit, aby moh' zase pomalými tahy přivádět osmnáctky k nepříčetnosti
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    DIM_: Stačí říci "Google piksla" a desítky lidí se hned chytnou. To na sobě miluji!! :)
    DIM_
    DIM_ --- ---
    NIXIMOR: Jojo:) Ja doufam, ze zas udela jeden z tech svejch pseudotestu, kde budou hodnoceny kategorie.

Zpravy: Nexus One - 2b, HD2 - 10b
    Serfovani: Nexus One - 4b, HD2 - 10b
    atd...

To je dycky pocteni. Pak pripoji, ze Mobilmanii (nebo kde to obcas vyjde) zvedl navstevnost o 1400% atd.. posledni tejdny prestava bejt vymeklej a zase se zacina hezky chvalit.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Dneska me Hulan dostal... Hani ten googli mobil, a ze Android pouziva online aplikace od googlu a ze vsechno online je spatne. A pritom o nekolik clanku zpatky vychvaluje dokonale Windows Live, coz jsou... ano spravne, online aplikace od Microsoftu.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    amen
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    ..a vyblednutí prostaty.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    OGLOKOOG: Nejspise uz nastupuje stari, krize stredniho veku, ztrata erekce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam