• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPRadek Hulán - Jsem tak dobrý, že jsem sám sobě vzorem! - MyEgo.cz

Ale teď k otázce v nadpisu. Proč vlastně nemám rád pubescenty? Odpověď je jednoduchá, jsou to vulgární blbci. Pubescent nesnese, že Hulán má jiný (zásadně pravdivý) názor, mozek pubescenta je malý a zakrnělý, jiné je pro něj nepochopitelné, a začne tedy zuřit a řvát. Pokud sto pubescentů řve, a Radek Hulán má přitom jiný názor, jaký je jediný možný závěr? Chce to vzít kladívko, a ty malé pubescenty mlátit do jejich malých zakrnělých hlaviček. Řekněme sami, copak je možné nepohrdat takovýmito lidskými odpadky:

Tvořit dokáže jen elita. WELL.DONE je nejnavštěvovanější odborný weblog v ČR. Jméno Radek Hulán je synonymem pro celebritu, člověka v dané oblasti obecně známého a uznávaného. A to pubescenti nesnesou. Chtějí být aspoň trochu jako já. Chtějí být viděni a slyšeni, jenže nemají na to. Hulán je pro ně celý jejich život. Žijí tím, že si jich Hulán třeba někdy všimne. Když se jim to nedaří komentováním, zakládají si "anonymní" nenávistné webíky, kde svůj parazitismus a "život jen pro Hulána" veřejně prezentují. Mlátit je kladívkem do těch jejich malých zakrnělých hlaviček… Pokud máte jiný názor než já, je to jasný důkaz, že se pletete. Včetně Chucka Norrise. ;-)

Není ale pozdě se začít léčit. Přestaň být lidský odpadek, připrav si kreditní kartu a začni se léčit. Třeba tím, že si hru za $49.95 zakoupíš, a odepřes si v hospodě pár piv či cigaret.
    zdroj: http://radekhulan.cz/ (at nas nemas za co zalovat radku)
    rozbalit záhlaví
    L4MA
    L4MA --- ---
    HONZINFLICEK: presne, poklopec ma rozhodne na miru.. .)
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    KROMANON: Protože nemá jiný teplý kalhoty, ze kterejch by mu nevisel jeho obří penis.
    KROMANON
    KROMANON --- ---
    HONZINFLICEK: A tak gatě jsou quiksilver:-D
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    Asi počítal s tím, že se to dostane na veřejnost tak se nechal nafotit bez značek aby mu ty uhrovité socky aspoň jednou nemuseli závidět.
    FIFI
    FIFI --- ---
    Helma taky nevypadá značkově...
    L4MA
    L4MA --- ---
    DOP: dost se bojim ze budou naky pochybny kvality vzhledem k tomu, ze o nich nic nevime...
    DOP
    DOP --- ---
    L4MA: To sice ne, ale krasne mu ladej k zarudlymu rypaku :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    poznate nekdo co ma rado za lyzaky?
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    HARDCABB: Wet 17yo pussy in background.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    NECROMAN: vždyť je to tady samej pičmulínskej puberťák
    WRAITH
    WRAITH --- ---
    ne
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Rikam si, nepozveme Radka na NYX? At je sranda :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    HRAX
    HRAX --- ---
    OU yes :) Buh objevil Multitasking v podobe Push Notifikacii :) http://myego.cz/item/windows-phone-7-podporuji-multitasking No mam ten *pocit* ze som to uz niekde videl :)
    KYTT
    KYTT --- ---
    Někteří novináři, zaslepení ovečným prachem, vydávají údajnou absenci multitaskingu ve Windows Phone 7 za fakta. Není to tak docela pravda, z dostupných údajů vyplývá spíše pravý opak.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    HRAX: hm... evidentně si to myslíš sám a jedinej, když jsem na mínus jedna:D
    TARMAQ: vidím, že tuhle asociaci má víc lidí.
    HRAX
    HRAX --- ---
    GENTIANA: Hehe, to mi nenapadlo :) Nicmene asociacia si zasluzi palec nahoru :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GENTIANA: jsem rad ze nejsem sam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam