• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    HRAX: hm... evidentně si to myslíš sám a jedinej, když jsem na mínus jedna:D
    TARMAQ: vidím, že tuhle asociaci má víc lidí.
    HRAX
    HRAX --- ---
    GENTIANA: Hehe, to mi nenapadlo :) Nicmene asociacia si zasluzi palec nahoru :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GENTIANA: jsem rad ze nejsem sam
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    HRAX: nemůžu si pomoct, ale název iPad mi evokuje přechytralou vložku (jako takovou tu dámskou hygienickou potřebu).
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    NECROMAN: dle jiných zdrojů se bez multitaskingu a flashe obejde i "běžný uživatel"
    prostě tohle tvrzení už tady bylo :))
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    Z toho vybrousí mistr demagogie s přehledem. Svede to na pičmundlíky, kteří neumí multitaskovat a nainstalovat si software ani na telefon, na což musel božský M chtě-nechtě přejít, aby do pár týdnu získal převahu nad Apple, smetl jej ze scény jako když si otřete ze svého HTC HD2 prach a ihned odhalil další revoluční moubajl OS.
    HRAX
    HRAX --- ---
    NECROMAN: To prave chcem aby urobil :) aspon si vsetci z neho zacnu robit <> ze to hanil u iPhone a iPad a teraz na to prejde maly-makky

THESTOUPA: Aj keby to bola smyslena sprava, myslim ze vsetkych zaujima ci hulan zo seba debila urobi alebo nie, ak sa to stane... ;)
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    twat:Nejfantastičtější na celé (smyšlené) zprávě o WM7 je, že většinu lidí zajímá co na to já :-) Díky, jsem poctěn!
    on uz to v m$ zaridi aby to nebyla pravda, jeho slovo prece neco znamena!
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    HRAX: Nejfantastičtější na celé (smyšlené) zprávě o WM7 je, že většinu lidí zajímá co na to já :-) Díky, jsem poctěn!
    http://twitter.com/RadekHulan/status/8813253781
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HRAX: no co by udelal, prohlasi, ze Multitasking a Flash je naprosto zbytecny a profesional se bez nej obejde :)
    HRAX
    HRAX --- ---
    KEJML: Ja dufam ze to tak urobia... Hrozne ma zaujima co Radecek udela :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    HRAX: No v té diskuzi na mobilmanii se vyjadřuje... zatím tomu nevěří
    HRAX
    HRAX --- ---
    Pobavilo na Twittru od Davida Grudla:
    Windows Mobile 7 bez multitaskingu a Flashe: http://tinyurl.com/ycuhvdy na @radekhulan čeká nelehký úkol tohle vychválit a nebýt za vola ;-)
    http://twitter.com/DavidGrudl/status/8812285007
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    repast z Okouna :)
    Já to vidím zhruba takhle:

Mistr (Radek) (přichází do Bossovy kanceláře) "Tak, konkurs skončil..."
    Boss (Filip Fary) (zády k Mistrovi) "Jo, skončil..."
    Mistr (Radek) Co dál?
    Boss (Filip Fary) Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zkrachovalejch socek se sekačkou a rajčatama a ...
    Mistr (Radek)Já myslel co dál mezi mnou a tebou?
    Boss (Filip Fary)Mezi mnou a tebou? ... Jo todle co dál. Povim ti co dál mezi mnou a tebou, už neni já a ty, je šmitec. Firma neexistuje, pohledávky jsou zapomenuté.
    Mistr (Radek)Sme si kvit?
    Boss (Filip Fary)Jo, to sme. Dvě věci: Vo tomhle nikomu nic neřekneš. Tohle je mezi mnou, tebou a pastičkou na myši. Je to jenom naše věc. Za druhý: Zmizíš z internetů. Hned teď. Když zmizíš, budeš zmizelej, nebo tě zmizim já. Jako blogová celebrita jsi prostě skončil. Bereš?
    Mistr (Radek) Jo.
    Boss (Filip Fary) A teď vypadni.
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    repast z okouna, nemohl sem si pomoct :D
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    KYTT: a to nema v nemocnici s nadstandartni peci internet included nebo co
    KYTT
    KYTT --- ---
    MORIARTY: rado má rýmu, kterou chytil od paní v letadle !!

viz. jeho twitter
    Tu ženskou, co na mě ve čtvrtek po 3 hodiny prskala přes sedadlo v letadle svoji kapénkovou infekci nemám vůbec rád...
    11:10 AM Jan 30th from Seesmic
    PACHOLEQ
    PACHOLEQ --- ---
    a navic nesmazal trapnou zavistivou hlasku nejakeho pomateneho picmulinka, utahujici si z jeho kreativni firmy
    http://myego.cz/item/vylepsujeme-synaptic-touchpad
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    rADo už čtyři dny nic netwitnul, uhrovité socky se o něho bojí
    DIM_
    DIM_ --- ---
    MORIARTY: :D Asi zapomnel masirovat nebo co to jednou psal...

Kdo by guglil jako ja -> 9 inch = 22.86 centimeter
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam